Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Championship Manager 2010™ Eylül' de GELİYOR!!!

Beautiful Game Studios' un yapımcısı olduğu Championship Manager serisinin devam oyunu niteliğinde olan Championship Manager 2010' un bu yılın Eylül ayında çıkacağını açıklamaktan gurur duyuyoruz! Daha önce görmediğiniz bir futbol menajerlik oyununa hazırlanın!

CM Season Live™

Oyunun geliştirilme süresi çok uzun sürdü ki bu da bize oyuna yepyeni özellikler eklemek için eşsiz bir şans sundu. CM Season Live™ özelliği ile birlikte her ay kadrolar güncellenecek. Çılgınca değil mi? Oyununuz güncelliğini bir an bile kaybetmeyecek! Bütün skorlar, kupa sıralamaları, transferler, istatistikler, sakatlıklar, oyuncu puanları vs. her şeyi Avrupa' nın 10 ülke için güncelleme şansı elinizde olacak. Böylece 49 lig ve organizasyonlar güncellenecek. CM Season Live™, 15 Ekim 2009' dan itibaren geçerli olacak ve 6 ay boyunca kullanılabilir olacak. CM 2010 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe ve TÜRKÇE(!) dilleri ile oynanabilecek. 2009/2010 sezonundan başlayacak oyun, resmi bir editöre de sahip olacak.

kaynak

• quote:

Orjinalden alıntı: yigitbjk

CM Season Live™

Oyunun geliştirilme süresi çok uzun sürdü ki bu da bize oyuna yepyeni özellikler eklemek için eşsiz bir şans sundu. CM Season Live™ özelliği ile birlikte her ay kadrolar güncellenecek. Çılgınca değil mi? Oyununuz güncelliğini bir an bile kaybetmeyecek! Bütün skorlar, kupa sıralamaları, transferler, istatistikler, sakatlıklar, oyuncu puanları vs. her şeyi Avrupa' nın 10 ülke için güncelleme şansı elinizde olacak. Böylece 49 lig ve organizasyonlar güncellenecek. CM Season Live™, 15 Ekim 2009' dan itibaren geçerli olacak ve 6 ay boyunca kullanılabilir olacak. CM 2010 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe ve TÜRKÇE(!) dilleri ile oynanabilecek. 2009/2010 sezonundan başlayacak oyun, resmi bir editöre de sahip olacak.

kaynak

Vaay sevdim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orjinalden alıntı: yigitbjk

CM Season Live™

kaynak

Vaay sevdim bunu
    tamamen türkçemi olacak

• 3D Motoru mükemmel,FM'yi bile sollaya bilir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

3D Motoru mükemmel,FM'yi bile sollaya bilir bu.
    FM tek el vaziyetinden yan gelip yatarken CM 1 sene oyunu feda edip çalışmışa benziyor.Eğerki database işini çözdülerse hem Türkçe hem daha iyi 3d ile yeniden zirveye oynar CM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

FM tek el vaziyetinden yan gelip yatarken CM 1 sene oyunu feda edip çalışmışa benziyor.Eğerki database işini çözdülerse hem Türkçe hem daha iyi 3d ile yeniden zirveye oynar CM.

Alıntıları Göster
    Vaayyy %100 Türkçe süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Vaayyy %100 Türkçe süper.

Alıntıları Göster
    Çok duygulandım Türkçe diyor yaaa.

Buradan FM'ye gerçek dışı transfer bütçeleri için kocaman bir yolluyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Çok duygulandım Türkçe diyor yaaa.

Buradan FM'ye gerçek dışı transfer bütçeleri için kocaman bir yolluyorum...

Alıntıları Göster
    Fm'ye ciddi bir rakip gelmesinin zamanı gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Yataghan

Fm'ye ciddi bir rakip gelmesinin zamanı gelmişti

Alıntıları Göster
    http://www.sendit.com/sendit/10034296.product

adamlar kendileri bile yalan söylüyorlar

Championship Manager 2009

PC €32.49
    Free Delivery

Pre-Order Now
    Release Date: 03 July 2009

senditten alıntıdır.. daha 2009 oyunu temmuzda çıkacak ki bu çok saçma bir durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

http://www.sendit.com/sendit/10034296.product

adamlar kendileri bile yalan söylüyorlar

Championship Manager 2009

PC €32.49
    Free Delivery

Pre-Order Now
    Release Date: 03 July 2009

senditten alıntıdır.. daha 2009 oyunu temmuzda çıkacak ki bu çok saçma bir durum..

Alıntıları Göster
    CM ne yazık ki hiçbir zaman ciddi bir rakip olamayacaktır. Daha 2009 versiyonu çıkmamış oyunun nasıl olacakta Eylül'de 2010 versiyonu çıkacak merak ediyorum. Ayrıca CM her zaman bu kadar iddiali gelir ancak FM'yi geçemez. Bu senede öyle olacak, gelecek senede, ondan sonraki senede...

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

CM ne yazık ki hiçbir zaman ciddi bir rakip olamayacaktır. Daha 2009 versiyonu çıkmamış oyunun nasıl olacakta Eylül'de 2010 versiyonu çıkacak merak ediyorum. Ayrıca CM her zaman bu kadar iddiali gelir ancak FM'yi geçemez. Bu senede öyle olacak, gelecek senede, ondan sonraki senede...

Alıntıları Göster
    Bir sene ara verdiler hiçbirimiz oyunun yapımcısı değiliz,belki adamlar bu 1 senelik ek arada database'e abandılar ne biliyoruz?Hani FM de çok süper gitmiyor yenilik yok anca kadro güncelle al sana oyun fm ye verilen parayı hiç haketmedi bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bir sene ara verdiler hiçbirimiz oyunun yapımcısı değiliz,belki adamlar bu 1 senelik ek arada database'e abandılar ne biliyoruz?Hani FM de çok süper gitmiyor yenilik yok anca kadro güncelle al sana oyun fm ye verilen parayı hiç haketmedi bu sene.

Alıntıları Göster
    Türkçe seçeneği bu oyuna çok para kazandıracak demek isterdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Türkçe seçeneği bu oyuna çok para kazandıracak demek isterdim :D

Alıntıları Göster
    Bu Çeviriyi Nerden Aldığını Sorabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Zombie

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

http://www.championshipmanager.co.uk/server/show/ConWebDoc.918?PHPSESSID=80dba4622aff56705cc952b15a677f4f

quote:

CM 2010 will be available in English, French, Spanish, Italian, Polish & Turkish languages, and will be up to date for the 2009/2010 season. Additionally, there will also be an official data editor made available.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

http://www.championshipmanager.co.uk/server/show/ConWebDoc.918?PHPSESSID=80dba4622aff56705cc952b15a677f4f

quote:

CM 2010 will be available in English, French, Spanish, Italian, Polish & Turkish languages, and will be up to date for the 2009/2010 season. Additionally, there will also be an official data editor made available.

Alıntıları Göster
    CM İnşallah düzeltir şu oyunuda adam akıllı oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn

CM İnşallah düzeltir şu oyunuda adam akıllı oynarız.

Alıntıları Göster
    güzel haber. görüntülerde güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

güzel haber. görüntülerde güzel.

Alıntıları Göster
    süper.

FM

CM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

süper.

FM

CM

Alıntıları Göster
    Türkçeyse adamları parayı kıracak ama firma yetkilileri değil korsan cdciler Türkçese bir alım bakarım ama favorim her zaman fm

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

quote:

quote:

Kaynak Demedim Dikkat Edersen Çeviri Dedim.Biz Bu Haberi Binbir Emekle 2 Arkadaş Çeviririrken Bazılarına Kopyala Yapıştır Daha Kolay Geliyor.Bu Çeviriyi Biz Yaptık Yani TurkStaff.Com'a Aittir.Sevgiler Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Zombie -- 26 Haziran 2009; 22:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Zombie

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

quote:

quote:

Kaynak Demedim Dikkat Edersen Çeviri Dedim.Biz Bu Haberi Binbir Emekle 2 Arkadaş Çeviririrken Bazılarına Kopyala Yapıştır Daha Kolay Geliyor.Bu Çeviriyi Biz Yaptık Yani TurkStaff.Com'a Aittir.Sevgiler Saygılar.

Alıntıları Göster
    fm de türkçe yapsa ne güzel olur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.