Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son cm 03-04 oynamıştım sonra hep Fm oynadım ama artık cm ye dönmenin zamanı geldi sanırım full türkçe bir oyun Crysisten sonra harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

http://www.sendit.com/sendit/10034296.product

adamlar kendileri bile yalan söylüyorlar

Championship Manager 2009

PC €32.49
    Free Delivery

Pre-Order Now
    Release Date: 03 July 2009

senditten alıntıdır.. daha 2009 oyunu temmuzda çıkacak ki bu çok saçma bir durum..

sallamasyon haber

cm 2009 un çıkmayacağı çok önceden belliydi

cm bu yıl sağlam geliyor
  • İyi bir rekabet bize yarar getirir.
  • FM'nin yaptığı adilikti zaten her sene aynı oyunu sunuyorlardı önümüze, devrim oyun dediler gele gele 3D geldi gerisi aynı... CM'de ise Türkçe dil seçeneği eklenmiş var mı ötesi?
  • Database de fmden ilerde gibi gözüküyo bu sene
  • Cm de Fm de bence pek birbirlerini aratmazlar sonuçta bu insanlar aynı firmada Cm yi üretiyolardı sonra bi ayrılık oldu ve biri isim hakkını diğeri databese oyun motorunu aldı hesapta ama gelin görünkü mantalite hep aynı. Cm den bi cacık olmaz diye düşünmüyorum artık veriler SS ler ne derece doğru bilmiyorum ama açıkcası şu anki Fmden ileride görünüyor. Aradan bu kadar uzun zaman geçtikten sonra oyunu yeniden piyasaya sürüyolarsa umarım güçlü bir database oluşturmuşlardır. Aradaki rekabet en çok bizlere yarayacaktır kuşkusuz keşke hepsi 10 numara olsa hepsi çok ucuza olsa bizlerde netten ilaç aramak zorunda kalmasak hem firmalar kazansa hemde bizler :)
  • En Son CM 03.04 oynamıştım, sonra FM'ye döndüm.En son ondada 2008i yükledim.CM çıksın bu seferde bunu deniyeceğim.
  • Sırf yabancı diye oynamıyordum yamalarda tatmin etmiyor orjinal tr dil süper olacak bence menajerlik hastaları orjinal alığ destek versinler tabi imkanı olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperado_fd

Türkçe dil desteği varsa bende orjinal alırım.

+ 1905
  • Oyunun resmi forumunda sistem gereksinimleri açıklanmış.

Operating System: XP with Service pack 2 or Vista
    Processor: Intel 3GHz P4 or dual core intel / AMD equivalent
    Memory: 1Gb
    Graphics: Direct X 9 compatible. 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon 9800 or equivalent
    Soundcard: Direct X 89.0c compatible
    Hard Drive: 3Gb + additional space required for CM Season Live™

http://forums.championshipmanager.co.uk/forums/showthread.php?t=59816

Edit:Paylaşıldı mı bilmiyorum ama aşağıdaki linklerden oyunun tanıtım videolarına izleyebilirsiniz.

Part 1
    Part 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunship -- 10 Ağustos 2009; 22:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Oyunun resmi forumunda sistem gereksinimleri açıklanmış.

Operating System: XP with Service pack 2 or Vista
    Processor: Intel 3GHz P4 or dual core intel / AMD equivalent
    Memory: 1Gb
    Graphics: Direct X 9 compatible. 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon 9800 or equivalent
    Soundcard: Direct X 89.0c compatible
    Hard Drive: 3Gb + additional space required for CM Season Live™

http://forums.championshipmanager.co.uk/forums/showthread.php?t=59816

Edit:Paylaşıldı mı bilmiyorum ama aşağıdaki linklerden oyunun tanıtım videolarına izleyebilirsiniz.

Part 1
    Part 2

Oh çok iyi be fazla bişey istemiyomuş.

• Oyunun 3d maç motorundan kısa bir görüntü.
    Championship Manager 2010 beta demo - Match Engine footage: Galatasaray goal vs Besiktas

http://www.youtube.com/watch?v=0OvM1WWkmXw

• quote:

Oyunun 3d maç motorundan kısa bir görüntü.
    Championship Manager 2010 beta demo - Match Engine footage: Galatasaray goal vs Besiktas

Oha, Bu ne Pes 2010 falan mı? Manyak bir oyun bekliyor bizi.

• CM oynayacağız gene sanırım. FM nin 3d sinin yanında bu pes gibi duruyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Oyunun 3d maç motorundan kısa bir görüntü.

Oha, Bu ne Pes 2010 falan mı? Manyak bir oyun bekliyor bizi.

katılıyorum süper gözüküyo maç motoru. türkçe destek ,güzel maç motoru, database i de düzelttilerse. alınması şart olan bi oyun bekliyo bizi.

• Menejerlik oyunlarının demirbaşlarından birisi olan Championship Manager'in 2010 sürümü için yeni detaylar açıklandı.

2 yıllık bir geliştirme sürecinin eseri olacak olan Championship Manager'in 2010 sürümü takım yönetimi bakımından benzersiz özellikler barındıracak. Yeni grafiksel özellikleri sayesinde maç içindeki animasyonları 3D olarak görebileceğiz.

CM Season Live özelliği sayesinde oyunseverler her hafta düzenli olarak gerçek liglerdeki alınan verileri indirerek oyuna yansımasını sağlayabilecekler. Özellikle Avrupa ve Dünyanın önde gelen ligleri için bu veriler çok daha özenli bir şekilde oyunseverlere sunulacak.

CM 2010 geliştirilmiş veritabanı ile dünya liglerinde top koşturan bir çok ouncunun geniş bilgilerine yer verecek. Bu bakımdan oyunu bir veri bankası gibi bile düşünebileceksinz.

Oyunun yapımcısı olan Beatiful Games oyunun yapım aşaması boyunca profesyonel futbol fanatiklerine bigi vermek amacıyla açılmış olan IMScouting.com ile ortak olarak çalışmışlar. CM'in genel müdürü Roy Meredth " Bu heyecan verici bir ortaklık. CM fanları ve oyunseverler bu ortaklık sayesinde dünyanın önde gelen ligleri hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olacaklar" diyerek IMScouting.com ile çalışmaktan büyük keyif ve heyecan duyduklarını belirtti.

Dünyanın en ünlü menejerlerinden biri olan Pini Zahavi "Championship Manager oyunlarını severlerin bu yeni oyunun getirdiği yenilikler sayesinde, oyunun başında çok daha keyifli zamanlar geçireceklerine eminim. IMScouting.com ile olan çalışmalar sonucunda da oyunseverler en hızlı bilgiyi en doğru şekilde öğrenebilecekler. " diyerek yeni CM oyununun çok özenli bir şekilde hazırlandığını dile getirdi.

IMScouting CEO'su Dvir Ben-Aroya ise konuyla ilgili olarak "Amacımız futbolseverlere iyi bir bilgi kaynağı olarak, futbol endüstirisinde önemli bir yerde olmaktır." dedi.

Oldukça doyurucu bir içerik ve özellikler ile gelen Championship Manager 2010, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe dil destekleri ile 11 Eylülde piyasaya sürülecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Championship_Manager_2010_Detaylari-1168.htm

• CM 03/04 en sevdiğim oyundur ondaki kolaylık çok iyiydi ve DataBase sağlamdı hiç bir FM oyununu onun kadar beğenmedim bu oyun umarım 03/04'ü unutturur ki öyle gözüküyor.
  • Türkçe olması bile bu oyunu oynanmaya değer kılıyor.
  • FM'yi bitirme vakti gelmişti.

CM
  • türkçe desteği ile oynamak için orjinal cd mi almamız lazım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.