Ekim Güncellemesini yükledikten sonra \Belgelerim\Eidos\Championship Manager 2010\Config.txt dosyasını açıp en alta aşağıdaki satırı ekleyin ve kaydedin. Oyununuz 8am'de artık takılmayacak -ya da belirgin şekilde daha az takılacaktır-.
ResolveOnlyUserFixtures = 1
NOT: Eğer CM Season Live oynuyorsanız: ResolveOnlyUserFixturesForSeasonLive = 1 şeklinde ayarlamalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_74
arkadaşlar acaba f.m. oynayan için cm nasıl olur
CM yi oynamaya çalıştım ama öncemaçta takıldı ilerlemedi kırmızı karran sonra. Sonra oyun gene bi yerde takıldı ilerlemedi. maç motoruda çok vasat. En kötüsü oyunu oynarken bir şeyler eksik. Sıkıcılık var oyunda. Denenebilir ama FM 2010 varken bu oyunun daha çok çalışması lazım.
ben tsden istifa ettim.nasıl başka takıma gidebilirim.burası boşaldı falan diye mesajlar geliyor ama başvuramıyorum?
hallettim spursdeyim
bir sorum olacak umarım bir çözümü vardır
maç yaparken en hızlı yapmama rağmen maç süresi 30 dk dan fazla sürüyor bunu daha hızlı yapmanın bir yolu ya da bir yaması varmı önceki oyunları gibi bi maçı 4-5 dk da bitirmek daha mantıklı olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: <<legolas>>
bir sorum olacak umarım bir çözümü vardır
maç yaparken en hızlı yapmama rağmen maç süresi 30 dk dan fazla sürüyor bunu daha hızlı yapmanın bir yolu ya da bir yaması varmı önceki oyunları gibi bi maçı 4-5 dk da bitirmek daha mantıklı olur bence
maç başladıktan sonra sağ tarafta açılan ekranda.önemli anlar - ayrıntılı önemli anlar - tüm maç ve sadece goller çıkacak.onları seçersen süre kısalır
Beyler Abim Almış 25 Tl ye 15 Tatilde Burda Oynadı.Bende Çok Beğendim Oyunu.Şuanda Gittiler Pc de İso dosyası var cm nin Eylül güncellemesini Kurdum Crack İndirdim Felan Oyuna Giriyorum [Launcher Açılmıyor Direk Oyuna Giriyor] Kaydettiğim oyuna giremiyorum her girişimde yani kayıt yapıyor böylede oynayamıyorum...Kısacası Nasıl Oynaya Bilirim Veya Orjinal almadan oynayabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: ___SoN___
Beyler Abim Almış 25 Tl ye 15 Tatilde Burda Oynadı.Bende Çok Beğendim Oyunu.Şuanda Gittiler Pc de İso dosyası var cm nin Eylül güncellemesini Kurdum Crack İndirdim Felan Oyuna Giriyorum [Launcher Açılmıyor Direk Oyuna Giriyor] Kaydettiğim oyuna giremiyorum her girişimde yani kayıt yapıyor böylede oynayamıyorum...Kısacası Nasıl Oynaya Bilirim Veya Orjinal almadan oynayabilirmiyim?
Oyun korsan, save orijinal oyuna aitse oynayamazsın. Yeni bir kariyer yolu görünüyor sana.
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
quote:
Orijinalden alıntı: ___SoN___
Oyun korsan, save orijinal oyuna aitse oynayamazsın. Yeni bir kariyer yolu görünüyor sana.
Yok Hayır Korsan Oyunda İlk Oynayışımda Kaydettim. Sonra Çıktım Çıktıktan Sonra Bidaha Girince Hep Yeniden Oluşturma Geliyor...
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle.. Benim bir problemim var sizlerden yardım rica ediyorum oyunu kurdum takımı seçip oyuna başlıyorum fakat goruntuleri ayarlamak için oyun ayarlarına girdiğim sırada oyundan atıyor .. Problem nedir çozemedim her ilacı denedim olmadı biri aydınlatırsa cok sevinrim..
oyun popülerliğini yitirdi galiba.konuda ses yok
fm 2010
Valla arkadaşlar benim dediklerimi maçta uygulayan tek oyun cm2010
Beyler CM 2010 un şuana kadar çıkmış update lerini nerden bulabilirim acaba ? resmi sitesindede bulamadım tüm updateleri Diger bir sorum ise bütün update leri sırasıyla yüklemek gerekirmi yoksa sadece son update i yüklesek olurmu ? şimdiden teşekkürler....
sorulara yanıt veren yokki sorayım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme