Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu orjinal mi alsam netten mi indirsem kararsızım .. Orjinal almaya değer mi oyun ?

Bide bu live sezon olayında eylül ekim güncelleri yaparken aldıgımız oyun orjinal ise ücretsiz olarak yapabiliyormuyuz ? güncellemeleri yapabilmek için ek ücret ödeme olayı vs yok değil mi ?
  • Orjinal alırsanız Mart ayına kadar bedava season live.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Beyler oyunu orjinal mi alsam netten mi indirsem kararsızım .. Orjinal almaya değer mi oyun ?

Bide bu live sezon olayında eylül ekim güncelleri yaparken aldıgımız oyun orjinal ise ücretsiz olarak yapabiliyormuyuz ? güncellemeleri yapabilmek için ek ücret ödeme olayı vs yok değil mi ?

kutulu alırsan herşey içine dahil
  • 25m D&R fiyatı
  • arkadaslar fıfa manager oyuncusu olarak...ilk basta bu oyunun orjınal turkce oldugunu duyunca baya heyecanlanmıstım...bı hevesle oyunu aldım ve oynamaya basladım..fakat 1.senem doldu ve hayal kırıklıgına ugradım..o kadar sıkıcı geldıkı 1. senemden sonra bıraktım ve hatta bılgısayarımdan tamamen sıldım..ıgrenc bı managerlıok bence..ayrıntı sıfır..oynanbılırlık sıfır..goruntu sıfır..bence cok basıt olmus...yanı sole dıyım gel artık FIFA MANAGER 2010..senın tırnagın olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Eheheh, güzel bir taktik gibi gözüküyorda, vazgeçilmez seçilen oyunculardada aynı durum olur mu acaba?

şahsen takımımda 35 M € luk adama oldu , save etmeden deneyin ,

Not : Kendi buluşumdur , başka bir yerde mevcutsa da valla ben görmedim :)
  • Bu oyunu neden kolay buluyoruz ben çözdüm ,

bizim büyük takımlara her zaman ;

Bu takımı yönetmekte ne var muamelesi yapılır , bunu yorumcudan sokaktaki adama kahvedeki dayıya , çarşıdaki hacıya herkes bu yorumu yapar . Bizim millette biraz da hocalık vardır . Ben de soruyorum , E ne var işte ? Yönetin istediğiniz gibi .

Yani oyun , gerçekten iyi takımları iyi yapmış diye kızmak biraz garip . adam bizim büyükleri süründürse bu sefer de bizden haberi yok diyorsunuz , yıllardır istatistiklere bakılırsa zaten büyük takımların ve ortalama takımların diğerlerine oranla ezici üstünlüğü bulunur .

Bence satın alınmalı bu oyun , Dilimize Tam destek veren sayılı yabancı oyunlardan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleblack51
    arkadaslar fıfa manager oyuncusu olarak...ilk basta bu oyunun orjınal turkce oldugunu duyunca baya heyecanlanmıstım...bı hevesle oyunu aldım ve oynamaya basladım..fakat 1.senem doldu ve hayal kırıklıgına ugradım..o kadar sıkıcı geldıkı 1. senemden sonra bıraktım ve hatta bılgısayarımdan tamamen sıldım..ıgrenc bı managerlıok bence..ayrıntı sıfır..oynanbılırlık sıfır..goruntu sıfır..bence cok basıt olmus...yanı sole dıyım gel artık FIFA MANAGER 2010..senın tırnagın olamaz...

Sana Fifa Manager oyunun ile mutlu oyunlar hocam. Fifa Manager dediğin oyun yıllardır aynı oyunu hemde hatalrı ile beraber önüne koyuyor sende demekki hala yemeye devam ediyorsun. Afiyet olsun. Hangi hatadan mı bahsediyorum, sölim hemen, Fifa manager da oyunu sanıyorum 3 yada 4 şekilde sonuçlandırabiliyorduk. 3D olarak izleyip, text moduyla oynayıp yada instant yani anlık skor üreterek. Genel olarak 3D de 1 ile 5 arasında gol olurken, text mode da bazen 11-2 7-4 gibi skorları görebiliyordum. Bu her sene böyle olmuştur. Yada anlık skorlarda genelde kötü skorlar alınır ve o yüzden genelde maçlar 3D oynatılır. Oyun içinde ki taktik kısmı çok zayıftır, oyun kendi döngüsünde oynanır ve dışarıdan müdahele pek yoktur. 3D nin kendi çözümlemesi içinde oyun döner ve sonuç alınır. İşte menajerlik oyunuda tam böyle olmalı değil mi hocam. Neyse sana iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCManiakk -- 28 Ekim 2009; 7:47:37 >

• söylediklerinde haklılık payı var tabıkıde..ama sen en son ne zaman oynadın bu oyunu..2009 da bu olaylar duzeltıldı..2010 da ise apayrı geliyor arınmıs olarak..ikincisi olarak bana fıfa manageri elestırıp cm yı on plana cıkarman sasırtıcı..cunku cm fıfa nın yarısı bıle edemez..kafamdanda sıkmıyorum tabıkı cm yı bır yıl oynayarak herseyını ogrenerek test ettım..ama tabıkıde zevkler renkler tartısılmaz derler..??sana ben o zaman tavsıyede bulunuyum sıtelere dustu ındır de bı bak ıstersen fıfa 2010 a..
  • Arkadaşlar bu ekim patchinde medya biraz üstünlügü biraz arttırılmışmı.
  • Bu tarz listeleri kullanmayı sevmiyorum, kendi oyuncunu kendin bulman daha zevkli.
  • Beyler biri bana oyundan atmayla ilgili PM den ulaşabilir mi acilen... 2 save li oyunum gitti hatta bitanesi feneri yendikten sonra atmaya basladı kehanet sanırım bu herneyse simdi de ekim güncellemesini yaptım yeni sezona baslıyorum oyun seceneklerine tıkladıgım anda oyundan atıyor.. Şu oyunu sorunsuz oynayabilen bir insan evladı yardımcı olsun kafayı sıyırcam.. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruski Polska -- 5 Kasım 2009; 14:23:44 >
  • Oyunu orjinal aldım fakat oyuna girince simsiyah ekran çıkıyor başka bişey gözükmüor. giriş videoları gayet düzgün ama oyuna girince siyah ekran :S

32" tv de oynuorum acaba çözünürlükle ilgili bişey olabilir mi ??? oyun arka planda çalışıyor olabilir mi ?
  • benimde bir sorunum var...orjinal oyun olmasına rağmen her açtığımda cd istiyor...nerede hata yapmış olabilirim ?
  • goodwin;orjinal oyunlar öyleymiş dvd ile çalışıyorlar sadece. Bu oyun benim de ilk orjinal oyunum olduğu için ilk başta bende çok şaşırmıştım

Bu oyunda ben Galatasarayla 5 sezon bitirdim
    1 ŞL
    1 süper kupa
    1 uefa
    2 TSL^
    3 Türkiye kupası aldım . Ama hala bana Türk Milli takımı veya başka bir milli takımdan teklif gelmedi. Ben hem Galatasaray'ı hem Türk milli takımını yönetmek istiyorum . Ne yapmam lazım bilen varmı ?
  • Fatih hocanın görevden ayrılmasını beklemekten başka çare malesef yok . Kolay gelsin .
  • Arkadaşlar bir şey sorucam...

Ben oyunu kurdum...Gayet güzel bir şekilde oynuyorum...Yalnız oyunu kaydedip çıktığımda,tekrar oyuna giremiyorum...Yani load gibi bir şey çıkmıyor karşıma...Direk baştan kurmam gerekiyor sizce neden böyle?Yani sorun benden mi yoksa ben mi yöntemi bilmiyorum?
  • Arkadaşlar sabah 6 da donma sorununu nasıl kaldırabilirim?
    Bilgisayarı formatladım. Halletmiştim bir ara.
    Bir yere kod ekliyordukta. Nasıl onu hatırlamıyorum.
    Bilen varmı aranızda? O sorunu nasıl halledebilirim?
  • arkadaşlar acaba f.m. oynayan için cm nasıl olur
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.