Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme sonrası oyundaki hataların cogunun düzeldiğini görmek beni baya sevindirdi. Özellikle 8am de takılma yaşayan arkadaşlara aşağıdaki linkte SERJI arkadaşımızın önerdiğini yapsınlar. Oyun acaip hızlanıyor. CM uyuyan dev uyandı bence arkadaşlar. Dün FM oynadım biraz, adamlar 3D konusunda sınıfta kalmış arkadaşlar. CM bu alanda FM ye fark atmıştır arkadaşlar, bu boyle biline.

http://forums.championshipmanager.co.uk/forums/showthread.php?t=65099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCManiakk -- 17 Ekim 2009; 7:19:27 >
  • Ekim güncellemesini nerden indireceğiz.Oyunun launcerinde sadece eylül var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan_Yılmaz -- 17 Ekim 2009; 13:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Ekim Güncellemesi diye bir şey yok arkadaşlar.

İki tane şey var:
    CM Season Live Ekim Ayı: CM Season Live alanlar Ekim veritabanını yani 7. haftaya kadarki lig durumundan itibaren oyuna başlayabilecek ayrıca bu yamada oyundaki hatalarda giderilmiştir.
    Ekim Yaması: CM Season Live menajer almayanlar için sadece hataları gideren bir yama.

Yani CM Season Live aldıysanız, CM Season Live kısmına girip Ekim 09'u seçiyorsunuz ve aşağıda sezona katıl diyorsun.
    Eğer almadıysanız, kayıtlı oyununuza devam ediyorsunuz sadece hatalar giderilmiş oluyor.

Not: Alessio Cerci yeni yetenek değildir, keşfedilecek bir şeyi yok adam profesyonel futbolcu olmuş artık. CM oynayanlar bilirki Cerci CM03/04'teki en popüler genç oyunculardan biriydi. Maxi Lopez'le birlikte.

Genç yetenek dediğin Tortolero Monez gibi olur, daha 17 yaşında ama her maç asist attırıyor

Saoll bilgiler için, ekim updateten sonra oyun daha hızlandı diyebilirim, çok daha hızlı geçiyor günler. FM demoya baktım fakat çok hoşuma gitmedi 3d engine i. Sanırım bununla devam edicem, FM 60-80tl arası fiyatla çıkıcakmış hem...

quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Herkese merhaba,

Güncelleme sonrası oyundaki hataların cogunun düzeldiğini görmek beni baya sevindirdi. Özellikle 8am de takılma yaşayan arkadaşlara aşağıdaki linkte SERJI arkadaşımızın önerdiğini yapsınlar. Oyun acaip hızlanıyor. CM uyuyan dev uyandı bence arkadaşlar. Dün FM oynadım biraz, adamlar 3D konusunda sınıfta kalmış arkadaşlar. CM bu alanda FM ye fark atmıştır arkadaşlar, bu boyle biline.

http://forums.championshipmanager.co.uk/forums/showthread.php?t=65099

Bende ;

ResolveOnlyUserFixturesForSeasonLive = 2

şeklinde ve 1 yapınca yavaşladı :) tekrar 2 ye geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Ekim 2009; 15:36:01 >

• Ekim güncellemesi linkini buldum şuan indiriyorum.Saat 8 de takılma sorununun çözülmesi iyi olmuş .Sırf bu yüzden oyundan soğumuştum 10 gündür oynamıyordum. Şimdi kaldığım yerden devam edebilirim.
  • Season Live Ekim Güncellemesini indirmek için şu adımları izleyin. (ücretsiz ekim güncellemesini içerir. ücretsiz ekim güncellemesi season live'ın database olmayan halidir. yani sadece oyundaki hatalar düzelir oyuna ekimden başlayamazsınız. season live ekim güncellemesi her ikisinide içerir)

http://www.champmanstore.com/shop/seasonlive buraya girip kutudaki şifreni buraya yaz Şimdi Satın Alın'a tıklayın.

İkinci bölgede verdiğin siparişlerde gözükecek. (şampiyon versiyona bedava olduğu için 0 $/€ gözükecek) Şimdi Öde'ye tıkla. Üyelik için verdiğin mail adresine bilgiler gelecek üçüncü bölgeden indirmeye geçebilirsin.

• Season Live'ı herkes indiremez. Parasını veren indirir sadece.
  • Vay anasını sayın seyirciler, oyunun resmi forumunda katılmış olduğum 'Ayın en iyi golleri' yarışmasında göndermiş olduğum video 3. seçildi BGS'den bir ödül kazandım şu anda

İşte o gol:
    http://www.youtube.com/watch?v=_xLAk2Xk2qQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

ekim update i de aldım, oyun orijinal ve resimlerdeki gördüğünüz gibi yeni sezona başla seçeneğinde Ekim 09 gözükmüyor. 2.ci resim deki gibi başlayabiliyor ama bu seferde önceki save ler çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
     Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)

sezona katıl diye birşey çıkmıyor bende ? CM Live almıştım.siteden indirdim direk.sorun nedir ?

edit: tamam çıktı şimdi.2 tane dosya inmiş ben sadece updateyi kurmuşum sanırım.Bir bakayım nasılmış bu cm live

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 19 Ekim 2009; 19:03:04 >

• quote:

Vay anasını sayın seyirciler, oyunun resmi forumunda katılmış olduğum 'Ayın en iyi golleri' yarışmasında göndermiş olduğum video 3. seçildi BGS'den bir ödül kazandım şu anda

İşte o gol:
    http://www.youtube.com/watch?v=_xLAk2Xk2qQ

Güzel gol hocam, ödül almasına şaşmamak lazım.

İyi oyunlar,

• Oyundaki en farklı galibiyetim,volkan babacan ve ibrahim toramanı hileyle değil nakitle aldım. Hiç transfer para hilesi filan yapmadım

• quote:

Season Live'ı herkes indiremez. Parasını veren indirir sadece.

Eğer oyunu orjinal aldıysanız (şampiyon versiyonu, 25 tl olan) indirebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar..

Ben ekim güncellemesini indiremedim..Oyunu orjinal aldım..içinde bir şifre gibi bir şey var..onunla mı indiriliyor şu zıkkım...

Ayrıntılı anlatacak birisini arıyorum..Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicklas_

quote:

Season Live'ı herkes indiremez. Parasını veren indirir sadece.

Eğer oyunu orjinal aldıysanız (şampiyon versiyonu, 25 tl olan) indirebilirsiniz.

Orjinal versiyon da parayla olduğuna göre? Değişen ne anlamadım.
  • Futbolcularınız Kadrodaki rolünü onları üzmeden aşşağı çekmenin yolu ,

seçtiğiniz oyuncuyu transfer durumunu ayarla dan istediğiniz seviyenin bi altına getiriyosunuz , (örnek , hedefiniz rotasyonsa yedek oyuncuyu seçin) bir iki gün üzgün oluyor ardından rotasyona yükseltin , biraz kafası karışacak ancak bir sonraki maçta oynattığınız anda bırakın üzülmeyi size teşekkür bile ediyor .

Kolay gelsin
  • Eheheh, güzel bir taktik gibi gözüküyorda, vazgeçilmez seçilen oyunculardada aynı durum olur mu acaba?
  • Arkadaşlar 2001den sonra ilk kez bir menejerlik oyununa başladım. Bucaspor'u aldım. Yönetim'in ligde kalma ümidi yoktu, taraftarlar umut ışığı görüyorlardı. Üçüncü hafta aldığım beraberlikle sondan ikinci sıraya çıkınca kulüp bayram etti falan filan. Bende bir yandan oyunu tekrar çözüp bir yandan sezona devam ediyordum derken sezon sonu süper lige çıktım. Bu kadar kolay olması garip değil mi?

Bu arada maç sırasında asistan menejerin yedeklerde bulunan oyuncuma çok fazla pres yaptıklarını söylemesi oyundaki hata mı yoksa yardımcı menejeri mi kovmalıyım :)
  • Diyelimki oyun kolay ne olacak abi? NE güzel eğlenmişsin işte.Ben senin yerinde olsam BUCASPOR'u Şampiyonlar Ligi finaline taşırım tabi sonra kupayıda alırım.
  • Tabi sekiz seneden sonra iyi oldu fakat o kadar ayrıntının bütününde gerçekçilik arıyor insan. Bu zorluk seviyesinde giderse uzun soluklu olmaz gibi geliyor bana. Belki alt liglerde olan bir durumdur bu kadar kolay olması. Ya da ben doğuştan menejerimdir kim bilir Mesajı yazdıktan sonra yardımcı menejeride kovdum, bakalım yeni gelen saçmalıklar yapacak mı.
  • merak ettiğim ben eylül patch i ni kurmadan direk olarak ekim patch ni kurabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

merak ettiğim ben eylül patch i ni kurmadan direk olarak ekim patch ni kurabilirmiyim?

evet ekim eylülüde kapsıyor
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.