Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kolay diye nitelendiren arkadaşlara alt liglerden takım almalarını tavsiye ediyorum. Ben mesela ilk senemde Karşıyaka yı aldım. İlk senemde playoff u ıskaladım. İkinci senemde Süper lige yükselmeyi başardım (Olisadebe sağolsun). Süper ligdeki ilk senemde ligi 10. sırada tamamladım. Şu an ikinci senedeyim ve hala orta sıralardayım. Son sıradaki takımlara diş geçirmek hiçte çocuk oyuncağı değil. Serbest atış ve kornerleriniz kuvvetli değil ise galip gelmeniz baya zor. Eldeki bütçe ile ancak bu kadar oluyor. Serbest oyunculardan iyi oyuncular geliyor fakat sonrasında aynı oyuncuları satışta zorlanıyorum. Kimse almak istemiyor. Mesela geçenlerde sözleşmesini biten iyi bir oyuncuyu transfer ettim. Oyuncunun değeri 2,4 M Euro, bir sene oynattım bu oyuncuyu ve şimdi satmak istiyorum. Satış listesine koydum ne arayan ve ne soran. FM deki gibi kulüplere önermede yapamıyoruz. Sadece ilgilenen olursa oyuncuyu karşı kulüplere teklif edebiliyoruz. Birde anlamsız bir tarafı var oyunun bu anlamda. Bir takım ilgileniyor mesela oyuncunuzla. Siz o takıma teklifte bulunuyorsunuz. İlgili takım teklifinizi ret ediyor ama mesela kaça almak istediğini söylemiyor. Bu bence anlmasız. Çünkü bir takım bir oyuncuyla ilgileniyorsa mutlaka bir fiyat üzerinden oyuncuyu almayaı çalışmalı. Karşı teklif filan vermeden, teklifimizi red etmesi bence anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCManiakk -- 12 Ekim 2009; 9:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Türkçe dil desteği varsa bende orjinal alırım.

Alıntıları Göster
    Görseller güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcezZ

Görseller güzelmiş

Alıntıları Göster
    3d motorun olması ve türkçe olması super olmuş (maalesef biraz geriden takip ediyorum)
  • Serbest vurus organizasyonlarında oyun beni surekli atar oldu. Oyunum korsan degil bu arada. 15 ekimdeki güncellemede bununla ilgili bi gelisme olacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Serbest vurus organizasyonlarında oyun beni surekli atar oldu. Oyunum korsan degil bu arada. 15 ekimdeki güncellemede bununla ilgili bi gelisme olacak mı acaba?
    kardeşim oyun 3 maçta bir atar oldu. silecem oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

kardeşim oyun 3 maçta bir atar oldu. silecem oyunu.

Alıntıları Göster
    Fikstür olayını da düzeltsinler ya avrupa maçları yüzünden oynayamadığım lig maçlarını en sona atmış cuma,cumartesi,pazar.3 günde 3 maç yaptım üst üste böyle saçmalığı da ilk kez görüyorum
  • Cossolina sen 3 maç üst üste oynamışsın. Bende olan saçmalık ise şu oldu. Türkiye kupası eleme grubunda beraber oynadığım takımla hemen bir üst turda karşılaştım. Saçmalığın daniskası:))). Ama herşeye rağmen oyun bana zevkli geliyor. Oynamaya devam. 15 ekim yamasını bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN_TR

Arkadaşlar ekranın sağ köşesinde 3 parmak kadar yer siyah,ekran kaymış.SS koyamıyorum çünkü SS alınca normal gözüküyor Bunu düzeltmenin bi yolu var mı ?

Bilen yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN_TR

Arkadaşlar ekranın sağ köşesinde 3 parmak kadar yer siyah,ekran kaymış.SS koyamıyorum çünkü SS alınca normal gözüküyor Bunu düzeltmenin bi yolu var mı ?

Bilen yok mu

Alıntıları Göster
    http://urun.gittigidiyor.com/CHAMPIONSHIP-MANAGER-2010-PC-ORJINAL-CD-KEY_W0QQidZZ21330939 sitesinde hiç kullanmadığım cd keyimi satıyorum arkadaşlar. İlgilenenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 14 Ekim 2009; 14:41:42 >

• quote:

Cossolina sen 3 maç üst üste oynamışsın. Bende olan saçmalık ise şu oldu. Türkiye kupası eleme grubunda beraber oynadığım takımla hemen bir üst turda karşılaştım. Saçmalığın daniskası:))). Ama herşeye rağmen oyun bana zevkli geliyor. Oynamaya devam. 15 ekim yamasını bekliyoruz bakalım.

cidden saçmalık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Cossolina sen 3 maç üst üste oynamışsın. Bende olan saçmalık ise şu oldu. Türkiye kupası eleme grubunda beraber oynadığım takımla hemen bir üst turda karşılaştım. Saçmalığın daniskası:))). Ama herşeye rağmen oyun bana zevkli geliyor. Oynamaya devam. 15 ekim yamasını bekliyoruz bakalım.

cidden saçmalık olmuş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum var çok cahilce olucak ama bu sene başladım CM ye maçları nasıl hızlı geçebilirim ya taktik verim 1 saat izliyorum bir maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Arkadaşlar bir sorum var çok cahilce olucak ama bu sene başladım CM ye maçları nasıl hızlı geçebilirim ya taktik verim 1 saat izliyorum bir maçı

maç başladığında solda sadece goller seçeneğini seçersen.görüntü hızınıda çok hızlı seçersen 1-2dkda biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

maç başladığında solda sadece goller seçeneğini seçersen.görüntü hızınıda çok hızlı seçersen 1-2dkda biter

Alıntıları Göster
    Birazcık para hilesi yapacaktım ama işlemiyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

Birazcık para hilesi yapacaktım ama işlemiyor artık

Alıntıları Göster
    Ekim yaması çıktı yaklaşık 11 saattir oynuyorum, maçmotorundaki kaleci hataları ve bir kaç hata hariç her şey çözümlenmiş. Forvetteki namıssızlar bam güm çakıyor şutları artık. Defansta saçma hatalar yok bazı animasyon hataları düzeltilmiş.

Ayrıca bazı mantıksal döngülerde düzeltilmiş (ligde birinci olmana rağmen kulüb başkanın ligdeki pozisyondan daha yükseğini istemesi gibi) ve gayet iyi olmuş, çeviri hatalarına değinilmemiş ama ona da kasım yamasında bakacük artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: JCB
    Ekim yaması çıktı yaklaşık 11 saattir oynuyorum, maçmotorundaki kaleci hataları ve bir kaç hata hariç her şey çözümlenmiş. Forvetteki namıssızlar bam güm çakıyor şutları artık. Defansta saçma hatalar yok bazı animasyon hataları düzeltilmiş.

Ayrıca bazı mantıksal döngülerde düzeltilmiş (ligde birinci olmana rağmen kulüb başkanın ligdeki pozisyondan daha yükseğini istemesi gibi) ve gayet iyi olmuş, çeviri hatalarına değinilmemiş ama ona da kasım yamasında bakacük artık.

Süper gelişmeler hocam,

Akşam bende bakayım bakalım. Bu arada Fm2010'un DEMO versiyonuda internete düştü. İlk izlenimim arayüzü CM ye göre daha karışık, ancak FM nin menüsü açıldığında sanki böyle Fiat otombilden sanki Mercedes'e geçmişsiniz hissi oluyor. Yani anlatmak istediğim CM yi bu sene çok sevdim ama arayüzde sanıyorum daha profesyonelce birşeyler yapmaları gerekir. Sanki kalite eksikliği varmış hissiyatı oluyor FM ye bakınca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Süper gelişmeler hocam,

Akşam bende bakayım bakalım. Bu arada Fm2010'un DEMO versiyonuda internete düştü. İlk izlenimim arayüzü CM ye göre daha karışık, ancak FM nin menüsü açıldığında sanki böyle Fiat otombilden sanki Mercedes'e geçmişsiniz hissi oluyor. Yani anlatmak istediğim CM yi bu sene çok sevdim ama arayüzde sanıyorum daha profesyonelce birşeyler yapmaları gerekir. Sanki kalite eksikliği varmış hissiyatı oluyor FM ye bakınca.

Alıntıları Göster

İlk oyuncu keşfi

• quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

İlk oyuncu keşfi

Alıntıları Göster
    Ekim patchini indirdim sonra yeni bi kariyer actım real madridle 1 saatir oynuyorum ilk gözlemlerim portodaki fernandoyu teklif yaptım oyuncu gelmek istemedi eylül ayındaki patchde hiç bir oyuncu gelmek istemiyorum dememişti bu ilk oldu (zaten diger wersiyonda hemen almıştım oyuncuyu) sonra saat 8 de bekleme süresi halen dewam ediyor bu en büyük yenilik ise alt+tab yaparken maç oynayabiliyorsunuz maç motorundaki çogu saçma hatalar düzelmiş oyun bu patchle birlikle fm 10 a cok rahat rakip olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Ekim patchini indirdim sonra yeni bi kariyer actım real madridle 1 saatir oynuyorum ilk gözlemlerim portodaki fernandoyu teklif yaptım oyuncu gelmek istemedi eylül ayındaki patchde hiç bir oyuncu gelmek istemiyorum dememişti bu ilk oldu (zaten diger wersiyonda hemen almıştım oyuncuyu) sonra saat 8 de bekleme süresi halen dewam ediyor bu en büyük yenilik ise alt+tab yaparken maç oynayabiliyorsunuz maç motorundaki çogu saçma hatalar düzelmiş oyun bu patchle birlikle fm 10 a cok rahat rakip olabilir

Alıntıları Göster
    ekim update i de aldım, oyun orijinal ve resimlerdeki gördüğünüz gibi yeni sezona başla seçeneğinde Ekim 09 gözükmüyor. 2.ci resim deki gibi başlayabiliyor ama bu seferde önceki save ler çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

ekim update i de aldım, oyun orijinal ve resimlerdeki gördüğünüz gibi yeni sezona başla seçeneğinde Ekim 09 gözükmüyor. 2.ci resim deki gibi başlayabiliyor ama bu seferde önceki save ler çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    ekim guncellestirmesi neden cıkmıyor launcherda

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

ekim guncellestirmesi neden cıkmıyor launcherda

Alıntıları Göster
    Ekim Güncellemesi diye bir şey yok arkadaşlar.

İki tane şey var:
    CM Season Live Ekim Ayı: CM Season Live alanlar Ekim veritabanını yani 7. haftaya kadarki lig durumundan itibaren oyuna başlayabilecek ayrıca bu yamada oyundaki hatalarda giderilmiştir.
    Ekim Yaması: CM Season Live menajer almayanlar için sadece hataları gideren bir yama.

Yani CM Season Live aldıysanız, CM Season Live kısmına girip Ekim 09'u seçiyorsunuz ve aşağıda sezona katıl diyorsun.
    Eğer almadıysanız, kayıtlı oyununuza devam ediyorsunuz sadece hatalar giderilmiş oluyor.

Not: Alessio Cerci yeni yetenek değildir, keşfedilecek bir şeyi yok adam profesyonel futbolcu olmuş artık. CM oynayanlar bilirki Cerci CM03/04'teki en popüler genç oyunculardan biriydi. Maxi Lopez'le birlikte.

Genç yetenek dediğin Tortolero Monez gibi olur, daha 17 yaşında ama her maç asist attırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 17 Ekim 2009; 1:54:45 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.