Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cm yi bırakalı çok oldu, oynamayabilirim ama Türkçe olması çok güzel.
  • CM'nin bu sene iyi çıkması, FM 2010'un daha iyi olmasını sağlayacaktır kesinlikle.

Hem 3D maç motoru, antrenman ekranları ve tabi ki duran top organizasyonları çok başarılı olmuş CM'nin. FM'ye yılllaaaaaaaaaar sonra bir rakip mi geliyor?
  • güzel olmuş.inşallah yakında tüm oyunlar tr çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

Bu Çeviriyi Nerden Aldığını Sorabilirmiyim ?

http://www.championshipmanager.co.uk/server/show/ConWebDoc.918?PHPSESSID=80dba4622aff56705cc952b15a677f4f

quote:

CM 2010 will be available in English, French, Spanish, Italian, Polish & Turkish languages, and will be up to date for the 2009/2010 season. Additionally, there will also be an official data editor made available.

Kaynak Demedim Dikkat Edersen Çeviri Dedim.Biz Bu Haberi Binbir Emekle 2 Arkadaş Çeviririrken Bazılarına Kopyala Yapıştır Daha Kolay Geliyor.Bu Çeviriyi Biz Yaptık Yani TurkStaff.Com'a Aittir.Sevgiler Saygılar.

Pardon hocam dikkat etmemişim...

• Cm 03-04 'den sonra sevebileceğim bi Cm serisi olur. Umarım
  • Arkdaşlar ßence Cm süper 1 oyun o kadar küçümsemeyin ßen 03-04 2005 2006 2007 2008 hepsini oynadım halada oynamya devam CM FOREVER!
  • Bu işte süper bi haber.
  • CM hiç oynamadım ama herhalde deneyeceğim baya hoş olmuş gibi
  • Bende hiç denemedim ama güzele benziyor
  • güzel haber rekabet artsın daha kaliteli oyunlar çıksın
  • Ah be keşke her oyunda Türkçe olsa ama orjinal almak gerekir.
  • quote:

CM ne yazık ki hiçbir zaman ciddi bir rakip olamayacaktır. Daha 2009 versiyonu çıkmamış oyunun nasıl olacakta Eylül'de 2010 versiyonu çıkacak merak ediyorum. Ayrıca CM her zaman bu kadar iddiali gelir ancak FM'yi geçemez. Bu senede öyle olacak, gelecek senede, ondan sonraki senede...

Böyle dediğine göre eski menajerlik oyunlarını hiç oynamadığın anlaşılıyor.Önceden Football Manager diye bir oyun yoktu..Herkesin gönlünde taht kurmuştu Championship Manager ve şuanda bir gerçektir ki Football Manager daha iyi ve daha çok tutuluyor.Ancak yukarıdaki yorumlara katılıyorum eğer FM bu sene de 2005 ten bu yana olduğu gibi aynı database ile gelecek ise bence bu sefer CM oldukça iddialı olacaktır.
  • işte bu helal olsun cmye
  • Türkçeye değer vermişse başım üzerinde yeri var.. orjinal almazsam en adi adamım..
  • eğer fm gibi bi database si olursa türkçe dil avantajıylada tadından yenmez bi oyun olur bence
  • Orjinal alınmalı.
  • benımde hep hevesım vardı ama turkce olmamasından sardıramıyordum bu haber harıka
  • quote:

Orjinalden alıntı: marshall_fb

quote:

CM ne yazık ki hiçbir zaman ciddi bir rakip olamayacaktır. Daha 2009 versiyonu çıkmamış oyunun nasıl olacakta Eylül'de 2010 versiyonu çıkacak merak ediyorum. Ayrıca CM her zaman bu kadar iddiali gelir ancak FM'yi geçemez. Bu senede öyle olacak, gelecek senede, ondan sonraki senede...

Böyle dediğine göre eski menajerlik oyunlarını hiç oynamadığın anlaşılıyor.Önceden Football Manager diye bir oyun yoktu..Herkesin gönlünde taht kurmuştu Championship Manager ve şuanda bir gerçektir ki Football Manager daha iyi ve daha çok tutuluyor.Ancak yukarıdaki yorumlara katılıyorum eğer FM bu sene de 2005 ten bu yana olduğu gibi aynı database ile gelecek ise bence bu sefer CM oldukça iddialı olacaktır.

önceden fm ile cm tek bir oyundu.sigames daha sonra fm diye kendi oyununu çıkardı.o ayrılıştan sonra da cm eskisi gibi olamadı.ortaklığı ayakta tutan belli ki sigames ti...

• Türkçe dil desteği varsa bende orjinal alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.