Şimdi Ara

Football Manager 2008 Türkçe Yaması Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden sen hala fm 08 mi oynuyorsun diyenleri duyabiliyorum.

Netbook aldım ve arada zaman geçirmek için fm 08 i yükledim googledan veya çeşitli fm sitelerinden fm 08 in türkçe yamalarını indirdim fakat hiç biri beni tatmin etmedi çoğu yerleri hala ingilizce sizden ricam elinizde varsa veya bildiğiniz %100 e yakın bir yama varsa bu konu aracılığı ile veya pm yolu ile ulaşmanızı rica ediyorum.Şimdiden yardımlarınız için minnettarım.

SAYGILAR...

• http://www.turksportal.net/dosya/fm/28813/bilgi/

Yama %100 oranında çevrilmiş dil dosyasına sahiptir. Ancak bazı teknik sıkıntılardan dolayı oyuna yansıma oranı %99.7'dir.
  • Çok teşşekkür ederim yardımcı olduğun için fakat üye felan oldum siteye indirmeye çalışıyiorum alakasız bi site çıkıyo download linkinde bir problem var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Çok teşşekkür ederim yardımcı olduğun için fakat üye felan oldum siteye indirmeye çalışıyiorum alakasız bi site çıkıyo download linkinde bir problem var sanırım.

evet hocam buraya yönlendiriyorhttp://searchdiscovered.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Çok teşşekkür ederim yardımcı olduğun için fakat üye felan oldum siteye indirmeye çalışıyiorum alakasız bi site çıkıyo download linkinde bir problem var sanırım.

evet hocam buraya yönlendiriyorhttp://searchdiscovered.com

**** linki buldum ve indirdim bir program aracılığı ile kuruluyormuş ve xp uyumluymuş ben windows 7 kullanıyorum açmadı iyimi.

• Güncel
  • bence öyle deme şu anda Fm 08 benim gözde oyunlarımdandır çok zevkli 100% türkçe olması adamı bi ayrı oyuna bağlıyor... Tabi bir zaman sonra sıkılacaksın diyeceksinki hemen sezon sonu gelse transfer yapsam... en zevkli şey bu oyunda...bide bir zaman sonra maç günü tatilede çıkmaya başlarsın benim sık yaptığım şeylerden biri maçı beklerken canım sıkılıyo ... uğur böceklerini izlemekten sıkılıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Unforgiven

Hocam, Xp uyumlu dosyaya sağ tıkla. Özellikler/Uyumluluk/Bu Programın Çalıştırılacağı Sürümü Seç/Windows Xp Service Pack 2 veya SP 3'ü seç, açar.

Kolay gelsin.
  • @Lord Kinross

Zamanında bende denemiştim Win7 kullanırken dedigin gibi yaptım olmamıştı
  • @Lord Kinross

Kardeşim yardımların için sağol fakat denedim olmuyor.
  • Program mı çalışmıyor yoksa yama mı kurulmuyor?

Programın çalışması lazım, zaten başka yolla çalışmaz. Bir de winXP yerine win2000 işaretle. Çalışmadıysa program bozuktur.

Türkçeleşmediyse yama bozuktur.
  • program çalışmıyor sadece win2000/xp de kullanılabilir deniyor.Xp de sorunsuz açılıyor fakat win 7 kullanıyorum
  • 2000 seç bir de öyle dene istersen hocam.

Veya dosya şeklinde yamalar var, onları dene olmazsa. Belgelerime atarak.
  • Denedim hocam hepsini denedim malesef olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

@Lord Kinross

Zamanında bende denemiştim Win7 kullanırken dedigin gibi yaptım olmamıştı

beyler bulmus muydunuz cozum bende de win7 var olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 15 Haziran 2014; 2:58:13 >
  • Yok hocam win7 ile uyumlu değil.
  • Orijinalden alıntı: ReWeLLeROrijinalden alıntı: ReWeLLeR

Yok hocam win7 ile uyumlu değil.

neyse o zaman devam eski fmye

fm 2005 yapiyorum yeni fmler hosuma gitmedi baya detayli ve 3D motoru flan asmislar baya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.