Şimdi Ara

2008 Civic Elegance Otm. En yeni Hondacı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet arakadaşlar bende nihayet Hondamı aldım. 19.12.2007 Çarşamba günü Terakki 'den aracımı teslim alıyorum.
    Bundan sonra bende aranızdayım. İzmir Karşıyaka 'dan selamlar...

• HayırLı oLsun kazasız beLasız cezasız kuLLanman diLeğiyLe
  • hayırlı olsun kaça aldınız?
  • Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar. 42.000 + Park Sensörü Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgapetricli -- 15 Aralık 2007; 23:20:35 >
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kulanmanız dileyi ile. Pişman olmayacaksın.
  • Kesinlikle. Honda yıllardır tek geçtiğim markaydı. Ama bu yeni Civic 'le tasarım ve konfor anlamında rakiplerini ve bence kendini de aştı. Araç C sınıfı ama C sınıfı üstü konfor var. Bırakın diğer müthiş detayları Civic 'teki direksiyon bile hangi C sınıfı diğer markalarda var dimi arkadaşlar...
  • Hayırlı olsun cok güzel araçınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.bende çok niyetlendim ama keseye uyduramadık.şu müthiş detaylar neymiş merak ettim.
  • Konfor anlamında müthiş demiştim . Belki abartılı gelmiş olabilir lord66 ama bana C sınıfı araca göre daha konforlu. Sürüş keyfide kesinlikle çok güzel. Bu arada Elegance yerine Premium mu aldın? Keseye uyduramadık deyince merak ettim...
  • premium düşünüyordum fakat çekeceğim kredi miktarı çok fazla olduğundan almaktan vazgeçtim.şimdi 2. el focus bakıyorum:)
  • Hayırlısı olsun. Umarım sende arzu ettiğin ve planladığın zamanda bir Honda Civic sahibi olursun.
  • Güzel seçim hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. Bende yazın civic dream düşünüyorum ama nasip bakalım
  • Hayırlı olsun, bende pazarlığı sonunda sonuçlandırdım ve 2008 elegance otm. aldım. Pazarlık sürecinde arac ve fiyat ile ilgili katkısı olan herkese teşekkürler
  • Hayırlısı olsun güle güle kullan rahmi2253 kazasız belasız. Ne renk aldın?
  • dış siyah içi bej
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgapetricli

Hayırlısı olsun güle güle kullan rahmi2253 kazasız belasız. Ne renk aldın?

• Evet siyahta yakışıyor Civic 'e. İç döşeme bej olması da daha zengin ve ferah gösteriyor aracı.
  • iyi günlerde ve gecelerde kullan o kusursuz bir otomobildir servisi hariç
  • Neden? Şu ana kadar servisle ilgili ciddi problem yaşayan görmedim ama...
  • Ben de 15.10.2007 tarihinde aldım. Dediğiniz gibi 6 lı cd changer yoktu. Park sensörü ve içinde 16' jantlar da vardı. Bunun yanı sıra siyah ön kabut koruması da vardı. Ben de ise 42.880 e mal oldu. Bornova dan selamlar.
  • Terakki den mi aldınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.