Bildirim
2008 Civic Elegance Otm. En yeni Hondacı...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HayırLı oLsun kazasız beLasız cezasız kuLLanman diLeğiyLe -
hayırlı olsun kaça aldınız? -
Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar. 42.000 + Park Sensörü Hediye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgapetricli -- 15 Aralık 2007; 23:20:35 > -
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kulanmanız dileyi ile. Pişman olmayacaksın. -
Kesinlikle. Honda yıllardır tek geçtiğim markaydı. Ama bu yeni Civic 'le tasarım ve konfor anlamında rakiplerini ve bence kendini de aştı. Araç C sınıfı ama C sınıfı üstü konfor var. Bırakın diğer müthiş detayları Civic 'teki direksiyon bile hangi C sınıfı diğer markalarda var dimi arkadaşlar... -
Hayırlı olsun cok güzel araçınız -
hayırlı olsun.bende çok niyetlendim ama keseye uyduramadık.şu müthiş detaylar neymiş merak ettim. -
Konfor anlamında müthiş demiştim . Belki abartılı gelmiş olabilir lord66 ama bana C sınıfı araca göre daha konforlu. Sürüş keyfide kesinlikle çok güzel. Bu arada Elegance yerine Premium mu aldın? Keseye uyduramadık deyince merak ettim... -
premium düşünüyordum fakat çekeceğim kredi miktarı çok fazla olduğundan almaktan vazgeçtim.şimdi 2. el focus bakıyorum:) -
Hayırlısı olsun. Umarım sende arzu ettiğin ve planladığın zamanda bir Honda Civic sahibi olursun. -
Güzel seçim hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. Bende yazın civic dream düşünüyorum ama nasip bakalım
-
Hayırlı olsun, bende pazarlığı sonunda sonuçlandırdım ve 2008 elegance otm. aldım. Pazarlık sürecinde arac ve fiyat ile ilgili katkısı olan herkese teşekkürler -
Hayırlısı olsun güle güle kullan rahmi2253 kazasız belasız. Ne renk aldın? -
dış siyah içi bej
quote:
Orjinalden alıntı: tolgapetricli
Hayırlısı olsun güle güle kullan rahmi2253 kazasız belasız. Ne renk aldın?
-
Evet siyahta yakışıyor Civic 'e. İç döşeme bej olması da daha zengin ve ferah gösteriyor aracı. -
iyi günlerde ve gecelerde kullan o kusursuz bir otomobildir servisi hariç -
Neden? Şu ana kadar servisle ilgili ciddi problem yaşayan görmedim ama... -
Ben de 15.10.2007 tarihinde aldım. Dediğiniz gibi 6 lı cd changer yoktu. Park sensörü ve içinde 16' jantlar da vardı. Bunun yanı sıra siyah ön kabut koruması da vardı. Ben de ise 42.880 e mal oldu. Bornova dan selamlar. -
Terakki den mi aldınız?
Benzer içerikler
- honda crv kronik sorunlar
- honda hrv neden tutulmuyor
- honda jazz tutulan modeli
- cmbs nedir
- efs yakıt tasarruf cihazı yorumları
- sıfır araba fiyatları
- honda elektrikli
- honda jazz crosstar fiyat
- honda civic 2022 fiyat listesi
- honda freed
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X