Şimdi Ara

2008'de en çok vergi veren otomobil firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 kurumlar vergisinde ilk 100'e giren tek otomobil firması mercedesi kutluyoruz

19 - MERCEDES-BENZ TÜRK ANONİM ŞİRKETİ 76.313.503,89 TL

• Otobüs,kamyondan iyi vole vuruyor MB.Kar marjları çok yüksek ikisinde de ve açık ara zirvede bu alanlarda.
  • evet otobüs kamyon v.s. kim bilir kaç araç karına denk oluyor....
    belediye otobüsleri kamyonlar travegolar fln merso iyi götürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

evet otobüs kamyon v.s. kim bilir kaç araç karına denk oluyor....

Hocam bizim burda kamyon fabrikası var MB'in.Öyle böyle değil sanırsın ki peynir ekmek satılıyor fabrikada.Satılan araçların yerleri zaten gününde dolduruluyor.Eminim otobüste bu şekildedir çünkü Travego'dan daha çok başka bir otobüs görülmüyor yollarda.

• quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

evet otobüs kamyon v.s. kim bilir kaç araç karına denk oluyor....

Hocam bizim burda kamyon fabrikası var MB'in.Öyle böyle değil sanırsın ki peynir ekmek satılıyor fabrikada.Satılan araçların yerleri zaten gününde dolduruluyor.Eminim otobüste bu şekildedir çünkü Travego'dan daha çok başka bir otobüs görülmüyor yollarda.

aynen katılıyorum MB'in otobüs kamyon gibi araçları çok fazla gerçekten.. bi de dediğiniz gibi kâr oranı da yüksekse tabiki götürür parayı

• el atmadağı yer yok ki merconun
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

el atmadağı yer yok ki merconun

şöyle bişey okudum
    1914 yılında BMW ürettiği uçaklarla ingilizlere karşı hezimete uğrayan Almanlar, Mercedes-Benz?in ürettiği Messerschmitt avcı uçakları ile ingilizleri bozguna uğratmıştır.BMW?nin bu olaydan sonra yetersiz kaldığı Alman hükümeti tarafından görülerek,konu tartışma doğurmuştur.

1939 İkinci dünya savaşı sırasında kullanılan Messerschmitt BF-109 Mercdedes-Benz ilk mekanik enjeksiyonlu V12 motoru kullanarak , ingiliz Spitfire uçaklarına üstünlük sağlamışalrdır.2. Dünya savaşı öncesinde diktatör yönetim tarafından ve mali kriz bahanesi neticesinde BMW nin uçak motoru yapması yasaklanmıştır.1924'den itibaren BMW motorsiklet yapmaya başlamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

el atmadağı yer yok ki merconun

şöyle bişey okudum
    1914 yılında BMW ürettiği uçaklarla ingilizlere karşı hezimete uğrayan Almanlar, Mercedes-Benz?in ürettiği Messerschmitt avcı uçakları ile ingilizleri bozguna uğratmıştır.BMW?nin bu olaydan sonra yetersiz kaldığı Alman hükümeti tarafından görülerek,konu tartışma doğurmuştur.

1939 İkinci dünya savaşı sırasında kullanılan Messerschmitt BF-109 Mercdedes-Benz ilk mekanik enjeksiyonlu V12 motoru kullanarak , ingiliz Spitfire uçaklarına üstünlük sağlamışalrdır.2. Dünya savaşı öncesinde diktatör yönetim tarafından ve mali kriz bahanesi neticesinde BMW nin uçak motoru yapması yasaklanmıştır.1924'den itibaren BMW motorsiklet yapmaya başlamıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.