Merhaba arkadaşlar, |
2008 FD6 Otomatik ile A3 1.6 Sportback Manuel/Tiptronik hangisini tavsiye edersiniz ?
-
-
Ne kadar istiyorlar bunlar için? en önemli kriter fiyat. -
230 bin km yapmış araca kaç para vereceksin usta
-
520-565 civarındadır fiyatı
-
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo230 bin km yapmış araca kaç para vereceksin usta
520-565civarında fiyatları
-
230k kilometre honda motoru için bir şey sayılmaz ama arabayı sadece motordan ibaret düşünmemek lazım. Maalesef hondalara çok eziyet ediyorlar onun için eski sahibi çok önemli. O km'deki audiye hele hele otomatik olanına hayatta girmezdim. İlla ikisi arasında bakacaksanız tabi ki honda ama mümkün olduğunca yeni ve km si düşük bir araba bakmaya çalışın hocam. Sanayide selam vermek 2-3 bin liradan başlıyor artık.
Kendinizi iki modelle de sınırlamayın. Bu arabayı ileride satacağınızı da düşünürsek bir albenisi olmalı. Mesela 2008 model ama hatasız, boyasız 100k km'de veya 180k km'de ama 2016-2017 model gibi nispeten yeni bir araç bence daha makul olabilir.
Japon olarak honda yerine toyota'ya bakıp daha az yorulmuş bir araba bulabilirsiniz.
-
Şimdi aklıma geldi, aslında o paralara mis gibi 1.5 dci clio 4 bulunur, lpg vs ile de uğraştırmaz.
-
Üstteki arkadaşa harfiyen katılıyorum. Mümkünse alabileceğiniz en modelli aracı alın. Gözle görülmeyen ömrü dolan çok fazla parça oluyor. 500 binin üzerinde bütçem olsa 10 yaşından büyük araba almazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X