Şimdi Ara

2008 gt-line, C5 Aircross feel advanture, Honda HRV excutive.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 240 bine kadar sıfır araç arıyorum.Seçeneklerim arasında 2008 gt-line, C5 Aircross feel advanture, Honda HRV excutive.
    Her yönden mantıklı olan sizce hangisi ve neden ?

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    FrankGallagherx demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Şu C5 aircross nasıl beğeniyor anlamıyorum vallaha ne zevkler var millette içi berlingo gibi dışı ayrı itici değişik zevkler saygı duymak lazım tabide bana değişik geliyor abi.

İlla sıfır olucak değilse

Tipini mipini geçtim. Birinin 2017 yılında 160bin tl verip aldığı..
    4 yıl fosur fosur osurarak kullandıktan sonra 240bin tl verip almam.

Ekmek değil, su değil.. Yazık günah.. İsterse sıfırı 500bin olsun.. 3-4 yıl önce 160bin olan bir arabaya, hele ki benzinli, hele ki SUV'nin hiçbir özelliği bulunmayan.. Hele ki koskocaman soru işaretli yarı otomatrik şanzımöanı ile ilandaki araca 240bin tl verecek insanla sanırım hiçbir ortak yanım olamaz.
    C5 aircross > hrv > 2008 şeklinde olur tercihim.

Aircross çok güzel, üst sınıf zaten diğerlerine göre. İçi, bagajı daha büyük.

Diğer ikisi arasında da hrv daha kaliteli geliyor bana. Honda'yı peugeot'a tercih ederim ama test sürüşü yaparak, fiyat donanım karşılaştırması yaparak tercih etmek lazım.

Edit**
    Bunu yazarken liste fiyatlarına baktım. 2008 1.2 130hp gt-line 213bin, hrv 210bin görünüyor. 2008 daha mantıklı bu fiyatlara.
  • C5 aircross > hrv > 2008 şeklinde olur tercihim.

Aircross çok güzel, üst sınıf zaten diğerlerine göre. İçi, bagajı daha büyük.

Diğer ikisi arasında da hrv daha kaliteli geliyor bana. Honda'yı peugeot'a tercih ederim ama test sürüşü yaparak, fiyat donanım karşılaştırması yaparak tercih etmek lazım.

Edit**
    Bunu yazarken liste fiyatlarına baktım. 2008 1.2 130hp gt-line 213bin, hrv 210bin görünüyor. 2008 daha mantıklı bu fiyatlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 11 Mart 2020; 14:33:6 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    2008 gt line 232 bin
    Honda HRV 210 Bin
    C5 Aircross Feel Advanture 230bin

C5 feel advanture donanım olarak diğerlerine göre biraz düşük kalıyor çünkü full paketinin ücreti yüksek. Diğerlerinden de hrv sağlam ve japon olması beni çekiyor. Yoksa 2008 dış görünüm iç görünüm çok güzel.Ama yine de kararsızım.
  • Hakkı03 H kullanıcısına yanıt
    Ben hrv'nin muadili olan 1.2 turbo 130hp benzinli olanın fiyatını yazdım.

Ben olsam donanımı bırakır c5 alırdım. İç hacim önemsiz derseniz de 2008 daha mantıklı. Honda bence de daha sağlam, kaliteli ama o fiyata değmez sanki.
  • Pejo grubu mükemmel ataklar yaptı, ama fiyatı da abarttılar. Vw nin araç yok sıraya girin taktiğini herkes yapıyo artık. 2008 çok güzel araç ama talep çok oldu fiyatı şişti o yuzden C5 aircross tercihim olurdu.

Araç alınacak zaman değil ama şuan araç almak zorunda kalsam Ssangyong Korando tercih ederim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevaplarınız için
  • 230-240 bine dolu 3008 vermiyorlar mı? O paraya 2008 ne yaw.

Zaten c5 in rakibi 3008 değil midir?
    Active Prime için geçen ay hatta bir iki hafta içinde 214-217 bin teklif alanlar olmuş ama teslimat hemen değil. Biraz daha dolu donanım 3008 de alınır gibi o zaman 240 bine!
    Yanlış mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu C5 aircross nasıl beğeniyor anlamıyorum vallaha ne zevkler var millette içi berlingo gibi dışı ayrı itici değişik zevkler saygı duymak lazım tabide bana değişik geliyor abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Mart 2020; 15:12:12 >

• Biraz gözünüz alışınca siz de sevmeye başlarsınız bence, tasarımı çok iyi. 3008 den daha güzel duruyor. Şirketten birisi almış siyah renk, yakıyor.

• Hocam tabii ki zevk meselesi ama C5 attığınız Tiguan'dan fersah fersah daha güzel bence dış görünüş olarak.
  • b segmenti suv düşünülüyorsa suzuki vitaranın da dikkate alınmasını öneririm. turbo motor, tam otomatik şanzıman, tatminkar bir 4 çeker ve dolu donanımla geliyor. bazı ufak tefek kalite-görsel sorunlarını göz ardı ederseniz dikkate alınması gereken bir şeçenek derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Şu C5 aircross nasıl beğeniyor anlamıyorum vallaha ne zevkler var millette içi berlingo gibi dışı ayrı itici değişik zevkler saygı duymak lazım tabide bana değişik geliyor abi.

Ekmek değil, su değil.. Yazık günah.. İsterse sıfırı 500bin olsun.. 3-4 yıl önce 160bin olan bir arabaya, hele ki benzinli, hele ki SUV'nin hiçbir özelliği bulunmayan.. Hele ki koskocaman soru işaretli yarı otomatrik şanzımöanı ile ilandaki araca 240bin tl verecek insanla sanırım hiçbir ortak yanım olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Alıntıları Göster
    Evet şükür sizin gibileri ile hiç bir ortak yanımız olamaz iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Hocam tabii ki zevk meselesi ama C5 attığınız Tiguan'dan fersah fersah daha güzel bence dış görünüş olarak.
    Banada Tiguan daha hoş geliyor hocam zevk meselesi.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Dıştan çok güzel boydan boya açılır cam tavan Peugeot Citroën grubundan da sağlamdır ama içine girince kendimi eski arabaya binmiş gibi hissederim büyük ihtimalle

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatları dolu donanım için 300bin bandında prime edition 214 fiyatı nerden almış acaba

• İlla sıfır olacak hocam benimde görünüş olarak kaygılarım var ama içi güzel

• Hakkı03 H kullanıcısına yanıt
    Active prime 240 bin civarında liste fiyatı, bayilerde 215 civarı teklif verebilirler, arayıp sorun.

• C5

• Hrv 182 bg geldi mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.