Şimdi Ara

2008 Honda Civic'e lpg dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler..2008 honda civic sahibiyim..araç 2000 km'de.daha önceden focus tdci kullanıyordum..şu an focus'la kıyaslayınca hiç memnun değilim yakıt sarfiyatından..sizce lpg taktırsam nasıl olur? ne düşünüyorsunuz?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• Hocam forumda 2-3 tane bu araçlar ile ilgili başlık saygılar
  • iyi bir montajcı tarafından yapılırsa sorun yaşamazsın aracın hayırlı olsun güzel arac
    quote:

Orjinalden alıntı: goksergokser

İyi günler..2008 honda civic sahibiyim..araç 2000 km'de.daha önceden focus tdci kullanıyordum..şu an focus'la kıyaslayınca hiç memnun değilim yakıt sarfiyatından..sizce lpg taktırsam nasıl olur? ne düşünüyorsunuz?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  • teşekkürler..daha iyisi sizin olur inşallah.çok araba kullanmayı seven biri değilim.abimin rahatsızlığı dolayısıyla hastaneden yolum ayrılmıyor..bu da bütçemi baya sarsıyor..aklımda kalan sorular lpg taktırmak garantiyi bozuyor mu?bir de lpg litre fiyatının dizel gibi benzin fiyatına yaklaşma olasılığı..
  • Aracınızın motoru garanti dışı kalır.Zaten en çok parça barındıran ve en pahalı parçasıdır motor

Garantiyi gözardı edebilirseniz,senede 15-20 bin km yapıyorsanız taktırabilirsiniz,zararı olmaz

Marka model farketmeksizin 10 litre benzin yakan motor 12 litre lpg yakar,yani %20 fazla lpg yakar.Hesabınızı buna göre yapın.

Kimse 1 yıl önce mazotun bu fiyatlara çıkacagını söyleyebilir miydi?Lpg için de söylenebilecek bir şey yoktur kanımca,lpg iyice yaygınlaşırsa vergi artışı muhtemeldir

Vatandaş lpg ve mazotluya kaçtıkça, daha az benzin satışı ve beraberinde vergi geliri düşen hükümet doğal olarak diğerlerine saldıracaktır.
  • Senede 15000 - 20000 km yol katetmiyorsan hiç arabanın orjinalliğini bozma.
    quote:

Orjinalden alıntı: goksergokser

İyi günler..2008 honda civic sahibiyim..araç 2000 km'de.daha önceden focus tdci kullanıyordum..şu an focus'la kıyaslayınca hiç memnun değilim yakıt sarfiyatından..sizce lpg taktırsam nasıl olur? ne düşünüyorsunuz?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemca06 -- 11 Temmuz 2008; 13:29:20 >
  • diger arkadaşlrın fikrine katılıyorum yinede karar senin
  • cevaplarınız için teşekkürler...artı ve eksilerini düşünüp bi karar vereceğim..umarım pişmam olmam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.