eldeki stoklardan bitane verse bna ford:)) 30 a alııyım hemen:) bi giha:)
34000 YTL olan benzinli fiyatıdır. 4500 YTL fark var dizel ile aralarında. 38500 YTL yapıyor. Stil Paketi de 2000 YTL, 40500 YTL yapıyor. Çoook pahalı bence. C30 alınır o paraya.
arabada lastik te bir okadar önemli kış lastikleri harikalar yaratiyor diğerleri olduğu yerde sayıyor hele performan yaz lastikleri vııızzzzzzzzt başka bişeyyok. ee yazında
valla bizim focus kasaları daha guzel gibime geldi ama bunlarda hos gosterge paneli filan.trend versiyonundaki 3 kollu direksiyon sportifliği one cıkarmıs arka tarafta stoplar hos durmus jantlar bizimkiler daha hos geldi banaa
AYNEN GÖRÜDĞÜN GİBİ LED..... KESİN... gördüm :))
quote:
Orjinalden alıntı: xsw
Arka farlar led gibi görünüyor ama değil galiba.
evet geçen gün galeride dünya gözüyle gördüm yeni focus u. Güzel ama muhteşem değil. İç mekanı ve jantları beğenmedim ayrıca. Direksiyon simidi 4 kolluydu. Fotolarda 3 kollu falandı demek ki reklammış.
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
quote:
arkadaşlar LED stoplar sadece titanium X paket ile birlikte ve sadece 5K VE SW modellerinde var.
quote:
Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
quote:
arkadaşlar LED stoplar sadece titanium X paket ile birlikte ve sadece 5K VE SW modellerinde var.
Bu stopların fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? Kendi aracıma taktırmayı düşünüyorum da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme