Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkaten çok güzel olmış makyajlı focus
  • Benim evin burda var birtane almış birisi yeni kasasını bakınız göründüğü gibi değil gayet hoş bir araç olmuş dışardan baktığıma göre kalitesi artmış,ama 40yıllık ghia geleneği yokk
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

hondacı gacara arkadaşım focusçu oldu artık

oooo kardinal nasılsın? belli olmaz her an baltayı focusa çevirebilirim cardinal focus alıpta ist şehir içi eğer 200ykrş yakarsam yandın sende focusu satacaksin ozaman ben ne dersem o markayı alacaksın hem sana ford yanlış yaptı gereksiz makyaj ne gereği varidi

o değilde şehir içinde az yakmıo düşündüğün kadar gacara illa az yakcak diosan megane veya corolla al onlar bizimkine göre güçsüz ve az yakıo bu arada ESP+TCS paketini de al (bence) bugün araba karda felaket kötydü,yüksek tork yüzünden baya kaydı hareket etmio,virajda gaza basıosun hemen kayıo falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 17 Şubat 2008; 22:50:36 >

• su zamanda 0 araba alıpta eps si vs vs kesin olsn dün yeni c max titanıum bizim burda kar var yokusta kaldı cıkamıyor ya dedim nası ful adam secmemiş meyersem
  • Trendline'da gördüğüm kadarıyla deri direksiyon var. Umarım düşük olan iç kalitesini arttırmışlardır.

Stil Paketli, Trendline donanımlı 1.6 dizelin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 18 Şubat 2008; 4:35:17 >
  • ford un sitesinde trend modelinde otomatik klima ve hız kontrol sisteminin standart oldugu yazıyor. dogru ise titanyum mu 44 e verdiklerine göre buda 40 gibi olur sanırım.
  • Arkadaşlar focus su anda gercekten cok harika bende 2005 yeni kasa diodum ama artık diemicem:) focus var ilk cıtkı gittik aldık ama harbi cok harika bi arac ya ne bilim sınıfndaki araclardan da ustun giib gelio:) perfonmans nası olur bunlarda bilmem 115 hplik motor koymazlar bunlara en az 1,6 125 hp olur sınıfındaki araclar gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

su zamanda 0 araba alıpta eps si vs vs kesin olsn dün yeni c max titanıum bizim burda kar var yokusta kaldı cıkamıyor ya dedim nası ful adam secmemiş meyersem

evet çıkamıyor 1.viteste sadece patinaj çekiyor..o değil de virajlarda azcık gaza bassan döndürmeye çalışıyor o çok kötü bi durum..ilk defa yüksek torkun bi zararını görmüş oldum
  • valla benzin:)) tun aracımla karda cıktım gezmeye ama conti lastik var arac ole bi kaydıki:) cektim aynı yerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

ford un sitesinde trend modelinde otomatik klima ve hız kontrol sisteminin standart oldugu yazıyor. dogru ise titanyum mu 44 e verdiklerine göre buda 40 gibi olur sanırım.

40 milyar çok değil mi ya, pek satamaz bence o fiyatlara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

quote:

Orjinalden alıntı: karamel

ford un sitesinde trend modelinde otomatik klima ve hız kontrol sisteminin standart oldugu yazıyor. dogru ise titanyum mu 44 e verdiklerine göre buda 40 gibi olur sanırım.

40 milyar çok değil mi ya, pek satamaz bence o fiyatlara..

Bencede çok, ama sen 40 milyara ne alırsın peki?
  • Volvo C30 1.6D Premium: 41 milyar civarı.

Ford'a göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum C30'nin.
  • arkadaşlar resimler harika ama ben burada bir internet haber sitesinde yeni focus ile ilgili bu fotolar var bana arabalar farklı ve sizin resinlere göre çok çirkin geldi bir bakın derim

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=632
  • arkadaşım o amerika versiyonu focus un
  • Yazık Amerikalıların Focus'u berbat
  • Sitede de öyle yazmışlar ki sanki türkiyede çıkacakmış gibi
    Neyleyeyim ben amerikayı
  • Fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum Focus'ların. Muhtemelen eldeki makyajsız stoklar tükenene kadar liste fiyatından satacaklardır yenileri. Birkaç ay sonra 1000-2000 YTL düşer diye tahmin ediyorum fiyatları...
  • arkadaşlar kesin fiyatları bilen varmı özellikle sedanın titanyum dizel fiyatını ?
  • 44 milyar civarıymış Titanium..
  • 34.000 YTL'den başlıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_21099916/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 18 Şubat 2008; 16:00:23 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.