Aynen katılıyorum. Bi sürü işe yaramayan özellik olacağına güvenlik konusu iyi olsun yeter. Volvo keşke şu fiyatlarını biraz uygun hale getirse,,,
quote:
Orjinalden alıntı: zooropa
arkadaşlar elbette benim için de öncelikli olan şey aracın sunduğu güvenlik donanımıdır.ve ben de tabii ki bu en önemli şeyin opsiyonel değil standart olarak sunulmasını isterim.ben sadece bütüncül bi bakışla başka noktalarda da saçmalıkların olduğunu ifade ettim ve bunu örnekledim.sizden ayrıldığım bi nokta yok yani..
Off off manyak araba ya bayılıyorum Focus'un bu modeline gerçekten yaa
spor paketsiz (yani alaşım jant ve yol bilgisayarsız) bir astrayı ancak özel siparişle getirtebilirsin. fabrikanın ithal ettiği araçlar hep enjoy spor pakettir enjoy donanım seviyesinde. cruise control 130 liraya bütün astralara takılabilmekte. 1.3 fiat motoru dediğiniz motorda ödüllü bir motor. ülkenin vergi sistemi 1.7 125hplik canavarnın veya 1.9 150lik canavarların gelmesini engelliyor astrada.
quote:
Orjinalden alıntı: aldeniz83
Evet Ford'un daha fazlasını yapması lazım. Ancak bütün firmalar nerdeyse aynı. Opel'de yeni Astra Sedan'da Enjoy modelinde yol bilgisayarı, cc ve çelik jant yok. Dizel Liste fiyatı 41.000, kampanyalı fiyatı 38.000 civarında, bunları da almaya kalkarsan fiyatı olacak 40.000 civarlarında... 1.3 multijet Fiat motoru.. Alırmıydınız....
quote:
rica ederim.
ford için çok zor anlaşılan bunu yapmak. en çok yadırgadığım hatta 'yuh artık' dediğim şeyse şu oldu: bi akraba opel astra aldı ve alırken de bi broşür vermişler,10-15 kadar farklı orijinal jant seçeneği vardı,beraber beğendik birini..sonra bizim fordun sitesine giriyim bi bakayım,ne tip jantlar var dedim.aksesuarlar bölümünü açtığımda karşıma CMS jantlarının fotoları çıktı.ama tabii avrupa fordlarda öyle değil,biçok orijinal seçenek orda var...
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
spor paketsiz (yani alaşım jant ve yol bilgisayarsız) bir astrayı ancak özel siparişle getirtebilirsin. fabrikanın ithal ettiği araçlar hep enjoy spor pakettir enjoy donanım seviyesinde. cruise control 130 liraya bütün astralara takılabilmekte. 1.3 fiat motoru dediğiniz motorda ödüllü bir motor. ülkenin vergi sistemi 1.7 125hplik canavarnın veya 1.9 150lik canavarların gelmesini engelliyor astrada.
quote:
Evet Ford'un daha fazlasını yapması lazım. Ancak bütün firmalar nerdeyse aynı. Opel'de yeni Astra Sedan'da Enjoy modelinde yol bilgisayarı, cc ve çelik jant yok. Dizel Liste fiyatı 41.000, kampanyalı fiyatı 38.000 civarında, bunları da almaya kalkarsan fiyatı olacak 40.000 civarlarında... 1.3 multijet Fiat motoru.. Alırmıydınız....
quote:
rica ederim.
ford için çok zor anlaşılan bunu yapmak. en çok yadırgadığım hatta 'yuh artık' dediğim şeyse şu oldu: bi akraba opel astra aldı ve alırken de bi broşür vermişler,10-15 kadar farklı orijinal jant seçeneği vardı,beraber beğendik birini..sonra bizim fordun sitesine giriyim bi bakayım,ne tip jantlar var dedim.aksesuarlar bölümünü açtığımda karşıma CMS jantlarının fotoları çıktı.ama tabii avrupa fordlarda öyle değil,biçok orijinal seçenek orda var...
fiat ın motoru kötü değil tabiki ama focusun dizeliyle karşılastırmak bile komik olur..vergi sistemi böyle olmasaydı astraya 1.9 150 geliyorsa,focusa da 2.0 TDCi gelirdi ingiliteredeki gibi bunu da unutmamk lazım
HERŞEY BİYANA, ŞU POWERSHIFT İN GELMEYECEK OLMASI GERÇEKTEN ÜZÜCÜ. FORUMDAN EDİNDİĞİM TECRÜBELERDEN CVT NİN BİRAZ SORUNLU OLDUĞU KANISINA VARDIM. SIRF BUNUN İÇİN BİLE İLERİDE ARACIMI YENİLERKEN MARKA DEĞİŞİKLİĞİNE GİDEBİLİRİM
quote:
Orjinalden alıntı: sscasta
HERŞEY BİYANA, ŞU POWERSHIFT İN GELMEYECEK OLMASI GERÇEKTEN ÜZÜCÜ. FORUMDAN EDİNDİĞİM TECRÜBELERDEN CVT NİN BİRAZ SORUNLU OLDUĞU KANISINA VARDIM. SIRF BUNUN İÇİN BİLE İLERİDE ARACIMI YENİLERKEN MARKA DEĞİŞİKLİĞİNE GİDEBİLİRİM
CVT de problemler olduğu cok açık,baya problem duyduk bu konuda..2.0 TDCİ ülkemize gelemediğinden dolayı da powershift gelemiyor ne yazıkki
Yol bilgisayarsız ve alaşım jantsız astrayı benim özel olarak getirtmeme gerek yok. Çünkü zaten yeni astra sedanlar böyle.. Gözlerimde gördüm, ağzımla sordum, kulaklarımla duydum. Girin opel'in sitesine bakın, ne var ne yok arabanın üzerinde... Ayrıca motoru kötülemedimki, yalnızca 1.3 dedim. Ben almadım o aracı gittim Focus aldım.. Bakıyorum şimdi da iyi ki Focus almışım. Tebrik ediyorum kendimi...
Bizde Focusdan önce Astra düşünüyoduk.Hemde bayabi.Araştırdık soruşturduk.Çok beğeniyoduk.Taaki kullanana kadar
6 Vitesti ama kalkmıodu.Heryeri vites olsa ne yazarki.ÇEKMİYO
1.9 cdti ile 2.0 tdci biraz karşılaştırma dışı olur 1.9 cdti şuanda 150lik makina 2.0 tdci 130 hp idi. 140 hplik versiyonuda çıkmış. yalnız yeni vectra yani insignia ile bereber opel de saabda kullanılmaya başlanan 1.9 180hpyi modellerine entegre etmeye başlıyacak. ayrıca yol bilgisayarsız çelik jantsız gördüğünüz araç enjoy değil essentia modelidir. enjoy lar belirttiğim gibi stok için spor paketli gelmekte. düz enjoy bulmanız çölde kutup ayısına denk gelmenizle aynı ihtimal. corsa da da düz enjoy gelmez daym düz enjoy için 2 ay beklemişti. yengemin neyineymiş çelik jant sis farı ve cd player 2004 corsa alırken
quote:
Orjinalden alıntı: cardinal636
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
quote:
quote:
rica ederim.
fiat ın motoru kötü değil tabiki ama focusun dizeliyle karşılastırmak bile komik olur..vergi sistemi böyle olmasaydı astraya 1.9 150 geliyorsa,focusa da 2.0 TDCi gelirdi ingiliteredeki gibi bunu da unutmamk lazım
bu arada bir konuda gördüm birisi 2.0 tdci focus sipariş etmiş makyajlı kasa. detayları elbet anlatır burada
ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyosunuz. orda yazanlara bakmayın düz enjoyu anca özel siparişle getirtirsiniz. fabrika tarafında stok için getirilen araçların hepsi enjoy spor pakettir.
Ewt doğru sölüyor.O bahsedilen model Essentia... Njoylarda sisler çelik jant ve YB mevcut.Astra araştırırken bende öğrenmiştim...
O halde İzmir/Agora'da Opel astra sedan'ı tanıtmaya getirenler, broşürler ve opel'in web sayfası hatalıdır.. diyorum. (Opel Astra Sedan)
Herkese merhaba... Bugün İzmir Adnan Menderes havalimanı'nda yeni Focus'u nihayet görme şansım oldu. Sanırım forumda ilk. İnceleme fırsatım olmadı ama şunu söyleyebilirmki bence çok güzel olmuş. Tabi buna çok farklı yorumlar gelecektir ama arabanın havası değişmiş. Bunu arabanın her detayını inceleyen meraklılar mutlaka göreceklerdir. Ben sedan gördüm. Farlar gerçekten çok hoşmuş ve eğer yanlış görmediysem mercekli idi. Fakat söylemem gereken en önemli konu renk konusu.. Şu anda kullandığımız güncel versiyonda bulunmayan farklı bir mavisi ve bence favori renk olacaktır ( sanırım katalogda ege mavi ). Bu arada araç test aracına benziyordu. Önümüzdeki günlerde Duğles ve Otokoç'a bakacağım...
desenizya yakında podyumlarda yerini alacak
quote:
Orjinalden alıntı: firsttrue
Herkese merhaba... Bugün İzmir Adnan Menderes havalimanı'nda yeni Focus'u nihayet görme şansım oldu. Sanırım forumda ilk. İnceleme fırsatım olmadı ama şunu söyleyebilirmki bence çok güzel olmuş. Tabi buna çok farklı yorumlar gelecektir ama arabanın havası değişmiş. Bunu arabanın her detayını inceleyen meraklılar mutlaka göreceklerdir. Ben sedan gördüm. Farlar gerçekten çok hoşmuş ve eğer yanlış görmediysem mercekli idi. Fakat söylemem gereken en önemli konu renk konusu.. Şu anda kullandığımız güncel versiyonda bulunmayan farklı bir mavisi ve bence favori renk olacaktır ( sanırım katalogda ege mavi ). Bu arada araç test aracına benziyordu. Önümüzdeki günlerde Duğles ve Otokoç'a bakacağım...
Merhaba, arka lambalar led miydi, farkedebildin mi, jantları nasıldı? teşekkürler
Arka lambalar görebildiğim kadarıyla led değil. Ama hareket halindeyken arabanın neresine bakacağımı şaşırdım. Yanıltmak istemem. Jantları ise hareket halinde olduğu için göremedim.
quote:
Orjinalden alıntı: firsttrue
Arka lambalar görebildiğim kadarıyla led değil. Ama hareket halindeyken arabanın neresine bakacağımı şaşırdım. Yanıltmak istemem. Jantları ise hareket halinde olduğu için göremedim.
o zaman sedan alacak olan varsa almasın. kesin 3-5 ay sonra veya yılbaşına doğru led yaparlar sedanları