Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu çok tartışıldı. Tamamen yapacağınız km. ile ilgili.. Az = Benzinli , Çok = Dizel

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlihaktan

eğer öyle olursa hiç bi donanım farkı olmayan aynı 2 araç için 5000 ytl fark ödemek fazla değil mi sizcede?
  • hayır demek istediğim şu; ocak 25 de ford bayisine gittim, focus sedan ghia 1.6 tdci için 40.500 ytl fiyat aldım. daha sonra satıcı biraz daha beklersem eğer martın ilk haftasında makyajlı focusların satışının başlıyacağını, onu almamın daha ii olduğunu söledi(doğal olarak). fiyat olarakda 1000-2000 ytl daha farklı olabileceğini sölemişti(tahmin). sonuçta motor aynı, donanım aynı... fiyatın 45.000 lere çıkması fazla değil mi? makyajsız halini daha uygun fiyata satın almak mantıklı olmaz mı?
  • Bu tabi sizin ne istediğinize ve maddi gücünüze bağlı.. Ben olsam 2 yıl sonra tamamen değişicek olan Makyajlı Focus yerine bunu alırdım. Tabiki Fiyat farkının enaz 2000 ytl. olması durumunda...

quote:

hayır demek istediğim şu; ocak 25 de ford bayisine gittim, focus sedan ghia 1.6 tdci için 40.500 ytl fiyat aldım. daha sonra satıcı biraz daha beklersem eğer martın ilk haftasında makyajlı focusların satışının başlıyacağını, onu almamın daha ii olduğunu söledi(doğal olarak). fiyat olarakda 1000-2000 ytl daha farklı olabileceğini sölemişti(tahmin). sonuçta motor aynı, donanım aynı... fiyatın 45.000 lere çıkması fazla değil mi? makyajsız halini daha uygun fiyata satın almak mantıklı olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlexdeLarge

artık facelift zamanı gelmişti...

yeni mondeo'ya benzemiş, bence çok güzel olmuş...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

edit: başlığı açtıktan sonra farkettim, yeni başlık açılmamış ancak focus ana başlığında resimler verilmesede linkleri verilmiş. gerekiyorsa bölüm yetkilisi arkadaşlar başlığı kaldırır artık...

bununla birlikte bence bu araç yeni bir başlığı sonuna kadar hak ediyor
    3 üncü resimdeki metalik mavi sanırım gelsinde bir göreyim hb hemen alınmalı 200 üzeri parça değişmiş bu makyajlı larda ula

• seni de focusçu yaparsak bilmiyorum artık gacara_53 arkadaşım,bize uzman focusçu rütbesi verilsin senin honda noldu abi hiç bahsetmiosun bu ara
  • makyajlı hb lerde arka stoplar ledli onu biliyorumda sedanlarda da ledli mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

seni de focusçu yaparsak bilmiyorum artık gacara_53 arkadaşım,bize uzman focusçu rütbesi verilsin senin honda noldu abi hiç bahsetmiosun bu ara

hondanın heryerinden sesler geliyor şu yeni focus hb olandan alacaam baya güzele benzer. albirini vur otekine hepsi aynı işte

• quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

quote:

seni de focusçu yaparsak bilmiyorum artık gacara_53 arkadaşım,bize uzman focusçu rütbesi verilsin senin honda noldu abi hiç bahsetmiosun bu ara

hondanın heryerinden sesler geliyor şu yeni focus hb olandan alacaam baya güzele benzer. albirini vur otekine hepsi aynı işte

doğru yolu buluyosun sende bizim gibi bence TDCi TİTANİUM al havan olsun yakışır yani

• quote:

makyajlı hb lerde arka stoplar ledli onu biliyorumda sedanlarda da ledli mi acaba?

sedan resimlerine bakıldıgında ne yazıkki ledli olmadığı görülüyor
  • titanyum maviden güzelmidir?
    focusun sitesinde makyajlı focus resimleri vardemişler nerde? ben göremedim. bu araçlar tr de yapılmıyormu? yani montajı
  • quote:

titanyum maviden güzelmidir?
    focusun sitesinde makyajlı focus resimleri vardemişler nerde? ben göremedim. bu araçlar tr de yapılmıyormu? yani montajı

titanium ghia gibi donanım seviyesi oluyor işte,artık ghia yerine en lüksüne titanium deniliyor maviyi renk olarak sen seçersin o ayrı..ayrıca bizim arabalar ispanya malıydı bunlar da öyle olabilir tam emin değilim ama tabiki türkiye montajı değil..
  • quote:

quote:

titanyum maviden güzelmidir?

titanium ghia gibi donanım seviyesi oluyor işte,artık ghia yerine en lüksüne titanium deniliyor maviyi renk olarak sen seçersin o ayrı..ayrıca bizim arabalar ispanya malıydı bunlar da öyle olabilir tam emin değilim ama tabiki türkiye montajı değil..

bora aracın kapı içerleri hep madein ispanya yazıları vardı. titanyum donanımlı ok

• eveet..yeni bulduğum makyajlı focus coupe-cabriolet'nin fotoğrafları... daha fazlasını istiyenwww.worldcarfans.com'a bakabilir.

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

2008 makyajlı focus...

• .

2008 makyajlı focus...
  • Bu resimdede görüldüğü gibi hepsinde mercekli far kullanılmamış...

2008 makyajlı focus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

fotolar için teşekkürler. dikkatimi çeken bir noktayı belirtmeden geçemicem. yani şu mercekli farı standarta geçirmek çokmu zor çokmu maliyetli, lada vegalarda bile var ya. ya niye böyle yapıyo ford anlamış değilim. dünyanın parasını ver, ghia donanım (titanium) al, esp, tcs olmasın. bir çok markada üst donanımında standart şu saydıklarım
  • rica ederim.

ford için çok zor anlaşılan bunu yapmak. en çok yadırgadığım hatta 'yuh artık' dediğim şeyse şu oldu: bi akraba opel astra aldı ve alırken de bi broşür vermişler,10-15 kadar farklı orijinal jant seçeneği vardı,beraber beğendik birini..sonra bizim fordun sitesine giriyim bi bakayım,ne tip jantlar var dedim.aksesuarlar bölümünü açtığımda karşıma CMS jantlarının fotoları çıktı.ama tabii avrupa fordlarda öyle değil,biçok orijinal seçenek orda var...
  • Ya jant zevk meselesi.Ama xenon tcs esp ye kimsenin hayır bende olmasın diyeceğini sanmıyorum.Keşke arabamda plastik jant olsada bu özellikler olsa razıyım
  • Evet Ford'un daha fazlasını yapması lazım. Ancak bütün firmalar nerdeyse aynı. Opel'de yeni Astra Sedan'da Enjoy modelinde yol bilgisayarı, cc ve çelik jant yok. Dizel Liste fiyatı 41.000, kampanyalı fiyatı 38.000 civarında, bunları da almaya kalkarsan fiyatı olacak 40.000 civarlarında... 1.3 multijet Fiat motoru.. Alırmıydınız....

quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

rica ederim.

ford için çok zor anlaşılan bunu yapmak. en çok yadırgadığım hatta 'yuh artık' dediğim şeyse şu oldu: bi akraba opel astra aldı ve alırken de bi broşür vermişler,10-15 kadar farklı orijinal jant seçeneği vardı,beraber beğendik birini..sonra bizim fordun sitesine giriyim bi bakayım,ne tip jantlar var dedim.aksesuarlar bölümünü açtığımda karşıma CMS jantlarının fotoları çıktı.ama tabii avrupa fordlarda öyle değil,biçok orijinal seçenek orda var...

• arkadaşlar elbette benim için de öncelikli olan şey aracın sunduğu güvenlik donanımıdır.ve ben de tabii ki bu en önemli şeyin opsiyonel değil standart olarak sunulmasını isterim.ben sadece bütüncül bi bakışla başka noktalarda da saçmalıkların olduğunu ifade ettim ve bunu örnekledim.sizden ayrıldığım bi nokta yok yani..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.