Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence daha uuraşmazlar focus 3 için çalışmaya başlarlar. hella emin olun kaliteli bir ledli stop grubu çıkartır araba için onu temin edersiniz
  • Arka farlar led gibi görünüyor ama değil galiba.

2008 makyajlı focus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 13 Şubat 2008; 15:01:23 >
  • Arkadaşlar makyajlı Focus'u forumda ilk gören kişi olarak dün akşam yakında inceleme fırsatı da buldum. Bu arada izmir'de iki gün içinde iki kere yeni Focus'u görme sebebim bugün Çeşme'de lansmanının yapılmasıymış. Sedan için söylemek gerekirse, arka stoplar kesin olarak ledli değil. Şu anda bizim kullandığımızdan çok farklı olmadığını belirtmek isterim. Biraz makyajlamışlar ama içinde koca koca ampuller görünüyor yine. Yanımda misafirlerim olmasa foto çekecektim ama olmadı. Jantlar broşürde göründüğü gibi çok kollu. Ama broşürde göründüğünden daha güzel duruyor. Bence en güzel gelişme göstergeler ile ilgili. Gösterge tablosu Focus'a yakışacak hale getirilmiş. Saatler hemen hemen aynı ama bilgisayar tamamen değişmiş. Koltuklar koyu renk. Bu arada benim gördüğüm full donanımlıydı fakat ghia değildi.
  • Titanyum X paketli hb tdci 47 bin lira.
  • ne zaman bayilerde yerini alacak acaba?Net bir tarih varmı?
  • ford.com.tr'ye bakarsanız bugünden itibaren yeni focus'u koyduklarını göreceksiniz. Tüm soruların cevapları orada mevcut. Örneğin arka led farların hangi kasa tipinde hangi donanım paketiyle birlikte sunulduğu gibi...
  • Ama sitede fiyatları göremedim
  • sedan da maalesef led yok. ford'un sitesinden:

'' ...Yeni LED arka farlar ( 5K ve SW gövde tiplerinde, Titanium X paketi ile) ve yeniden tasarlanan arka tampon bu dizayn bütünlüğünü tamamlıyor. ''
  • Makyajlı Focus u bugün Çanakkale-Edremit yolu üzerinde bir tırda gördük,bayilerdeki yerlerini alıyorlar yavaş yavaş.
  • arkadaşlar, yapılan yenilikleri dış görünüm hariç çok yetersiz buldum. yani şu ford müşteriyi kazıklamayı iyi biliyor. yav madem led lamba yaptın hepsinde kullan kardeşim niye donanım olarak satıyosun ki. bak jetta ya çıkarttı hepsinde kullanıyo. içindede hiçbir değişiklik yok benim arabayla. bence şimdi yeni kasa diye alanlar çok zarar edicek. çünkü focus 3 te olacak tüm yenilikler bekleyelim görelim. makyajlı focuslarda renk seçeneklerindeki buz beyazı hani şu opak beyaz mı oluyo, yoksa karbeyaz mı hangisi.
  • gerçekten niye böyle ki?
    led koyuyosun tüm gövde seçeneklerinde yok,olanlarda da standart değil,opsiyonel.
  • Bu gün İzmir Otokoç'ta bir tane gördüm. Güzel olmuş ama daha da güzel olabilirdi. Titanyum'un fiyati 44.000 ytl. dediler...
  • 44.000ytl fiyat iyi sayılır
  • ESP vs. hala opsiyonel yaa.. Hala da XENON yok. Opsiyonda bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

ESP vs. hala opsiyonel yaa.. Hala da XENON yok. Opsiyonda bile.

bu kadar saçmalık olamaz yaa..heralde bidaa makyajlayıp orda koymayı düşünüyorlar!!! ama sorun fordda degil daha cok otosanda

• ESP yi artık standart donanıma eklemeli ford
  • esp çok önemli,
    benim hayatımı kurtarmıştı bir defa laguna 2 ile.
    focus ta kullanıyorum ve esp yi arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

ESP yi artık standart donanıma eklemeli ford

İngiltere'deki tüm makyajlı kasa focuslarda artık ESP standart arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

esp çok önemli,
    benim hayatımı kurtarmıştı bir defa laguna 2 ile.
    focus ta kullanıyorum ve esp yi arıyorum

+1

Bendede Lag II varken bir kere hayatımı,bir kere vicdanımı ve özgürlüğümü (yola fırlayan bir yaşlıya çarpacaktım) ve bir iki kerede maddi hasara uğramaktan kurtarmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 16 Şubat 2008; 0:46:05 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.