Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın tekerleri kasaya göre biraz küçük kalmış gibime geldi(özellikle 3. resimde) bence farları da güzel olmamış ama yeni ön tampon çok hoş duruyor
  • böyle daha güzel gibi görünüyor gerçeği geldiğinde herşey daha iyi belli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patch

aracın tekerleri kasaya göre biraz küçük kalmış gibime geldi(özellikle 3. resimde) bence farları da güzel olmamış ama yeni ön tampon çok hoş duruyor

farları gerçekten iyi olmamış ama ön tampona bittim..bence far konusunda tek avantajı xenon olması...
  • Yeni Ford Focus 2008 in sonlarında yani 2009 Model olarak çıkacakmıs bunu Ford Türkiye yetkilisi Frankfurtta söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

Yeni Ford Focus 2008 in sonlarında yani 2009 Model olarak çıkacakmıs bunu Ford Türkiye yetkilisi Frankfurtta söyledi.

2008 ağustos diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

Yeni Ford Focus 2008 in sonlarında yani 2009 Model olarak çıkacakmıs bunu Ford Türkiye yetkilisi Frankfurtta söyledi.

2008 ağustos diyorlar

valla paşa keyifleri bilir...

isterlerse 2010 yılında çıkarsınlar. millet de gider başka bir araba alır
  • 6 vites olması uzun yolda daha az yakıt tuketimine sahip olacagını gösteriri mi?bi de focus'un kronik sorunu olan ses probelmi cozulur mu acaba makyajdan sonra?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

start stop düğmesi orda pek oLmamış gibi sanki yaw ne diyosunuz arkadaşLar

dooruçoluk çocuk basarsa ne olacak o kadar kolay bi yere koymamak lazım
  • 2008 şubat başı tüm avrupada satışta olucak.

2009 model yılını bekleme ihtimali yok.hangi bayi söylediyse elinde kalanları satabilmek için demiştir.

almanyada bu sene içinde dahi çıkabilir.

yeni kasa focus ise 2009 eylülde tanıtılıcak.
  • Buna makyaj mı diyorlar?
    Güzelin makyaja ihtiyacı yoktur.
  • Çok hoş olmuş teşekkürler paylaşım için.
    Edit: Focus HB olan ilgim daha da arttı. Şu anda C segmenti alıyor olsam herhalde 2 araç düşünürdüm birisi de bu olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 27 Eylül 2007; 6:43:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

2008 şubat başı tüm avrupada satışta olucak.

2009 model yılını bekleme ihtimali yok.hangi bayi söylediyse elinde kalanları satabilmek için demiştir.

almanyada bu sene içinde dahi çıkabilir.

yeni kasa focus ise 2009 eylülde tanıtılıcak.

dediklerin mantıklı. Focus III 2009 sonunda tanıtılsa 2010 da satışa sunulur demektir. Yani makyajlı versiyonu 2 sene satarlar, sonra yeni kasa gelir.
  • ön kısmını, özelliklede motor kaput çizgileri, dün volvo s40 görmüştüm. çok benziyor..........
  • farlar biraz büyük olmuş, gövdeye göre, bu da aracı küçük gösterebilir, ama gerçeğini görmek lazım fotodan pek bişi belli olmuyor.

Farların aslında üçgene yakın bir şekil olması gerekiyordu. Daha agresif. Focusun sorunu farların biraz yuvarlak hatlı olmasıydı. Ama ford farları arkaya doğru uzatmayı seçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 27 Eylül 2007; 15:34:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

farlar biraz büyük olmuş, gövdeye göre, bu da aracı küçük gösterebilir, ama gerçeğini görmek lazım fotodan pek bişi belli olmuyor.

Farların aslında üçgene yakın bir şekil olması gerekiyordu. Daha agresif. Focusun sorunu farların biraz yuvarlak hatlı olmasıydı. Ama ford farları arkaya doğru uzatmayı seçmiş.

Kiişiye göre değişir. Bana göre de güzel olmuş özellikle eskisine göre.
  • BENCE BU COK İYİ OLMUS MAKYAŞSIZ FOCUS COK KÖTÜ İDİ DÜM DÜZ BİR ARABA İDİ SADECE ARABANIN ARKA TARAFI İYİ SAYILABİLİRDİ BENCE MAKYAJSIZ OLAN ARABANIN AI FORD FOCUS OLMASATDI KİMSE YÜZÜNE BAKMAZDI
  • arkadaşlar ben sordum adana ford yetkili servis ve satış ben anlattım adamların haberi yok böyle bir focus gelmiyor dediler c-max şubat ayında geliyor dedi ama focus gelse bizim 1 yıl önce haberimiz olur dediler ben anlamadım bu işi
  • satış taktiği olabilirmi arkadaşlar.
    sonuçta tüm arabaların makyajlısı olduğuna göre ve bu focus2ninde makyajlanma zamanı geldiğine göre yorum sizin...
    quote:

Orjinalden alıntı: mftmountana

arkadaşlar ben sordum adana ford yetkili servis ve satış ben anlattım adamların haberi yok böyle bir focus gelmiyor dediler c-max şubat ayında geliyor dedi ama focus gelse bizim 1 yıl önce haberimiz olur dediler ben anlamadım bu işi
  • Arkadaşlar bi abimiz aldı 2008 model focus
    önü böyle falan değil, bildiğimiz aynı bizim focuslardan,
    içi ise new spec hali ile
    mondeo arası birşey, resimdekiler ile alakası yok,
    yine rahatız yani, ford ayağımızı kaydırmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 28 Eylül 2007; 13:05:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Arkadaşlar bi abimiz aldı 2008 model focus
    önü böyle falan değil, bildiğimiz aynı bizim focuslardan,
    içi ise new spec hali ile
    mondeo arası birşey, resimdekiler ile alakası yok,
    yine rahatız yani, ford ayağımızı kaydırmadı

zaten bu arac henuz cıkmadı.. yani abinizin aldıgı aracın bu olma ihtimali yok. kronik rüzgar ve emniyet kemerinden gelen ses sorunlaır duzeltilirse tadından yenmez yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.