Şimdi Ara

2008 model astra 1.3 dizel chip tuning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısmet olursa pazartesi günü 2008 model 115000 km de düzenli servis bakımlı opel astra satın alacağım , aldıktan sonra çok abartmamak kaydı ile yazılım yaptırmak istiyorum benim amacım aracı hantallıktan kurtarıp hem yakıt ekonomisi hemde 1.3 vergi avantajı ile aile otomobili olarak kullanmak

internetten araştırınca uzun km ler sorun yaşamayanda var azda olsa turbo ve valflerde sorun yaşayanda var 120 hp ye kadar güç alan var fakat benim için bu araçtan 105 hp lik güç bile yeterli olacaktır dediğim gibi önemli olan hantallığın ortadan kalkması

şimdi sizlerden ricam varsa aracını yazılımlı kullananlar fikirleri önemli veya bu konularda tecrübeli olan arkadaşlardanda yardım bekliyorum bu araca hiç birşey yapmadanmı binmeliyim yoksa yumuşak bir yazılımla uzun yıllar binebilirmiyim

saygılarımla

• hocam kaça anlaştınız fiyat olarak? bende almayı düşünüyorumda.. aynı işlemi bende yapacağım chip ile 110 hp yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 21 Mart 2014; 16:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetHome

hocam kaça anlaştınız fiyat olarak? bende almayı düşünüyorumda.. aynı işlemi bende yapacağım chip ile 110 hp yapmayı düşünüyorum.

cam tavanlı modeli 2008 30.500 tl ye anlaştık bakalım nasip olursa alacağım pazartesi
  • Araç temizse fiyat normal hayırlı olsun.. ben istediğim gibi temizini bulamadım daha..
  • bence güzel bir fiyata almışsınız. hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.