Arkadaşlar herkese merhaba.. 2011 model Astra Classic III Konfor paketli düşük km'de bir araç mı yoksa 2008 model 1.6 Fsi Tour mu alayım karar veremedim, Daha önce toyota kullandım, opel ve Volkswagen hakkında pek bilgim yok. yardım ve önerileriniz bekliyorum, sorduğum araçlara ait linkler aşağıdadır,
astra bence ama adamın yazdığı Araç essantia değil essantia konfor pakettir. anlamak güç her zaman olduğu gibi yerinde görmekte fayda var fsi güzel ama araç yorgun gibi
quote:
Orijinalden alıntı: bm34
astra bence ama adamın yazdığı Araç essantia değil essantia konfor pakettir. anlamak güç her zaman olduğu gibi yerinde görmekte fayda var fsi güzel ama araç yorgun gibi
konfor paketli diye yazmış zaten, sadece model olarak essentia'yı seçmiş, ama konfor paketli diye de eklemiş. benim tereddütüm bu 2011 modellerde yaşanan sorunlar, forumda biraz araştırınca çıkıyor, sıfır olduğu halde sorun yaşayıp sürekli servise gitmek zorunda kalan arkadaşların mesajlarını okudum,
bu yüzden golf biraz daha güvenilir gibi geliyor, modeli biraz eski ama km'si düşük, mesaj için teşekkürler yinede, yorumları ve tavsiyeleri bekliyorum
fsi golfe lpg olmuyor.Astra 3 yaş daha genç benim tercihim astradan yana olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: yılanlıdağ
fsi golfe lpg olmuyor.Astra 3 yaş daha genç benim tercihim astradan yana olurdu.
lpg olmadığını bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, bu da önemli benim için, taktırmayı düşünüyordum,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme