Şimdi Ara

2008 model kasa mondeolar neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aracım seat cordoba yani b sınıfı bir ara.Baktımki aracımın üstüne 10 bin civarı koyarak 1.6 benzinli yada lpg li 2008-2010 arası ford mondeo hemde çok donanımlı bir araç alabiliyorum.Bu fiyatlar böyle kalite timsali bir araç için neden yerlerde? Engin bilgilerinize danışmak istedim..
    Mesela örnek link
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-54.500-km-de-cok-temiz-kullanilmis-anahtarsiz-calistirmali-115246744/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 18 Şubat 2013; 1:19:10 >

• sanırım çoğu arkadaşın bilgisi yok bu araç hakkında
  • Birinci ve ikinci elde tutulmayan bir arac o yuzden. Kuzenin 2011 dizel at trnd I 53.5 a aldi. Arac 57.000 km de ve piril piril. Rahat genis cok guzel bir arac. Tam alinacak bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trend kesinlikle alınmamalı çok boş görünümde bile fark ediyor bu aracın hakkı titanium bir ara benimde aklımdaydı D sınıfının kaderi bu düşüş passat dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Birinci ve ikinci elde tutulmayan bir arac o yuzden. Kuzenin 2011 dizel at trnd I 53.5 a aldi. Arac 57.000 km de ve piril piril. Rahat genis cok guzel bir arac. Tam alinacak bir arac.

Kuzenin pahalı.almış dizel.titaniumu 60.750ye.sıfır.km alan var

• Bende astra almadan önce bakıyordum mondeolara.. Hem ucuz hem yakışıklı araçlar.. D segmenti bir de.
  • Sadece 2008 değil sıfırları da baya uygun şu sıralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında bu fiyatlara şaşırmamamız lazım ama insan şaşırıyor işte
  • Aslında ikinci el daha düşük olmalı, ancak gel gör ki bizim malımız çok kıymetli ya!

ilanda ki araçtan ben şüphelendim, kaput demiş iki kapı demiş boyandı demiş! Kilometre ise incelenmeli. Mondeo nun kaderi böyle, vectra da ha keza bu civarlarda ancak onun yaşı daha fazla. Ayrıca bence mondeo trend o kadar da boş değil, her tür elektronik yardımcı var, sony ses sistemi yok, hız sabitleme yok birazda görsel fark var. konfor aynı, kalite aynı ihtiyaç neyse ona yeter heralde.
  • Verdigim ilan ornekti.ama cidden lpg takacaksin binececeksin.kronik bir problemi varmi bu araclarin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Verdigim ilan ornekti.ama cidden lpg takacaksin binececeksin.kronik bir problemi varmi bu araclarin?

herhangi bir problemi yok.
    Güzel araçtır.
    bütün mesele 2. elde yavaş gitmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.