Şimdi Ara

2008 Model Mercedes C220 CDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 hafta içinde bir araç alacağım. Yaklaşık 100000 KM'de 2008 model C220 CDI modelleri dikkatimi çekiyor. Sizce bu arabayı alırsam sıkıntı yaşar mıyım? Bir başka model-marka yönelimine gitmeme gerek var mıdır?

İlginize teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2008 Model Mercedes-Benz C220 CDI: Bilmeniz Gerekenler

2008 model Mercedes-Benz C220 CDI, Alman otomobil üreticisinin C-Serisi lüks sedan serisinin bir üyesidir. Bu orta boy sedan, konfor, performans ve verimliliğin bir karışımını sunar.

Performans ve Ekonomi

C220 CDI, 170 beygir gücü ve 400 Nm tork üreten 2,2 litrelik turbo dizel motora sahiptir. Bu motor, 7G-TRONIC otomatik şanzımanla eşleştirilmiş olup, otomobile hem etkileyici hızlanma hem de yakıt ekonomisi sağlar. C220 CDI, karma sürüş koşullarında yaklaşık 6,3 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

Özellikler ve Donanım

2008 model C220 CDI, çeşitli özellikler ve donanımlarla donatılmıştır. Bunlar arasında çift bölgeli klima kontrolü, hız sabitleme, elektrikli camlar ve aynalar, deri döşeme ve premium ses sistemi bulunmaktadır. Avantgarde versiyonu, alaşım jantlar, spor süspansiyon ve panoramik sunroof gibi ek özelliklere sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

Mercedes C220 CDI kullanıcıları, otomobilin konforunu, sürüş dinamiklerini ve yakıt verimliliğini genel olarak övmektedir. Otomobilin geniş iç mekanı ve rahat koltuklarının uzun yolculuklar için uygun olduğu belirtilmektedir. Bazı kullanıcılar, dizel motorun gürültüsünün biraz rahatsız edici olabileceğine dikkat çekmiştir.

Olası Sorunlar

Tüm araçlar gibi, 2008 model Mercedes C220 CDI'nin de bazı potansiyel sorunları vardır. Bunlar arasında enjektör arızaları, turbo sorunları ve elektriksel sorunlar yer alabilir. Düzenli bakım ve onarım, bu sorunların ortaya çıkmasını önlemeye yardımcı olabilir.

Sonuç

2008 model Mercedes-Benz C220 CDI, performans, ekonomi ve konfor arayanlar için sağlam bir seçenektir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve otomobil, uzun vadeli güvenilirlik sunma konusundaki siciliyle bilinmektedir. Potansiyel sorunların farkında olmak ve düzenli bakım yapmak, bu lüks sedanın keyfini sorunsuz bir şekilde sürmeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • audi a4, bmw 3 bunlarada bakabilirsiniz...
  • fiyatı ne civarda
  • Kriter olarak sorunsuzluk, konfor ve olabildiğince az tüketim arıyorum. A4, 320d ve C220 CDI arasından fiyatı hesaba katmazsak 2008 model ve 100000 KM'de hangisi alınır dersiniz?
  • c180 tercih edin vergiden ve fiyattan avantaj sağlayın krediyle alacaksanız krediden avantaj sağlayin daha genç daha düşük km de bir mercedese sahip olmuş olursunuz
  • Bence de sorunsuzluk vergi ve servis maliyetleri olarak c180 oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor 2.2 litre olduğu için vergisi baya yüksek. 1.8 motorlu C180, C200, C230 + LPG daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2009 Model Bmw X3 XDrive 2.0d
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Motor 2.2 litre olduğu için vergisi baya yüksek. 1.8 motorlu C180, C200, C230 + LPG daha mantıklı.

Ayni fikirdeyim,ayrica bir onceki kasa c serisi cok kaliteli saglam bir otomobil.

• Daha yüksek modelli C 180 almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  • Bence de c180 almalısınız

• Hatta ilgilenirseniz 2011 model 1.8 c180 cgi imi hasarsiz degisensiz 12 binde olarak satabilirim

• bence güzel seçim c220 cdi çok iyi kaçan az yakan kaliteli araba uzun yıllar sorunsuz binersiniz milletin 100 bin km takıntısına kulak asmayın 170 bin km de suv kullanıyorum mıllete kalsa hurdaya at daha iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

bence güzel seçim c220 cdi çok iyi kaçan az yakan kaliteli araba uzun yıllar sorunsuz binersiniz milletin 100 bin km takıntısına kulak asmayın 170 bin km de suv kullanıyorum mıllete kalsa hurdaya at daha iyi .

Az mi yakiyor? Sehir ici tuketimi katalog 9 litre. Bmw 3.20D az yakar yol tutus ve performans acisindan cok iyi

• Bence kimseyi dinlemeyip alın,170 hp 400 nm tork'un tadını çıkarın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi dilimi yüksek c180 daha makul gibi(illa mercedesse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hatta ilgilenirseniz 2011 model 1.8 c180 cgi imi hasarsiz degisensiz 12 binde olarak satabilirim

ne kadara satarsınız,kriterlerine bakılırsa arkadaş 65-70 e bakıyor ayrıca bildiğim kadarıyla yaptığınız yasak.

uyarınız için sağolun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Hatta ilgilenirseniz 2011 model 1.8 c180 cgi imi hasarsiz degisensiz 12 binde olarak satabilirim

ne kadara satarsınız,kriterlerine bakılırsa arkadaş 65-70 e bakıyor ayrıca bildiğim kadarıyla yaptığınız yasak.

uyarınız için sağolun.

Bana da PM atar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

bence güzel seçim c220 cdi çok iyi kaçan az yakan kaliteli araba uzun yıllar sorunsuz binersiniz milletin 100 bin km takıntısına kulak asmayın 170 bin km de suv kullanıyorum mıllete kalsa hurdaya at daha iyi .

Az mi yakiyor? Sehir ici tuketimi katalog 9 litre. Bmw 3.20D az yakar yol tutus ve performans acisindan cok iyi

sürmediğin arabalar hakkın da katalog değerlerine bakarak ahkam kesme burada

c220 cdi 240 km/h yapabilen süspansiyon sistemi iyi ayarlanmış yol tutuş ve konforu bir arada suna bilen modeldir .

bmw 320 d alırsın ama yanın da sorunlarıyla bmw kullanıcısıyla Mb kullanıcısı bir değildir arabayı aşırı sıkıştırmaz düzgün bakar binlerce km sorunsuz yol alır .

özellikle e90 ( makyajsız ) kalite ,konfor , tasarım olarak c serisinin gerisindedir .

3 serisinin tek olumlu yanı yol tutuşudur ha bir de böbrek taşı düşürür yani anlayacağın kimse piste çıkmıyor kapiş ?

• Ahkam kesmek mi? C220 cdi 7 litre yakiyordu adamlar salak kataloga fazla deger mi yaziyorlar? Komik olmayin lutfen. Ben C serisine kotu birsey demedim,heralde iciniz dolmus.Bmw 3 kullananlarin sorun yasadigini daha duymadim Mercedes'ten de duymadim. Hos ki zaten ben Mercedes fani bir insanim ama gerceklerden de kacmak sacma olur.Yakit olarak 3 serisinden cok daha fazla yaktigi asikar.Konfor olarak Mercedes ustun ama performans ve yol tutus olarak BMW.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.