Şimdi Ara

2008 model peugeot 207 1.4 hdi premium alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metalik gri 70.000 km hasarsız bir arac 26.750 ye el sıkıstık aracta ekstra sadece celik jant var birde temmuz ayında bakıma girmiş arkdas faturasınıda gosterdi 68.000 km deyken genel bakımlardan tabi yannız bu premium donanım ile ilgili bir birşey bulamadım ancak bu o donemin opsiyonlar haric en full versiyonu oldugunu biliyorum kullanan arkadaslar yorum istiyorum arac cok gürültülü diil ancak hızlanması bana biraz zayıf geldi ki bu normal zannedersem 75 bg aractan fazla birşey beklememek lazım ailede araclar hep benzinli otomatik oldugu için özellikle uzun yola cıkan babam için baya bi işimizi gorecek

artıları ve eksileri birde donanım listesi ile ilgii bilgi veren arkdaslara cok tesekkurler

• Ayni motor 307 vardi 307 icin yetersiz ancak 207 de daha iyidir arac 68 bg amaci ekonomi performans beklentiniz yoksa iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun.

Benim aracımda Premium. Araçta 4 elektrikli cam, 6 hava yastığı, detaylı yol bilgisayarı, soğutmalı torpido gözü, ön kol dayama, çift taraflı otomatik klima, ABS, AFU, sensörlü farlar, sis farları, yağmur sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyondan kumandalı radyo-MP3, yükseklik ve derinlik ayarlı elektrohidrolik direksiyon mevcut.

Ayrıca malzeme kalitesi, yalıtımı ve yol tutuşundan memnun kalacağınızdan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Öncelikle hayırlı olsun.

Benim aracımda Premium. Araçta 4 elektrikli cam, 6 hava yastığı, detaylı yol bilgisayarı, soğutmalı torpido gözü, ön kol dayama, çift taraflı otomatik klima, ABS, AFU, sensörlü farlar, sis farları, yağmur sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyondan kumandalı radyo-MP3, yükseklik ve derinlik ayarlı elektrohidrolik direksiyon mevcut.

Ayrıca malzeme kalitesi, yalıtımı ve yol tutuşundan memnun kalacağınızdan eminim.

valla saol kardes 70 bg arabadan öle bir beklentim yok suratle falan işim olmaz bana yakıt ekonomisi lazım ancak detaylı bir donanım listesi malasef bulamadım malzeme ve kumas kalitesi gercekten hosuma gitti aracı pahalımı alıyorum bilmiyorum ama gercekten araba içiyle dısıyla cok temiz km de yıla göre gayet iyi 5-6 litre arası birşey yaktıgını soyledi sahibi şehiriçinde ki 6,5 litre bile yaksa 25 kurus gibi bir rakam ediyor suan ki motorin fiyatlarıyla gercekten ekonomik donanımda tatmin edici gercekten ancak biraz süspansiyondan dolayı hafif zıplama oluyor yazmıslar ama dogrumudur

• bu araba bi ara 23 24 e satılıyodu benmi yanlış hatırlıyorum yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Öncelikle hayırlı olsun.

valla saol kardes 70 bg arabadan öle bir beklentim yok suratle falan işim olmaz bana yakıt ekonomisi lazım ancak detaylı bir donanım listesi malasef bulamadım malzeme ve kumas kalitesi gercekten hosuma gitti aracı pahalımı alıyorum bilmiyorum ama gercekten araba içiyle dısıyla cok temiz km de yıla göre gayet iyi 5-6 litre arası birşey yaktıgını soyledi sahibi şehiriçinde ki 6,5 litre bile yaksa 25 kurus gibi bir rakam ediyor suan ki motorin fiyatlarıyla gercekten ekonomik donanımda tatmin edici gercekten ancak biraz süspansiyondan dolayı hafif zıplama oluyor yazmıslar ama dogrumudur

Aracın süspansiyonları sert. Bozuk yollarda bazen sıkıntı yaratabiliyor. Virajlarda ise çok iyi bir görüntü çiziyor. Asla çizgiden çıkma ve yatma olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu araba bi ara 23 24 e satılıyodu benmi yanlış hatırlıyorum yahu.

24-25 civarı var hocam ancak km düşük ve genelde ufak tefek kazaları var aracların birde malasef sıfır arabaların kurdan dolayı biraz fiyatları yüksek olunca bu ikinci elede yansıdı insanlar birazda tok satıcı pozisyonunda hep model yükseltme derdinde ihtiyacı oldugu için satmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 23-24 lük araci o fiyata almak büyük basari bravo hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer performans isteğiniz yoksa ekonomi açısından iyi tercih olabilir.2009 yılında sıfır aldık yakıt tüketimi açısından sınıfının en iyilerinden diyebilirim.Memnun kalacaksınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

23-24 lük araci o fiyata almak büyük basari bravo hayirli olsun.

hocam cok araba baktım cidden o fiyatlara var dediğn gibi ancak 100k km cok üstünde birde altında bile olsa ki nadir olarak bulduklarım malasef cok fena kullanmıslar ve kazalarıda var içi dısı baya hor kullanılmıs dizel arac baska markalarada baktım ama ole cok bos da bir arabaya binmek istemedim ki bu fiyat aralığında dizel dedin mi km hep yüksek masallah araba kullanmamıslar ezmişler resmen
  • Bizde 207 bakıyoruz bugünlerde. Dediğiniz fiyatlara 1.6hdi 90bg premium araç alabilirsiniz. Fiyat gerçekten yüksek. Oto pazarlarına mutlaka bakın internet fiyatları çok yüksek aylardır. İstanbul Altunizade Papyona güzel araçlar geliyor. Biz 24'lere almaya çalışıyoruz ama 25.500'e 1.6 85.000'de beyaz için pazarlık yaptığımız biri vardı. Ama acelemiz yok kışa doğru fiyatlar gevşeyecektir. Özetle dediğiniz fiyat yüksek bir rakam aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bizde 207 bakıyoruz bugünlerde. Dediğiniz fiyatlara 1.6hdi 90bg premium araç alabilirsiniz. Fiyat gerçekten yüksek. Oto pazarlarına mutlaka bakın internet fiyatları çok yüksek aylardır. İstanbul Altunizade Papyona güzel araçlar geliyor. Biz 24'lere almaya çalışıyoruz ama 25.500'e 1.6 85.000'de beyaz için pazarlık yaptığımız biri vardı. Ama acelemiz yok kışa doğru fiyatlar gevşeyecektir. Özetle dediğiniz fiyat yüksek bir rakam aklınızda olsun.

Istanbuldan alma sansim yok hocam denizlideyim istanbulda araclar biraz daha ucuz dogrudur ikinci el zor gevser hocam bayram var onumuzde bu benim fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar gevsicek ama benzinli arabalar için sıfır arabalar çok pahalı benzin uçtu gidiyo dizel 2,el fiyatlar bence dahada artacak bide ben pazarlarda daha ucuz olduguna inanmıyorum en iyisi internetten sahibinden.com dan gerisi yalan pazara gidersin 1,6 perm. belki yok belki 2 tane sana uymaya bilir ama acıyorsun sahibindeni bi bakıyorsun ki istedigin arabadan binlerce telefonda yap pazarlığını sor istedigini götür göster al bin oluyo benim görüşüm bu pazarda istedigin arabayı bul rengi istedigin olsun istedigin özelliklerde km de sana göre olacak bide fiyatta anlaş bence zor pazar albea megan palio için ideal olabilir .
  • ben 2007 hdi aldım 4 ay oldu bundan önce 2008 dizel fiestam vardı benimki trendy modeli 89binde aldım arabayı değişen yok 3 parça boyalı 18750 bin tl ye aldım 4 ayda 8 bim km yaptım sahibinden.com a koydun 3 günde belki 40 kişi aradı 23 yazdım 23 verdiler Vallahi satamadım denemek için koymuştum satmadım satarsam gene beyaz 308 hdi 110 hp alırım bundan önce de 307 vardı o premium du 207 den çok ama çok memnunum tavsiye ederim
  • 207 gayet az yakar ve kalitesi orta düzey araç alınabilecek bir model 207
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

207 gayet az yakar ve kalitesi orta düzey araç alınabilecek bir model 207

aracı aldım ustad 26500 liraya hiç birşeyde yapmadım zaten yeni bakıma girmiş koyuyorum mazotu gidiyorum 1-2 sene cok rahatta binerim galerici arkadas otv den sonra 28 e cok rahat satarız 70.000 de arabayı dizel ucuz araba arayan cok millet benzinliden kacıyo lpgli yada dizel olcak diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

207 gayet az yakar ve kalitesi orta düzey araç alınabilecek bir model 207

aracı aldım ustad 26500 liraya hiç birşeyde yapmadım zaten yeni bakıma girmiş koyuyorum mazotu gidiyorum 1-2 sene cok rahatta binerim galerici arkadas otv den sonra 28 e cok rahat satarız 70.000 de arabayı dizel ucuz araba arayan cok millet benzinliden kacıyo lpgli yada dizel olcak diyor

LPG'den aman uzak dur, dizel gibisi yok tabi doğru demiş fırsattını bulan alıyor.

• hala dizel arabadan korkan arkadaslar motor masrafı çok olur diyen parçaları pahalı diyen sesli çalışıyo diyen arkadaslar bence sacmalıyo hiç bir farkı yok bakım fiyatlarından ve parça fiyatlarından bi tek turbo ve enjektör masrafı çok o da zaten benzinlide yok onun haricinde diger her sey aynı düzenli bakım yapılan bi arabanın en az 400 bin km gidiyo bu dizel multijet ise 900 km gidiyo eee başka sorun ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.