Bildirim
2008 model Renault clio Symbol 1,4 8v aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yakın bir akrabam aynı aracın 2007 modeline lpg taktırdı 20000 km yi aşkındır lpgli kullanıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadı ve gayet memnun.Ama daha uzun vadede nasıl olur bilmiyorum. -
Arkadaşım bendede 2001 clio var senin arabandaki motorun aynı motor benim aracımdada var. Ben ocak ayında ekonomik durumum atikere el verdiği için atiker taktırdım. Gönlüm brc den yana idi ama aralarında 500 tl lik bi fark vardı ondan dolayı atikeri tercih ettim dört aydır lpg li aracım bir tek 1000 km de periyodik bakımları var lpg ye ince ayar çekiyolar onun için gittim dahada gitmedim hiçbir sorun olmadı benim aracım şehir içinde benzinde 30 kuruş yakıyodu lpg de benzinide dahil edersek 18-19 kuruş yakıyo. Arabamı sürekli ev iş arasında kullanıyorum 4 km lik bi mesafede yani motor tam ısınmadan onun için biraz fazla yakıyo. Ekonomik durumun müsaitse iyi bi marka taktır müsait değilse atikerde şimdiye kadar sorunsuz bir kit ileride bi sorun çıkarırmı bilmem tabi. şimdilik çok memnunum.
quote:
Orjinalden alıntı: weewbwy
2006 model Renault clio Symbol 1,4 8v aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum.
yabancı marka lpg taktırmayı düşünüyorum sizce yakıt tasarrufu ne olur.
Bir depo benzinle 740 km gidiyor uzun yolda depo 130 tl ye doluyor taktıran veya fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
-
Bence hiç düşünmeyin. Benzine verdiğiniz paraya yazık. Bende "Atiker" kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hem ucuz hem sorunsuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X