Şimdi Ara

2008 model s40 1.6d dynamic 67binde aracım satılıktır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni araç alacağımdan dolayı aracım satılıktır arkadaşlar. fiyatı düşürdum ilgilenenler için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sunrooflu-full-full-58binde-2008-model-dizel-s40-73699469/detay/

• üstadım bence fiyatınız birazcık yüksek gibi geldi bana. sahibinden.com sitesine baktığınız zaman sanki biraz daha uygun gibiler. yaklaşık 40-42 bin tl. gibi. bu benim fikrim. diğer ilanlara yakın bir fiyat belirtirseniz bence satarsınız aracınızı. şimdiden hayırlısı olsun. yeni aracınıza kavuşmanız temennisiyle saygılar.
  • arac dynamic paket ve sunrooflu, üstelik 67bin kmde. isterseniz tekrar bakın. en uygun ilan hangisi. teşekkürler ilginiz için
  • 2008 model s60 t5 araç 50 bin tl. pazarlık etsek eder 48-49 bin tl.

sizinkisi s40 kıyaslama yaparsak sizce hangisi mantıklı. hemde t5

kastetdiğim bu. yoksa aracınızı güle güle satmanızı ve kazançlı çıkmanızı bende bir volvo sever olarak isterim. ama bence biraz aşağıya çekerseniz sanki satarsınız gibi geliyor. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylv77

2008 model s60 t5 araç 50 bin tl. pazarlık etsek eder 48-49 bin tl.

kastetdiğim bu. yoksa aracınızı güle güle satmanızı ve kazançlı çıkmanızı bende bir volvo sever olarak isterim. ama bence biraz aşağıya çekerseniz sanki satarsınız gibi geliyor. saygılar.

sorun orda zaten yaptığınız kıyaslama çok saçma, bir aracın segmenti yuksek diye fiyatınında yuksek olacağı şartı yoktur, üstelik bahsettiğiniz s60 eski kasa, bendeki s40 ise güncel kasadır. ayrıca arada dizel motor farkı var. ustelik bendeki s40 dolu modeli. hepsini geçtim s40 alacak birisi, "aa s60 aynı fiyatmış hadi onu alalım" demez. tercih kriterleri segmente gore yapılmaz yanı. gereksiz bir muhabbet yapıyoruz ama fikrinizin çok yanlış olduğunu belirtmek isterim :)

• üstad; aracına göre yazdığın fiyat gayet normal hatta az bile umarım hayırlı bir müsterisi çıkar satmak içinde acele etme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade038

quote:

2008 model s60 t5 araç 50 bin tl. pazarlık etsek eder 48-49 bin tl.

sorun orda zaten yaptığınız kıyaslama çok saçma, bir aracın segmenti yuksek diye fiyatınında yuksek olacağı şartı yoktur, üstelik bahsettiğiniz s60 eski kasa, bendeki s40 ise güncel kasadır. ayrıca arada dizel motor farkı var. ustelik bendeki s40 dolu modeli. hepsini geçtim s40 alacak birisi, "aa s60 aynı fiyatmış hadi onu alalım" demez. tercih kriterleri segmente gore yapılmaz yanı. gereksiz bir muhabbet yapıyoruz ama fikrinizin çok yanlış olduğunu belirtmek isterim :)

anlaşıldı kardeş,

kusura bakma ben fikrimi ifade ettim, sizin düşündüğünüz gibi olmaz zorundada değil. araç sizin, takdir sizin, iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yeni araç alacağımdan dolayı aracım satılıktır arkadaşlar. fiyatı düşürdum ilgilenenler için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sunrooflu-full-full-58binde-2008-model-dizel-s40-73699469/detay/

Hayırlı satışlar dolu araç...
  • bence fiyat az bile denilebilir...
  • güncel, fiyat düştü
  • quote:

güncel, fiyat düştü

canım kardeşim,

sahibinden.com sayfasını hemen hemen hergün takip eden biri olarak size yorum yapmıştım. bana birazcıkta olsa sitemkar davranmıştınız.

yeni araç alacağınız içinde size acizane tavsiyede bulunmuştum. anladığım kadarıylada henüz satılmamış.

inanın ben sizin aracınızın satılmasını istiyorum. volvo kullanıcısının zarar etmesini, gönlünün elverdiği fiyatlardan aşağıya satmasını bende istemem.

ama maalesef volvo araçlarımızı satarken özelliklede ikinci elde bir hayli yavaş gidiyor.

ama yinede fiyatı burada belirtmenizi tavsiye ediyorum.

en azından alacakların kafasında bir soru işareti bırakır ve size dönerler.

bu forumda sevgili üstat hesheit aracını 7 gün içinde satmıştı zannedersem. satış politikasını ve yöntemini kullanmanızı öneririm.

umarım yardımcı olmuşumdur, saygılar hayırlı ramazanlar...

• quote:

quote:

güncel, fiyat düştü

canım kardeşim,

sahibinden.com sayfasını hemen hemen hergün takip eden biri olarak size yorum yapmıştım. bana birazcıkta olsa sitemkar davranmıştınız.

yeni araç alacağınız içinde size acizane tavsiyede bulunmuştum. anladığım kadarıylada henüz satılmamış.

inanın ben sizin aracınızın satılmasını istiyorum. volvo kullanıcısının zarar etmesini, gönlünün elverdiği fiyatlardan aşağıya satmasını bende istemem.

ama maalesef volvo araçlarımızı satarken özelliklede ikinci elde bir hayli yavaş gidiyor.

ama yinede fiyatı burada belirtmenizi tavsiye ediyorum.

en azından alacakların kafasında bir soru işareti bırakır ve size dönerler.

bu forumda sevgili üstat hesheit aracını 7 gün içinde satmıştı zannedersem. satış politikasını ve yöntemini kullanmanızı öneririm.

umarım yardımcı olmuşumdur, saygılar hayırlı ramazanlar...

ilginiz için teşekkürler. şuan fiyat 46,750 tldir

diğer fikrinize halen katılmıyorum, aracın satılama sebebi sizinde dediğiniz gibi volvo markasının ikinci elde biraz uzun satış suresine sahip olmasıdır. birde ben 1 ay tatile çıkınca biraz daha uzadı.

aracın sahibinden.com da en uygun ilan olduğunu alttaki linkten gorebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/volvo-s40-1.6-d-dynamic?a4_max=70000&a5_min=2008&sorting=price_asc

• aciliyetten dolayı fiyatı 45 bine indirdik arkadaşlar. gunceldir..
  • bence de s60 ile s40 kıyaslayamayız.s60 eski kasa,motoru hem benzinli hem hacim olarak büyük dolayısıyla hem çok yakacak hem de vergisi yüksek olacak.o yüzden bu kadar düşük fiyat yazıyorlar.kazası varsa onu bilemem tabi.artık devir ekonomi devri motrin benzin zamlarını hepimiz biliyoruz.artık otomobillerin çok kaçmasına değil az yakmasına ve her yönden ekonomik olmasına bakıyoruz.
  • araç satılmıştır. alan arkadaşa hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
  • her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim.
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.