Şimdi Ara

2008 MP3 Player geldigi son nokta bu yaza damgasını vuracak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thump Pro 2008 MP3 Player Sunglasses (2GB)

urun gerecekten bu yaz gelmeden patlama yapar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blance_35 -- 24 Aralık 2007; 1:44:22 >

• yuh abartmışlar meseleyi dijital ekranı ayrıca yok sanırım gözlük camındanmı kontrol ediliyor ne?
  • çok gereksiz bişey
  • yapa yapa bunu mu yapmışlar.iğrençlikten başka bişey değil, 2008 değil 2050 gelse bu kullanılmaz.
  • şarj aleti cılgın milyonculardaki aletlerden
    bu bile gecerli bir sebeptir
    tutmaması icin.
  • bu geçen senede vardı ki...
  • Bunlar çok ama çok gereksiz aletler 1 kimse bu şekilde bir gözlüğü takmak istemez 2 kulaklık değişemeyeceksin.
  • Bunu Oakley yapmış ise, alacak kişinin mp3 çalar ihtiyacını değil gözlük ihtiyacını karşılamak için alıyor olması gerek, tahminimce firma bu şekilde düşünerek bu ürünü yapmıştır, gözlük alana extra mp3 player veriyorlar gibi bir şeydir sanırım, ayrıca resimlere dikkatli bakarsanız eğer, kulaklıkların gözlükten ayrılabilir olduğunu görebilirsiniz ve bu da ürünü biraz daha kullanışlı hale getiriyor. Tatilde şezlongda çok işe yarayabilecek bir ürün :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 24 Aralık 2007; 20:15:53 >
  • biraz geyik bi ürün gibi geldi bana
  • adaptörden ne mal oldugu belli
  • ürünü savunduğumdan değil de, ne kadar ilginç değerlendirmeler var anlamıyorum. Adaptörüne göre ürüne puan verenlere de şaşıyorum açıkçası..
  • bir üründen yeterince açıklama yapan alt malzemeleridir etrafına bir bak o kadar çakma aygıt aynı şarj cihazı kullamakta sen kendine şaş açıkcası sende kimse bişe bilmiyor sanıyorsun herhalde ben gene diorum ADAPTÖRÜNDEN BELLİ NE MAL oldud
  • Başlık içerisinde konuşmalarımıza biraz daha dikkat edersek iyi olur. Söz konusu gözlüklü mp3 çaları deneme fırsatı buldum. Doğrusu abartıldığı gibi değil. Ne yazık ki görüntüsü hiç de beklenildiği gibi değil ve çok küçük.ses kalitesi ise oldukça kötüydü. Kulaklıklar bassları veremiyordu. Doğrusu asla böyle bir ürün almazdım. Fiyatı da 400 küsür YTL idi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 25 Aralık 2007; 1:07:01 >
  • Bundan önceki sildiğiniz mesajım bilgisiz kişiler için öğretici bir mesajdı neden silindi anlamadım açıkçası ama olsun..

Ürünü zaten mp3 çalar olarak değil gözlük olarak beğenirsen alacaksın. O markanın gözlükleri zaten ortalama 200 den başlıyor gibi, e bir de mp3 çalar koyduklarını ve farklı bir ürün yarattıklarını düşünüp fiyatı tavan yapmışlar ama kesinlikle piyasa malı bir ürün olmadığı belli.. Bu arada firma amerikada bir hayli satış yapmış bu üründen.. Neticede bir fantazi ürünü.. Düşünme kabiliyeti olmayan ve adaptörüne göre puan verenlere hitap etmeyebilir, normaldir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

Bunu Oakley yapmış ise, alacak kişinin mp3 çalar ihtiyacını değil gözlük ihtiyacını karşılamak için alıyor olması gerek, tahminimce firma bu şekilde düşünerek bu ürünü yapmıştır, gözlük alana extra mp3 player veriyorlar gibi bir şeydir sanırım, ayrıca resimlere dikkatli bakarsanız eğer, kulaklıkların gözlükten ayrılabilir olduğunu görebilirsiniz ve bu da ürünü biraz daha kullanışlı hale getiriyor. Tatilde şezlongda çok işe yarayabilecek bir ürün :)))

Aynen Katılıyorum..Güzel bir degerlendirme.Oakley yani...
  • sen hala ukalalıgına dewam ediyorsun herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: metabax

Bundan önceki sildiğiniz mesajım bilgisiz kişiler için öğretici bir mesajdı neden silindi anlamadım açıkçası ama olsun..

Ürünü zaten mp3 çalar olarak değil gözlük olarak beğenirsen alacaksın. O markanın gözlükleri zaten ortalama 200 den başlıyor gibi, e bir de mp3 çalar koyduklarını ve farklı bir ürün yarattıklarını düşünüp fiyatı tavan yapmışlar ama kesinlikle piyasa malı bir ürün olmadığı belli.. Bu arada firma amerikada bir hayli satış yapmış bu üründen.. Neticede bir fantazi ürünü.. Düşünme kabiliyeti olmayan ve adaptörüne göre puan verenlere hitap etmeyebilir, normaldir..

• yok, aslında ben senin ufkunu genişletmeye çalışıyorum, at gözlükleriyle bakmamayı öğretiyorum ama neticede sen ne kadar alabilirsen ben o kadar verebilirim.. bilmem anlatabildim mi..
  • Bende bu forumda ürünü denemeden eline almadan insafsızca eleştirenlerin mağdurlarındanım diyebilirim. Çok şükür Meizu yu Next getirdide millet gördü. Ve sağolsunlar birçok arkadaş Meizu sahibi oldu. Sattığım 50 ye yakın meizudan sadece 1 upgrade şikayeti geldi.

Ama ürün o kadar acımasızca eleştirilmiştiki Meizu M3 modelinin forumunu silmek zorunda kalmıştım.

Ürünü fiyattan dolayı biliyorum elime almadım incelemedim sadece şunu söylemek isterim son kullanıcı satış fiyatı en fazla 100 ytl olabilir. Daha fazla fiyatlara satmak insafsızca bir kar hırsı olur diye düşünüyorum sadece.

Bende yakında yeni bir ürünle karşınızdayım tekrar bakalım yan ürünlerini gören arkadaşlar ne diyecek:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 26 Aralık 2007; 21:20:16 >
  • yeni bi durum değil oakley bunu geçen sene falanda yapmıştı pek kullanışlı gelmiyor bana ama oakley mp3 çalar(lı olduğu) için değil zaten gözlüğü için tercih edilir herzaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.