**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
Orjinalden alıntı: OsKuR
heh her yerde oks'ciler var diyodum ben de iyi oldu mesaj yazdığın biraz da biz konuşalım
evet ya 7 gündür cezalıydım saat 12 yi geçince damladım hemen,baktım her yer oks yada öss tercihleri kaynıyor ,ee millet nasıl gidiyor çalışmalar??????
şahsen sorumluluk dersim olan matematik dışında alan değiştirip sayısaldan eşit ağırlığa geçiceğim için 3 dersim daha var vermem gereken.. toplam 4 dersi vermem lazım.. onlara çalışırken öss çalışmamı da yapıyorum işte yavaştan dersaneye de 2-3 hafta kaldı şurda
quote:
Orjinalden alıntı: OsKuR
şahsen sorumluluk dersim olan matematik dışında alan değiştirip sayısaldan eşit ağırlığa geçiceğim için 3 dersim daha var vermem gereken.. toplam 4 dersi vermem lazım.. onlara çalışırken öss çalışmamı da yapıyorum işte yavaştan dersaneye de 2-3 hafta kaldı şurda
hmm.. inşallah verirsin derslerini kolayca,valla bu sene ben de çok düşündüm sayısaldan EA ya geçmeyi ama artık geçti gibi,artık zayıf alanlarımın üstüne gitmeye başladım,inşallah biyolojideki problemimi çözerim de fen netim yükselir biraz.
sen de yükseltirsin umarım netlerini.. ben hem sayısala olan ilgisizliğim ve başarısızlığım yüzünden , hem de psikoloji veya reklamcılık okumak istediğim için değiştirdim alanımı.. dha rahat dha mutlu olucam umarım..
upppppp
aramızda okurken ( universite )sınava girecek olan var mı ??
Daha kolay iletisim kurabilecegim birilerini arıyorum , bu dersane muhabbetleri acmıyor da
benide ekleyin bir mahkum daha var
Yahu silin beni bu kulupten bisey cıkmayacak
abi yaz yaz dersane mi çekilir gerçi bizde gittik geçen sene ama bitti artık o günler anı olarak kaldı
herkese günaydın.
ekledim arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
herkese günaydın.
ekledim arkadaşlar
günaydın kardes... başladın mı ders çalışmaya bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
herkese günaydın.
ekledim arkadaşlar
günaydın kardes... başladın mı ders çalışmaya bakalım...
yok kardeş başlamadım. inş bu hafta sonu başlıyorum. yorgunum sen başladınmı?
ben başlayalı bir aya yakın oldu... arada bi gün çalışmıyom kaçıyo ama genelde 1.5 - 2 saat çalışıyorum... faydası olmuyo değil tabii ki de... mat1 bitti sayılır... fizik1 de aynı şekilde...
yaz usta benide yaz anasını satiim son çilemiz bu sene
quote:
Orjinalden alıntı: die for you
yaz usta benide yaz anasını satiim son çilemiz bu sene
ekledim kardeş
yaz beni de
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
yaz beni de
beni ekle usta benide
quote:
Orjinalden alıntı: crawling
beni ekle usta benide
ekledim. ilk defamı gireceksin yoksa daha önce bi tecrüben varmı?
benim ilk bölümle sorunum yok fazla,bende lise3 kimyasından organik kimyayı bitircem az kaldı, ondan limit-türev-integrale başlıcam..