Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • Ooofff sabah dersaneye gidicem ne işim var bu saatte burda ben şimdi geç yatıp geç kalkmaya alıştım nolcak....
  • Benide yazın kara tarihimizin kesiştiği noktaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 14 Ağustos 2007; 12:09:41 >
  • yazdım arkadaşlar. herkese selam artık aranızdayım
  • bende giriom seneye. cuma dersanede sbs var
  • ne yazıkki bende
  • Ben bu sene girdim öss ye.
    Benden size tavsiye 2.bölüm konularini erken bitirin ve bunlarla ilgili bol bol testler çözün yoksa çabuk unutuluyor.
    EA2 yapicak olanlar Edebiyattan konulari 1 kere okusunlar yeter ardindan bol soru çözdükçe ezberlenecektir kendiliginden.
    MAT2 Trigonometri - Türev - İntegral üçlüsüne dikkat.Konulari iyi kavrayin. (Ben ezberledim mesela öss de türev integ yapamadim cunku sorulari anlamadim . Yine de 21 netim cıktı (:
    Ben Sayisal cıkıslı EA ciyim. Fen2 de cozuyordum sene baslarinda ama sonradan zor gelmeye basladi. Eger size de zor geliyorsa hic zaman kaybetmeyin Edebiyat calisin EA2 den girin (Edebiyata sıkı calisti mi 1 ayda bitiyor bütün konular)

Simdiden kolay gelsin...
  • millet bende 2oo8 öss ye giriyorum. benıde ekleyın
  • BENİ DE EKLEYİN Bİ DE BU KONU HANDİ ANA BAŞLIĞA AİT ARKADAŞLARIN LİNKLERİNDEN BULABİLİYORUM Bİ?
  • ben dee
  • yarın bu topik dolacak
  • İZMİR FEN BİLİMLERİ MERKEZİNE KAYDIMI YAPTIRDIM YARINKİ SONUCU BEKLEMEDEN :)
  • ben de gireceğim :) seneye bu topice bakar ya ağlarız ya da güleriz hadi bakalım
    eylül 10da çalışmaya başlıyorum
  • ekledim herkesi arkadaşlar
  • bugunkü sınav sonucları neticesinde garip bi şekilde hiç bir yere yerleşemedim ve artık bende sizin aranızdayım oldukçada tecrübeliyim bu 3. girişim olacak tecrüberlerimden faydalanmak isteyen olursa yardımcı olurum
  • @semtex960 maltepe dershanesine yaazılmayı düşünüyorum sence yazılıyımmı? bi fikrin varmı? maltepe hakkında ? sen hangisini düşünüyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya lastman o diilde sen dersane işini naaptın ben karar veremedimde nereye gitsem(Konuyla alakasız oldu ama)Videoda iyimiş

öss topiğine gel hacu orda konuşalım. soracagım şeyler var

Buramı. Ya her dersane biz en iyisiyiz diyo karar veremedim valla napıcam

• Abi ben maltepede şu abi abla olayları varmış.Yok kamp olayları varmış ondan düşünmüom orayı.Zafer iyi diolar hocaları ilgili fln diolarda ordanda fiyat almadım fiyatı nasılki?

Edit:ş leri koymayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 16 Ağustos 2007; 18:08:48 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

Ya lastman o diilde sen dersane işini naaptın ben karar veremedimde nereye gitsem(Konuyla alakasız oldu ama)Videoda iyimiş

öss topiğine gel hacu orda konuşalım. soracagım şeyler var

Buramı. Ya her dersane biz en iyisiyiz diyo karar veremedim valla napıcam

benimde kafam karıştı ama maltepeye yazılacam galiba. eve kağıt yolladılar. dershane hakkında bilgi veriyolar. evimizede yakın. uygun yani. hafta içi gidip görüşecez

• bende giricem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scapp

bende giricem :)

ekledim. başarılar

arkadaşlar maltepe dershanesinde abi abla olayı varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.