**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
arkadaşlar 2008 öss çok zor olcakmış topluca naneyi yedik
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
Bende bu sene giricem anadolu lisesinden giriyorum bakalım napıcam ama iyi bir yer istiyorum
zaten bu sene girenlerin birçoğu anadolu lisesinden, düz liseler mezun vermiyor... bende giricem bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: getlive
bu sene kolay dediler de ne oldu puanlar fırladı. 2006 puanına göre girebildiğim yerlere 2007 puanına göre temizlikçi diye almazlar beni. zor olması daha iyi seleksiyon kolaylaşır
quote:
zoru başarırız imkansız biraz zaman alır
beni de ekle 1 haftadır dersaneye gidiyorum yaa bu sıcakta hiç çekilmiyo..
ekleyebilirsin
Ankara da esaslı, büyük , sınıf düşme/sınıf atlama olayları olan , iyi öğrencilere çok etüd olan 1 dershane ??
ekledim arkadaşlar.
judith maltepedenmi bahsediyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: judith
ekleyebilirsin
Ankara da esaslı, büyük , sınıf düşme/sınıf atlama olayları olan , iyi öğrencilere çok etüd olan 1 dershane ??
yok böle 1 dershane arıyorum
maltepe hariç
bendee:S
Bende bende bende Benide ekleyin
benide ekle
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
zoru başarırız imkansız biraz zaman alır
Katılıyorum.Önemli olan zoru başarmaktır.Kolay olanı herkez yapar.
ben 1.600 civarında kişi biliyorrum ama burada 88 kişiden bahsediliyor
tonla para verseler o stresi bir daha yaşamam
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
ben 1.600 civarında kişi biliyorrum ama burada 88 kişiden bahsediliyor
91 olduk
üniversiteye başladığım yıl 2008de tekrar şansımı deniyeyim demiştim fakat bu kararımdan vazgeçtim bunun nedeni bölüm birincisi olmam ve burs almam oldu YÖK, avrupa üni. birliği, uluslararası üni. birliği, ve birçok denkliği bulunan okulumdaki eğitim türkiyedeki çoğu üniversiteden daha iyi bahsi geçen üni. Doğu Akdeniz Üniversitesi (Kıbrıs)
tek sorun össye çalıştığımın 20 katı ders çalışıyorum burada bunu başarmak için yaşadığınız şehirden uzaklaşmanız gerek yada en yakınlarınızdan
ÖSS'ye girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. UNUTMAYIN SİZİNLE BİRLİKTE SINAVA GİRECEK 1 MİLYONUN ÜZERİNDE ÖĞRENCİYLE DEĞİL ÖNCELİKLE KENDİNİZLE YARIŞIYORSUNUZ