**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
lastman hocam fanın tam gaz gidiyor yaw yakında sponsor falanda alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: ***T-MAC***
eyw. benim açtıgım her konu popüler olur hocam.
arkadaşlar kusuruma bakmazsanız bir soru sorcam ya. ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
1.bölüm puanıyla 2 yıllıklara tercih yapıyormuşuz. 2.bölüm puanıylada 4 yıllıklara.duydugum bu. şimdi ben 4 yıllıklara tercih yapmak istedigime göre 1.bölumden soru çözmeyecemmi. daha dogrusu 1.bölumden çözdugum sorunun 2.bölum puanına faydası oluyormu? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
BENDE 2010'DA GİRCEM LASTMAN NAPCEZ ŞİMDİ
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
BENDE 2010'DA GİRCEM LASTMAN NAPCEZ ŞİMDİ
o zaman gelsin hele.ben kendim ne yapacagımı bilmiyomki şimdi o zaman gelince sana yardım ederiz sen ilk önce liseyi bitir. 3sene daha gitcen neyse konumuzu kaynatma ulen
Ayipsin Dostum Benide Ekle Bakim Oraya İmzayi Şimdi Cakiomm ... YAlniz Benim iLK GİRİŞM :):(:) Bakalim Ne İşler Yapicaz
17 ağustosa az kaldı,her an üye olabilirim fanınıza
I don't like you LASTMAN
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
Orjinalden alıntı: ***T-MAC***
eyw. benim açtıgım her konu popüler olur hocam.
arkadaşlar kusuruma bakmazsanız bir soru sorcam ya. ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
1.bölüm puanıyla 2 yıllıklara tercih yapıyormuşuz. 2.bölüm puanıylada 4 yıllıklara.duydugum bu. şimdi ben 4 yıllıklara tercih yapmak istedigime göre 1.bölumden soru çözmeyecemmi. daha dogrusu 1.bölumden çözdugum sorunun 2.bölum puanına faydası oluyormu? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
eğer 2 yıllık tercih yapacaksan 1.bölümü,4 yıllık yapacaksan her iki bölümü de çözmek zorundasın,4 yıllık bölüm tercihi yaparken ilk bölümde yaptıklarının da sana büyük katkısı olacaktır,2 yıllık bölüm için sadece 1.bölümü çözmen yeterli.
@TargetMan çok çok saol dostum
quote:
hiç önemli değil
quote:
Orjinalden alıntı: TargetMan
quote:
hiç önemli değil
eski nickini yeni gördüm. hayırlı olsun yeni nickin
beni silin listeden,verdim tercihlerimi
quote:
Orjinalden alıntı: BajaxIZ
beni silin listeden,verdim tercihlerimi
girmek var çıkmak yok
tam gaz devam
slm arkadaşlar ben de varım
@ lastman hocam sen nereyi ve hangi bölümü istiyosun... ???
Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, unutmayınki ÖSS hayatınızı belirlemeyecek. Sakıp Sabancı hayat üniversitesi mezunu Üniversitelerde öğretim veriliyor fakat önemli olan eğitim.
ÖSS'ye 2001'de girdim. Artık bana çok uzak, eminimki gün geçtikçe de zorlaşıyor. Aman arkadaşlar dikkat, birkaç saatlik sınav için kafayı bozmayın, olmazsa tekrar denersiniz. ODTÜ mezunu olup açıkta kalan arkadaşlarım da var, kendinizi yetiştirin gerisi hikaye...
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, unutmayınki ÖSS hayatınızı belirlemeyecek. Sakıp Sabancı hayat üniversitesi mezunu Üniversitelerde öğretim veriliyor fakat önemli olan eğitim.
ÖSS'ye 2001'de girdim. Artık bana çok uzak, eminimki gün geçtikçe de zorlaşıyor. Aman arkadaşlar dikkat, birkaç saatlik sınav için kafayı bozmayın, olmazsa tekrar denersiniz. ODTÜ mezunu olup açıkta kalan arkadaşlarım da var, kendinizi yetiştirin gerisi hikaye...
bu sözü bugünlerde çok duyuyorum... ve doğruluğuna eminim önümde abim gibi bi örnek var... kendini hep yazılımla geliştirdi (bil. müh.) ingilizcesi çok iyi ama konuşmayı beceremiyo... bu yüzden zorlandı baya...
merhaba millet,yarın bizim dershane başlıyor sabah 8:30 da,dün de sınıf belirleme sınavı olduk,artık yoğun bir dönemin içine giriyoruz,herkese başarılar.
walla şuanda askerdeyim ama 2008 öss'ye katilicam büyük ihtimal benıde yaz (aklim başima geldide)