Şimdi Ara

2008 pejo 206 1.4 lpg li executive alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum.arkadaşlar. pejo 206 2008 1.4 executive LPG li sedan 65000 km de. Bu araç alınır mi boyasız. Renk siyah .İkinci eli.nasildir?malum.sitede ilanda Fiyat 21500. Hiç pejo kullanmadim .ikinci eli.nasildir .satarken sorun olurmu . bu aracı kullanan bilen arkadaşların yorumunu almak istiyorum tesekkur ederim. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukn40

Selamunaleykum.arkadaşlar. pejo 206 2008 1.4 executive LPG li sedan 65000 km de. Bu araç alınır mi boyasız. Renk siyah .İkinci eli.nasildir?malum.sitede ilanda Fiyat 21500. Hiç pejo kullanmadim .ikinci eli.nasildir .satarken sorun olurmu . bu aracı kullanan bilen arkadaşların yorumunu almak istiyorum tesekkur ederim. Saygilar

Begenilmeyen tasarımı sebebiyle İkinci eli ölüdür, b sınıfı aractır, içi geniş degildir

• Tesekkur ederim.yani bedava verseler alınmaz diyorsunuz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukn40

Tesekkur ederim.yani bedava verseler alınmaz diyorsunuz:)

o kadar da değil :)

imkanınız varsa dizel clio, symbol, hyundai accent, citroen c3 1.6hdi daha iyi bir seçim olur

clio, symbol,accent, linea v.b. elden çıkarma açısından da yüz güldürür, piyasaya damga vurmuş araçlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 1 Şubat 2015; 10:45:03 >
  • Valla hocam rengi düzgün olsa neyse de, o arabaya siyah renk. Bilemedim.

15 teklif edin.

• Tesekkur ederim.yorumlar icin. 15 teklif ettiğimde adam bana saydirir 21500 yazmış:) gerek yok bulaşmamak daha iyi sanirim. 20 21 civarı 2000 2004 arası astra sedan bakıyorum.simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    98 Opel CORSA 1.4 GLS Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.