Şimdi Ara

2008 POLO Tiptronic Kullanan var mı? 98 otomatiği aratır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 98 1.6 otomatik Polo sahibiyim. İnanılmaz atak bir araba 75 bg olmasına rağmen. Daha sonraki 1.4 75 lere bindiğimde çok hantallaştığını gördüm. Hem yeni modeller ağırlaştı hem de 1.4 ün torku yeterli değil di bence. Bu sebeplerle yenilemekten vazgeçmiştim.

2008 modellerde baktım 1.4 80 bg olmuş. ve tork da artırılmış. Ayrıca tiptronic 6 vites olmuş. Performansı ve konforu hakkında bilgisi olan varsa yazar mı lütfen? Vites oranları nasıl? 3000dd altında 100 le gitmek mümkün mü?

Honda jazz da aklıma giriyor ama sürekli oradan hava giriyor burdan ses yapıyor ,yol gürültüsü filan gibi şikayetler var jazzcıların sayfasında. Polo ya güvenim tam bu konularda ama motor performansı ne alemde bunu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaynar -- 14 Aralık 2007; 10:56:31 >

• arkadaşım merhaba bende 2008 triptonik vites polo var şu anda 1600 km yaptık.daha önceki tam otomatik vites poloyu hiç kullanmadım ama gerçekten triptonik vites güzel olmuş.fazla basmazsan hep 2000 devir civarında seyrediyor araç.vites geçişlerinide hissttirmiyor.ayrıca kayma derdi çok çok az bayırlarda.ama çok yakıyor yine bilemiyorum benimki daha yeni belki zamanla daha az yakar ama 280 ytl yakıyor kmde.ama yeni jaaz çıkınca ondan alacağız herhalde.hem kasa güncel olur hemde daha az yakar.ama poloda çok güzel bir araç güven veriyor insana.ama kasa değişim zamanı yaklaşması yakıt ve donanım eksikliği (bendeki tredline) jazzı biraz daha öne çıkartıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir341907 -- 17 Aralık 2007; 8:54:12 >
  • yorumunuz için teşekkürler. başka kullanan yok mu 2008 tiptronik Polo yu?

Swift 1.5 AT yi de düşünmeye başladım , içi dışı çok kaliteli geldi bana , özellikler de iyi, bagajı unutmak lazım tabii...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkaynar
    Vites oranları nasıl? 3000dd altında 100 le gitmek mümkün mü?

bu bahsettiğin olay benim 2000 model 1.4 75hp comfortline aracımda bile var.
    yanlış hatırlıyor olmayasın.
    2650-2700 devir gibi bir devirde 100 km hız yapıyor benim araç.
    (vites manual)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 28 Ocak 2008; 15:08:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.