Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle 0.7 mi kullanmalıyım sınavda ??? Ben şu ana kadar hep 0.5 kullandım ama önerirseniz hemen bugün bir tane alabilirim 0.7 ( 22 Haziran SBS )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Tamam benim liste değişti zaten

kalemler

faber castell grip 2011

faber castel grip matic

stabilo 2b sınav kalemi (harika bişey)

silgiler

faber castell kalemtraşlı silgi

sınav eskiz 4b silgi

faber castell 07. ve 05 uç

noolur ne olmaz diye 2 uçlu alıcam biri bozulur(daha yeni ama) kurşun kalemde elimi terletir sonra sınavda s...rm o yuzden 2 uçlu olsun :D

bide sosyal öğretmenimiz söylemişti @Tavuklu Pilav sınavda şeker yemenin faydası yokmus yani anca 2 saat sonra etki ediyormus sindirilerek ben 2 saat önce yicem saat 8 :30 da filan ama yanımda götürürüm yine tofita su kesinlikle alıcam bide KOT PANTOLON giymeyin bence bende bu sene sırf kot pantolon giydim alışmama rağmen bi türlü sınavlarda rahat olmadım dün penye gibi bir alt aldık çok rahat tavsiye ederim ( n

yararı olmadığını ben de biliyorum ama ağzımız tatlasın felan muhabbetleri yoksa hiç bi sınavda tofita götürmüyorum sudan en fazla 3 yudum içiyorum.Aklıma gelmez yani böyle şeyler.

quote:

Orjinalden alıntı: Goktug58

Merhaba...Bende 6. sınıf öğrencisiyim ve sınava 1 gün var :)....Fakat hiç heyecan yok ve kendime güveniyorum...En az 80 sorudan 60 doğrum olur diye düşünüyorum...Pozitif bak o zaman heyecanını yenebilirsin ;)...

ben 75 ten az doğru yaparsam( ki Allah korusun inşallah olmaz.hem de bu kadar basit olacağını düşündüğüm sınavda) kendimi affedemem.Buna rağmen pozitif bakıyorum.

Bu arada son gün çalışan var mı?

Ben bi kaç konuya göz gezdirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 20 Haziran 2008; 12:09:20 >

• Ay bende yarın giriyorum.

Ama geçen senede DPY-B'ye girdim, ilk başta böyle heyeacan vardı sonra yokoldu.462 puan çektim. milyon kişi içinden 864 oldum.
  • Benim kadro şöyle:

* 2 adet Faber-Castell Grip 0.7
    * 3 adet 0.7 Tombow uç(pahalı ama iş görüyor)
    * Nike Dri-Fit kumaşlı t-shirt
    * Keten pantolon
    * Kaynak suyu
    * Ülker Ece Antepfıstıklı
    * 5 tane Faber-Castell kurşun kalem
    * Nüfüs cüzdanı
    * Sınav giriş belgesi
    * Kronometreli saat
    * Faber-Castell'in siyah renkli silgisi(adını unuttum)
    * Lotto leather ayakkabı.
  • Benim kadro ;
    * Swatch saat ( Dijital Değil )
    * 2 adet 0.7 uç
    * 3 adet kalem ( STAEDTLER , FaberCastell , Rotring )
    * 2 Adet Su ( 1 'de olabilir ) , PINAR
    * Keten pantolon veya eşofman
    * STARS ( Şeker )
    * Nüfüs cüzdanı + griş belgesi
    * Milan ( Alacağım )
    * Nike ayakkabı + Adidas üst.
  • Bende SBS Mağduruyum xD Şunun Şurasında 2 gün kaldı Sbs ye ama heyccan yapmamak lazm meesela ben heycanlanmıyorm , sadece sınavn başnda ufak bi heyecan olr sonra geçer diorm , sonçta bu bir sınav hayatını deil hayatının akışını değiştricek :)
  • Benim son kadrom:

*sınav giriş belgesi - nufus kağıdı(noolur nolmaz)

*nike djital saat kronometreli ama çalıştırmıycam (yeni alıcam eski nike ımı bozdum)

*normal bir tshirt (baskısız ama üstünde yazı var)

* rahat bir penye tarzı uzun alt

*Faber castell grip 2011 * grip matic

*1 fabercastell 2b 70mm 07. uc 1 fabercastell 0.5 2b uc

* 1 tane faber castell kalemtraşlı silgi ve sınav eskiz 4b silgi

* 1 tane kurşun kalem (stablo 2b )

* tofita yada baska seker

* su

* nike t90 laser II halısaha ayakkabı

*mendil

*

Not : sınavda kesinlikle saat takın ( djital öneririm kronometreli olsun) çok dandik değilde 20ytl olan dandikler olabilir ama nike ve adidas tavsiyemdiir..

not: kesinlikle rahat birşeyler giyin

not: terlememeye çalşn sınav öncesi

not: girceğiniz okula önceden gidip salonlara ve okulun çevresine bakın

rahat bir spor ayakkabı giyin

noolur noolmaz bi mendil alın

susuz sınav olmaz

sınavdan 1.30 saat önce ağzınıza 2 -3 şeker atn sınavda zihniniz açılr

• Ben 22'sinde girecem heyecan biraz var 84-85 net yapmaya calısıcam bu arada benden size tavsiye o kadar kaleme silgiye hiç gerek yok her zaman kullandığınız kalem her zaman kullandığınız silgi her zaman kullandığınız uçla girin sınava yeni aldığınız dandik çıkabilir
  • Uff saatler yaklaşıyor yarın 10 da
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

Uff saatler yaklaşıyor yarın 10 da

heyecan varmı?
  • Evet , Her Zaman Alşkın Olduuunz Kalem Silgyle girin , Öyle özel kalem alma , yeni saat alma , t-shirt alma daha çok heyecan yapar sizde , kLask bi dershane sınavına gider gibi giyinin , Sizi terletecek ve üşütecek şeyler giymeyn, yanınzda kesinlikle su bulndrn , en önemlisi kazanmayı düşünün diğer OLASILIKLARI DEĞİL!
  • Hakkaten ha çok heycan yapmışsınız.Ben bi o gri sınav kalemi bir de çıtçıtlı kalem götürücem.Bir uç kutusu +faber siyah silgi.saate fala da gerek yok dikkatinizi dağıtır.zaten sınav görevlisine sorunca o söyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maveran

quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

Uff saatler yaklaşıyor yarın 10 da

heyecan varmı?

Malesef. 2 gün öncesinden hiç olmuyor aman canım ne olcak diyorsunda saatler kaldımı çok heycan oluyor.
  • Kardeşim boş işler bunlar yok 0.7 mi kuLLansam 0.5 mi ? Her zaman ne kuLLanıosan onu kuLLan yeni şeyler deneme : ) Üstelk bu kdar heyecana gerek yok sınav bea bu xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilink

Kardeşim boş işler bunlar yok 0.7 mi kuLLansam 0.5 mi ? Her zaman ne kuLLanıosan onu kuLLan yeni şeyler deneme : ) Üstelk bu kdar heyecana gerek yok sınav bea bu xD

doğru dedin
  • Ya hiç kaygı yok bende.Nasıl derseniz:

6.sınıf
    http://oges.meb.gov.tr/docs/ornek_sorular/6_snfornek.pdf
    7. sınıf
    http://oges.meb.gov.tr/docs/ornek_sorular/7_snfornek.pdf

İçimi rahatlattı.(Tabii aynı kolaylıktaysa.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goktug58

Merhaba...Bende 6. sınıf öğrencisiyim ve sınava 1 gün var :)....Fakat hiç heyecan yok ve kendime güveniyorum...En az 80 sorudan 60 doğrum olur diye düşünüyorum...Pozitif bak o zaman heyecanını yenebilirsin ;)...

80 sonrudan 60 doğru yapıcaksan hiç girme be hacı Ben bu sene oks ye girdim (Bence) sizin için şu kötü bi şey soruların dagılımı esit değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Ya hiç kaygı yok bende.Nasıl derseniz:

6.sınıf
    7. sınıf

Vallaha benim de içim rahatladı o kadar basitse konular full bile çekilir.

Yandaki tabloda, bir sınıftaki başkan adaylarının
    aldıkları oy yüzdeleri verilmiştir.
    Mete, Selin’den 2 oy fazla aldığına göre, Onur Pelin’den kaç
    oy fazla almıştır?
    A) 2 B) 4 C) 6 D) 8

ama şu soruya takıldım.Mete selinden %20 daha fazla oy almış.Onur pelinden %30 fazla almış.

Bunun çözümü;

%20 de 2 ise
    %30 da x'tir değil mi?Bi açıklar mısınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Ya hiç kaygı yok bende.Nasıl derseniz:

6.sınıf
    7. sınıf

Vallaha benim de içim rahatladı o kadar basitse konular full bile çekilir.

Yandaki tabloda, bir sınıftaki başkan adaylarının
    aldıkları oy yüzdeleri verilmiştir.
    Mete, Selin’den 2 oy fazla aldığına göre, Onur Pelin’den kaç
    oy fazla almıştır?
    A) 2 B) 4 C) 6 D) 8

ama şu soruya takıldım.Mete selinden %20 daha fazla oy almış.Onur pelinden %30 fazla almış.

Bunun çözümü;

%20 de 2 ise
    %30 da x'tir değil mi?Bi açıklar mısınız?

Selinin aldığı oy:10 (2 oy %20 olduğuna göre, 2.5=10)
    Metenin aldığı oy: 12 (Selin'den 2 oy fazla.)
    Bişeyler eksik gibi.
    Tabloyu da paylaşırsan belki yardımcı olurum

• İlk öğretim SBS yarın yapılacak

Bu yıl son kez yapılan OKS yerine getirilen Seviye Belirleme Sınavları'nın (SBS) ilki yarın yapılacak.

Sınav, yurt içinde tüm iller ve bazı ilçeler ile yurt dışında 10 şehirde olmak üzere toplam 544 merkezde toplam 6 bin 771 binada, 114 bin 692 salonda gerçekleştirilecek.

Saat 10.00'da başlayacak olan sınavda, ilköğretim 6. sınıf öğrencileri, yöneltilecek 80 soruyu 90 dakikada yanıtlayacak. Öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler (Sosyal Bilgiler, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi), Yabancı Dil (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca) derslerinden sorular yöneltilecek.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi okumayan öğrenciler için alternatif sosyal bilgiler sorusu yöneltilecek.

Sınava, ilköğretim 6. sınıf öğrencilerinden 515 bin 269 erkek, 476 bin 304 kız olmak toplam 991 bin 573 aday girecek.

Öğrenciler fotoğraflı sınav giriş belgelerini okullarından alabilecek.

Adayların sınav salonuna gelirken sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanını getirmeleri gerekiyor.

İlköğretim 6. sınıf öğrencilerinin gireceği SBS ile birlikte Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı da yapılacak.

İlköğretim 7. sınıf öğrencilerinin gireceği SBS ise pazar günü gerçekleşecek. Bu öğrenciler ise sınavda, 90 soruyu 100 dakikada yanıtlayacak.

Sınava, ilköğretim 7. sınıf öğrencilerinden 514 bin 889 erkek, 475 bin 885 kız aday olmak üzere toplam 990 bin 774 aday katılacak.

Yarın ve pazar günü yapılacak SBS'de toplam 1 milyon 982 bin 347 aday ter dökecek. Sınava, 11 bin 938 engelli aday katılacak.()

Önemli yerleri çizdim.Engellilere çok üzüldüm ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 20 Haziran 2008; 18:21:28 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.