Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

yani şu matematik niye bu kadar zor anlamıyorum daha hafif daha normal olsa ne olacak pc mühendisi olsam bana şu düzlemdeki doğruyu bul kordinatları belirlemi diyecekler?

Ama soruların tümü senin zorlandığın konulardan olmayacak
  • İŞte sbs önerilerim ( kesinlikle doğru)

Sınavdan 1 gün önce 6lara cuma akşamı 7ler için cumartesi akşamı saat 19-00 - 20 00 arasını banyoda geçirin saçınızı güzelce yıkayın vücüt temizliğinizi yaptın ( 1 saat olmak zorunda deği l) saçınızı güzel kurutun varsa saç kurutma makinesi ile (saçınız uzunsa) kolay verilebilen bir şekil yapın ( SINAVDAN ÖNCE KESİNLİKLE SAÇINIZA JOLE SÜRMEYİN BAZILARI KAŞINTI YAPAR YADA SINAV SIRASINDA OYNARSINIZ DİKKATİNİZ DAĞILIR ELİNİZ YAPIŞ YAPIŞ OLUR DOĞAL HALİNDE BIRAKIN 100 DKKADA JOLESİZ KALSIN)

Tüm hazırlıklarınızı önceki akşam tamamlayın masanıza koyun götürülcekleri [ kalemtraş , kalem , silgi vb. kesin koyun ( koymayan olmaz zaten) ]

Sınava hazır olduğunuza emin olun kendinizi kasmayın strese sokmayın mümkünse tüm cuma - perşembe akşamı televizyon maç filan izleyin sbs stresini unutursunz.

Sınavdan önce yorulmamaya terlememeye çalışalın

Sınavdan 1 gün önce kesinlikle mas... yapmayın strese girmenize veya çobuk terlemenize yol açar

Sınavdan önce tuvalete kesin girin ( özellikle evden çıkmadan önce büyük tuvaletinizi yapın )

Kendinizi emin hissedin yapabilirim diyin arkaşlarınıza bakmayın

Şİmdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım

• Matematik ve Sosyal kolay geliyor ban ama Fen sorularında çakıp kalıyorum. Özellikle Basit Makineler ve Elektrik..
  • quote:

Sınavdan 1 gün önce kesinlikle mas... yapmayın strese girmenize veya çobuk terlemenize yol açar

• o kadar uraştım millet gülmesin diye :D
  • quote:

İŞte sbs önerilerim ( kesinlikle doğru)

Sınavdan 1 gün önce 6lara cuma akşamı 7ler için cumartesi akşamı saat 19-00 - 20 00 arasını banyoda geçirin saçınızı güzelce yıkayın vücüt temizliğinizi yaptın ( 1 saat olmak zorunda deği l) saçınızı güzel kurutun varsa saç kurutma makinesi ile (saçınız uzunsa) kolay verilebilen bir şekil yapın ( SINAVDAN ÖNCE KESİNLİKLE SAÇINIZA JOLE SÜRMEYİN BAZILARI KAŞINTI YAPAR YADA SINAV SIRASINDA OYNARSINIZ DİKKATİNİZ DAĞILIR ELİNİZ YAPIŞ YAPIŞ OLUR DOĞAL HALİNDE BIRAKIN 100 DKKADA JOLESİZ KALSIN)

Tüm hazırlıklarınızı önceki akşam tamamlayın masanıza koyun götürülcekleri [ kalemtraş , kalem , silgi vb. kesin koyun ( koymayan olmaz zaten) ]

Sınava hazır olduğunuza emin olun kendinizi kasmayın strese sokmayın mümkünse tüm cuma - perşembe akşamı televizyon maç filan izleyin sbs stresini unutursunz.

Sınavdan önce yorulmamaya terlememeye çalışalın

Sınavdan önce tuvalete kesin girin ( özellikle evden çıkmadan önce büyük tuvaletinizi yapın )

Kendinizi emin hissedin yapabilirim diyin arkaşlarınıza bakmayın

Şİmdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım

Öneriler için sağol

Maç izlemek çok iyi sitres attırıyor kesinlikle izleyin kendinizi kaybedip herşeyi unutuyorsunuz.

• teşekkürler arkadaşım en önemlisi burda sınava hazır olmak ve stres heyecandn kurtulmak euro 2008 iyiki varsın geçen sene olsa ... vay halimize
  • 7. sınıfların sınavına 4 gün kaldı ama hiç kasmıyorum hiç stres yok aslında kimsede yok ama sınavım kötü geçerse bütün yaz çok sıkıntılı geçeceğe benziyor.Stressiz olmam bir anormallikmi acaba
  • Arkadaşlar uçlu kalem mi kullanayım yoksa kurşun kalem mi?Kurşun kullansam iki saat traşla aç.Sonra kırılsın falan filan.Ben uçlu kalem yanlısıyım ama sizin önerileriniz ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Arkadaşlar uçlu kalem mi kullanayım yoksa kurşun kalem mi?Kurşun kullansam iki saat traşla aç.Sonra kırılsın falan filan.Ben uçlu kalem yanlısıyım ama sizin önerileriniz ne?

sen hangisini istiyosan.....
  • ARKADAŞLAR 1 DEN FAZLA KALEMLE GİREBİLİRMİYİZ VE ELİMİZİN TERİNİ SİLMEK İÇİN MENDİLLE!
  • quote:

ARKADAŞLAR 1 DEN FAZLA KALEMLE GİREBİLİRMİYİZ VE ELİMİZİN TERİNİ SİLMEK İÇİN MENDİLLE!

hayır arkadaşlar kesinlikle tek kalemden fazla götüremezsiniz mendil falana izin vermezler desem olmaz tabi istersen 10 tane kalemle git sıkıntı olmaz mendile de kimse bi şi demez diyemez...
  • SÜPERSİN !! YU RACK1
  • quote:

SÜPERSİN !! YU RACK1

bana dediysen lafı bile olmaz kardeşim başarılar
  • Bence bir kurşun birde uçluyla gidin uç luyla bence daha rahat cevap anahtarına dolduruluyor. Uçlu kalemin ucu kırılır birden bozulur işi belli olmaz böyle sorun olursa kurşuna geçersiniz.
  • Sınav kalemi var arkadaşlar bilmem gördünüz mü kırtasiyelerde felan. .Ben aldım,uçlu böyle;kalın gibi yazıyor(optik formları güzel karalasın diye)istediğiniz kadar bastırın kırılmıyor.1 bucuk ytl fazla birşeyde değil tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyrkl -- 19 Haziran 2008; 0:26:43 >
  • bilmeyen varmı sınav eskiz alıcam bitanede yanıma vakit yetmezse karalayıp geçerim ama normal kitapçıkta kullanmayın sonuç kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar diliyorum. Oks Öss ve şimdi üniversitede Öbd gibi bi çok sınava girmiş biri olarak sizlere tavsiyem sınavdan bi gün önce hiç çalışmayın diyolar ama formüllere bi daha göz atabilirsiniz baktınız sizi daha çok paniğe sokuyor 'yemişim sbs sini' deyip kitabı kapatarak maç ypmaya yada bilgisyar oynamaya gidebilirsiniz. sınav akşamı her gün ne yiyosanız onu yeyin hergün kaçta yatıyosanız o saatte yatın yani demek istediğim vücudun alışmadığı şeylere yönelmeniz olumsuz tepkilere neden olabilir onun için doğal (yani hergünki şeylerdemek istiyorum) davranın.sınav sabahı erken kalkın iyi bi kahvaltı yapmanız çok önemli beyin diğer organlarımız gibi tün besinlerden değil sadece glikoz dan beslendiği için şeker oranı yüksek reçel gibi gıdalar tüketin sınavda mutlaka yanınıza şeker alın(ülker stars tavsiye edilir olips de olabilir ) yanınıza alacağınız bir diğer şeyse kol saaati olmalı zamanı kontrol etme açısından evden çıkarken anneniz babanızın yanınızda gelmesi stresinizi arttıracaktır onun için tek başınız gitmeyi teklif edin çok ısrar edrlerse yapacak bi şey yok onlarda evlatlarının bu önemli gününde yanında olmak isteyebilirler sınva yerinizi bi gün öncedenb mutlaka görün sıranıza oturun mümkünse orada soru çözün bu ortama adapte olmanızı kolylaştırır.Sınav günü gireceğiniz okula en az yarım saat erken gidin sınav kitapçıkları dağıtılırken dua edin gerçekteninsana güçveriyor(şahsi fikrim) su şişenizi sıranın üzerine değil yere koyun çünkü evrakların üzerine su dökülürse bunu telafisi yok maalesef. sınav zili çaldığında en iyi hangi bölümden yapıyosanız orada başlayın bu arada sınava gelirken ailenizden ve etrafınızdakilerden onca 'bak hiç heyecan yapma sonuçta hayatın sonu değil' telkinine rağmen(belkide sırf bu telkinler yüzünden) heyecanlanacaksınız unutmayın ki bu heyecanın size getireceği artılar var i stres karşısında beyniniz daha iyi çalışcak ve sorulara daha rahat konsantre olacaksınız hatta bi çoğunuz sırf bu heyecan sayesinde yaptığı denemelerden daha yüksek yapacak (tabi bu heyecanı abrtmamak koşuluyla) ilk bi kaç soruyu heycandan yapamayabilirsiniz fazla takılmayın 5 dakikaya kadar sınava adapte (hatta sınavda olduğunuz bile unutabilirsiniz) olursunuz sonra döndüğünüzde o soruları rahatlıkla çözebildiğinizi göreceksiniz. sınavın son zamanlarında boş zamanınız olursa mat. ve feni kontrol edişn en fazla hatalar orada yapılır ve daha fazla başınızı ağrıtmadan son söz olarak: Merak etmeyin hepiniz bu sınavdan iyi yapacaksınız hadi yapamadınız diyelim bazılarınız bir bazılarınızın sa iki tane daha şansı olacak, şunu bilmenizi isterim ki siz bu sınavda iyi yapsanız da yapmasanız da hayat devam ediyor sınavdan sonra kiminiz böyle olacak kiminiz böyle kiminizse böyle ama ne olursa olsun hepiniz bi hafta sonra böyle olacaksınız daha önünüzde kocaman bi hayat var. Ve hayat sbs oks öss vs.lerden ibaret değil hepinize tekrar tekrar başarılar diliyorum herhangi bi sorunuz olursa buradan veya pmden ulaşabilirsiniz Allah yardımcınız olsun..........

Bu yazı bütün stresimi atmaya yetti,her gün okumayı düşünüyorum sınava girmeden

• Birşey soracağım.Benim şimdi davranış notları,karne felan hepsi 5.Ve yüzde hesaplarına göre sbs puanıma +30 puan gelmesi gerekiyor.Yani karnenin %25 i davranışların %5 i filan varya onlar işte. .Bu 30 puan en son diploma notundamı geliyor bize 8.sınıfta yoksa her sene mi ekleniyor karne notumuza göre??
  • ben 418 yapsam okuldan en aşa 410 gelse havada karada pertevniyale girerim ki 410 düşük bi ihtimal karnbemin hepsi beş ve davrnş da öyle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.