Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onun için değil arkadaşım genelde 450 civarı yapıyorum. Bugün bi fark oldu. Sevinç paylaşıldıkça çoğalır hesabı
  • Arkadaşlar sınıavda ne yapacağımız hakkında veya sitresis olmak için neler yapacağımızı paylaşacağımıza deneme sınav puanlarını yazıp çıkıyoruz. Lütfen birbirimize taktik verip paylaşım yapalım daha iş işten geçti kim ne yi biliyorsa onu yapacak. Sınavda süremizi nasıl kullanacağımız üstünde duralım
  • Bugünkü deneme sınavında 3 yanlışım çıktı.
    Türkçe=1
    Mat=1
    Fen=1

Mat ve Türkçeden aptallıktan yaptım.Fen bilgi eksikliği.
  • Madem yazıyorsunuz bende yazim.

Buygün çözdüklerimde

Sosyal=full
    Fen=1 yanlış
  • arkadaşlar sakın panik yapmayın, bilemediğiniz soruları yandakinden bakın. bol şans
  • Bize OKS denemesi yapıyorlar ya off...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

arkadaşlar sakın panik yapmayın, bilemediğiniz soruları yandakinden bakın. bol şans

Yandakinden nasıl bakıcaz. Teker Teker oturtmuyorlarmı?
  • Yihuu bugün 80/76.33 yaptım.(475,774)

TRK=FULL
    MAT=1 Y
    FEN=2 Y
    SOS=FULL
    İNG=FULL

2 gün kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 18 Haziran 2008; 13:53:16 >
  • Sıktınız ama şöyle yaptım böyle yaptım burada taktik yada öneri paylaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Sıktınız ama şöyle yaptım böyle yaptım burada taktik yada öneri paylaşın

Yahu işin taktiği mi kalmış.Ne zaman değiştireceksin sanki yöntemini SBS'de mi?Nasıl alıştıysan onun dışına çıkamazsın,diğerleri sana yarar sağlamaz.Sadece bu yeni yöntemin işe yaradığını düşünürsün.Al sana ütöpya.

Değiştirme:İmla ve yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 18 Haziran 2008; 14:04:11 >
  • Arkadaşlar gerginlikle devam etmiyelim yoksa konumuz hüsran olacak tartışmalar olursa konu kitlenmeye gidebilir.
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar diliyorum. Oks Öss ve şimdi üniversitede Öbd gibi bi çok sınava girmiş biri olarak sizlere tavsiyem sınavdan bi gün önce hiç çalışmayın diyolar ama formüllere bi daha göz atabilirsiniz baktınız sizi daha çok paniğe sokuyor 'yemişim sbs sini' deyip kitabı kapatarak maç ypmaya yada bilgisyar oynamaya gidebilirsiniz. sınav akşamı her gün ne yiyosanız onu yeyin hergün kaçta yatıyosanız o saatte yatın yani demek istediğim vücudun alışmadığı şeylere yönelmeniz olumsuz tepkilere neden olabilir onun için doğal (yani hergünki şeylerdemek istiyorum) davranın.sınav sabahı erken kalkın iyi bi kahvaltı yapmanız çok önemli beyin diğer organlarımız gibi tün besinlerden değil sadece glikoz dan beslendiği için şeker oranı yüksek reçel gibi gıdalar tüketin sınavda mutlaka yanınıza şeker alın(ülker stars tavsiye edilir olips de olabilir ) yanınıza alacağınız bir diğer şeyse kol saaati olmalı zamanı kontrol etme açısından evden çıkarken anneniz babanızın yanınızda gelmesi stresinizi arttıracaktır onun için tek başınız gitmeyi teklif edin çok ısrar edrlerse yapacak bi şey yok onlarda evlatlarının bu önemli gününde yanında olmak isteyebilirler sınva yerinizi bi gün öncedenb mutlaka görün sıranıza oturun mümkünse orada soru çözün bu ortama adapte olmanızı kolylaştırır.Sınav günü gireceğiniz okula en az yarım saat erken gidin sınav kitapçıkları dağıtılırken dua edin gerçekteninsana güçveriyor(şahsi fikrim) su şişenizi sıranın üzerine değil yere koyun çünkü evrakların üzerine su dökülürse bunu telafisi yok maalesef. sınav zili çaldığında en iyi hangi bölümden yapıyosanız orada başlayın bu arada sınava gelirken ailenizden ve etrafınızdakilerden onca 'bak hiç heyecan yapma sonuçta hayatın sonu değil' telkinine rağmen(belkide sırf bu telkinler yüzünden) heyecanlanacaksınız unutmayın ki bu heyecanın size getireceği artılar var i stres karşısında beyniniz daha iyi çalışcak ve sorulara daha rahat konsantre olacaksınız hatta bi çoğunuz sırf bu heyecan sayesinde yaptığı denemelerden daha yüksek yapacak (tabi bu heyecanı abrtmamak koşuluyla) ilk bi kaç soruyu heycandan yapamayabilirsiniz fazla takılmayın 5 dakikaya kadar sınava adapte (hatta sınavda olduğunuz bile unutabilirsiniz) olursunuz sonra döndüğünüzde o soruları rahatlıkla çözebildiğinizi göreceksiniz. sınavın son zamanlarında boş zamanınız olursa mat. ve feni kontrol edişn en fazla hatalar orada yapılır ve daha fazla başınızı ağrıtmadan son söz olarak: Merak etmeyin hepiniz bu sınavdan iyi yapacaksınız hadi yapamadınız diyelim bazılarınız bir bazılarınızın sa iki tane daha şansı olacak, şunu bilmenizi isterim ki siz bu sınavda iyi yapsanız da yapmasanız da hayat devam ediyor sınavdan sonra kiminiz böyle olacak kiminiz böyle kiminizse böyle ama ne olursa olsun hepiniz bi hafta sonra böyle olacaksınız daha önünüzde kocaman bi hayat var. Ve hayat sbs oks öss vs.lerden ibaret değil hepinize tekrar tekrar başarılar diliyorum herhangi bi sorunuz olursa buradan veya pmden ulaşabilirsiniz Allah yardımcınız olsun..........

• @darkstone78

@ChnGT/GTS

Biraz fazla sert çıktım.SBS aşkına kırmayalım birbirimizi.
  • Dikkat 2 gün kaldı.Uzmanların tavsiyesi:Son 3 gün beslenme alışkanlığınızı düzene sokun.Temel direkler(örn formül) dışında bir şeye çalışmayın.Gezin,tozun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 18 Haziran 2008; 15:20:20 >
  • nasıl ya benim daha eksiklerim var süre denemeleri yapıcam cumartesi bırakcam çalışmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

nasıl ya benim daha eksiklerim var süre denemeleri yapıcam cumartesi bırakcam çalışmayı

Ben uzmanın yalancısıyım.Tabi eksiklerin varsa çalışcaksın o ayrı.
  • beyler yaw saolun bu matı en sona bırakma formulu cok guzel ve sızın sayenızde hırslanıyorum motıve edıonuz benı ı love dh artık sadece tr ve mat tan endıselenıyorum o kadar
  • MAT I EN SONA BIRAKCAK cesaret varmı acaba bende dur bi süre denemeleri yapayım o zaman belli olur ama mat ı en sona bıraktık diyelim ya diğer sorularda oyalandıysak 100 dkkanın 90 ı gittiyse 10 dkka kaldıysa o zaman ..... işte :D
  • ben aptal bir deneme sınavında denemiştim -ve batırmıştım matematiği- hayatımda ilk ve son defa mattan 4 yanlış yapmıştım.Allah bir daha vermesin.Ama tabi matematik o zaman kötüydü.Kötü bile olsa siz üstüne gitmeye devam edin.Korkmayın,en sona bırakmayın.Ben bazen matemematikten bile başlıyorum.(Matematiğim hakkında berbat,orta,iyi,çok iyi diye sınıflandırırsak benimki iyiyle çok iyi arasında bişey.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 18 Haziran 2008; 17:15:16 >
  • yani şu matematik niye bu kadar zor anlamıyorum daha hafif daha normal olsa ne olacak pc mühendisi olsam bana şu düzlemdeki doğruyu bul kordinatları belirlemi diyecekler?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.