Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kalemler pahalı. Burada 3 YTL de ondan dedim. Ne yapalım bir tane alacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

O kalemler pahalı. Burada 3 YTL de ondan dedim. Ne yapalım bir tane alacağız.

Ben bugün aldım 3ytl uç silgisi filan içinde silgisi filan çok kaliteli sınav kalemi 2b ucu çok kalın
  • Allh Allah bizim burda sadece kalem 50 kr. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Allh Allah bizim burda sadece kalem 50 kr. :S

Ama bu normal değil ki.
  • Giren bütün herkese BAŞARILAR.

Size yardımcı olabilecek bilgiler ; ( Ek Bilgi : Ben girmiyorum tabii ki :) )
    SINAVA başlamadan kitapçık türünü işaretlediğinizden emin olun. Sınavın ilk dakikalarında heyecanlı olmanız çok normal. Heyecanınıza değil, sorulara odaklanın. Bir süre sonra kendinizi sınava kaptıracak ve sürenin nasıl bittiğini anlamayacaksınız.

İşaret koyun
    Sınavda boş bıraktığınız ya da emin olamadığınız soruların yanına belirgin işaretler koyun ki soruları bitirip geri döndüğünüzde hiçbirini gözden kaçırma ihtimaliniz kalmasın. Bir sizi çok zorluyorsa fazla zaman kaybetmeden ve soruyla inatlaşmadan bir sonraki soruya geçin. Bir soruyla fazla uğraşırsanız hem zaman kaybedersiniz hem de soru kafanıza kazındığı için diğer sorulara odaklanmanız zorlaşır. Kodlama yaparken hem kitapçıktaki soru numarasını hem de optikteki soru numarasını kontrol edin ki yanlış işaretleme ihtimali olmasın. Böylece boş bıraktığınız soruların sizi yanıltma ihtimali de kalmaz.

İyi okuyun
    Sınavda zor sorular olabilir ama bu bütün soruların zor olduğu anlamına gelmez. Moralinizi bozmayın ve sınava devam edin. Unutmayın ki soru diğer adaylara da zor gelmiştir. Dikkatiniz dağılırsa ve soruyu anlayamadığınızı hissederseniz soruyu defalarca okumak yerine arkanıza yaslanıp 5-10 saniye gözlerinizi kapatın. Dikkatinizi daha kolay topladığınızı göreceksiniz. Soruyu sonuna kadar okuyun. Sonuna kadar okumazsanız, sizden ne istendiğini anlayamazsınız.

Bilmediğini boş bırak
    Zamanı kontrol edin. Unutmayın, sınava cep telefonu ve hesap makineli saatle giremezsiniz. İşlemleri mümkün olduğunca kalemle yapın. Zihinden yaptığınız işlemlerde yanlış sonuca varabilirsiniz. Cevabını bilmediğiniz soruları boş bırakın. Unutmayın, üç yanlış bir doğruyu götürür.

Süreyi iyi değerlendirin
    Sınavda alışkın olduğunuz kitapçık sırasını takip edin. Sırada değişiklik yapmak sizi olumsuz etkileyebilir. Sonuca değil sürece odaklanın. Sınav sonucunu düşünmek yerine, süreyi iyi değerlendirmeye çalışın. Etrafınızdakilerle ilgilenmeyin. Diğer adayların hızlı ilerlemesi, cevaplarının doğru olduğu anlamına gelmez. Çevrenizi izlemek dikkatinizi dağıtır, zaman kaybettirir. Sınavı erken bitirirseniz, yaptığınız işlemleri, optik formdaki işaretlemeleri kontrol edin. Sınav bitiminde optik formu teslim ederken yine kitapçık türünü işaretleyip işaretlemediğinizi kontrol edin. Sınavın başlamasına kaç dakika kala okulda olmalıyım?
    Sınav salonuna saat 09.30’dan itibaren öğrenciler alınmaya başlanacak. Okula varış zamanınızı buna göre ayarlamalısınız. Geç kalma korkusuyla okula çok erken giderseniz, okul bahçesindeki bekleme süreniz sizi olumsuz yönde etkileyebilir, heyecanınızı artırabilir.

Sınava giderken nasıl giyinmeliyim?
    Sınavda dikkatinizi dağıtacak veya sizi rahatsız edecek her şeyden mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Terlemek veya üşümek sınava odaklanmayı zorlaştırır. Bu yüzden kendinizi bulunduğunuz ortama göre ayarlayabileceğiniz şekilde giyinin. Tişört ve terlerseniz çıkarabileceğiniz bir hırka uygun olur. Mümkün olduğunca rahat hissedeceğiniz giysileri ve ayakkabıları tercih edin.

Sınav sonuç belgesinde hangi bilgilere yer verilecek?
    Sorulara verilen yanıtlar,(doğru-yanlış-boş sayıları) yıl sonu başarı puanı ve davranış puanı yer alacak.

Sınav sonuçlarına itiraz etme hakkımız var mı?
    Sınav sonuçlarının açıklanmasını takip eden 10 günde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne dilekçeyle itiraz edebilirsiniz.

Yıl sonunda sınıf tekrarına kalan öğrenciler SBS’ye katılacak mı?
    Sınıf tekrarına kalan öğrenciler sınava katılabilir. Öğrencinin aldığı en yüksek puan değerlendirmeye alınır.

OKS’de her dersin soru sayısı eşitti. SBS’de ise her dersin soru sayısı farklı bunun nedeni nedir?
    Her dersin sınıf bazında haftalık ders saati sayısı farklı. Örneğin; Türkçe dersi tüm sınıflarda en fazla saati olan ders olduğu için SBS’de en fazla soru sayısı Türkçe dersinden gelecek.

Kaynak:Nuran ÇAKMAKÇI-Hürriyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzcana -- 19 Haziran 2008; 19:47:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

quote:

O kalemler pahalı. Burada 3 YTL de ondan dedim. Ne yapalım bir tane alacağız.

Ben bugün aldım 3ytl uç silgisi filan içinde silgisi filan çok kaliteli sınav kalemi 2b ucu çok kalın

Bende Faber Castell-Grip 1347,Faber Castell ve Tombo Uç ve Milan silgi var.Onlarca sınava bu üçlüyle girdim,çok memnunum.

http://www.kirtasiyeniz.com/img/urun/GRIP1345-1347.jpg

• Beyler yanımızda nüfus cüzdanı giriş belgesinin yanında resim getirecekmiyiz?
  • quote:

Beyler yanımızda nüfus cüzdanı giriş belgesinin yanında resim getirecekmiyiz?

Her ihtimale karşı götüreceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Bu kalemler çok kaliteli oluyor. 2. sınıftan beri kullanıyorum.(Sınava 22sinde gireceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut228 -- 19 Haziran 2008; 20:17:46 >

• quote:

quote:

Beyler yanımızda nüfus cüzdanı giriş belgesinin yanında resim getirecekmiyiz?

Her ihtimale karşı götüreceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Bu kalemler çok kaliteli oluyor. 2. sınıftan beri kullanıyorum.(Sınava 22sinde gireceğim)

yu rak hacu!ben de 2 ay önce aldım bir kez içini açma gereği duymadım.

• Ben Faber Castell Poly Matic (Pek dayanıklı değil ama çok rahat) silgi olarak da Sınav/Eskiz 4B silgisi kullanacağım. Yedek kalem olarak da normal bir kalem almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bugun sbs alışverişimi yaptım kırtasiye ve giyeceklerimi aldım altma rahat bir hatta çokrahat bir eşefman altı gibi bişi aldm LCW den üstüm birazrahatsız geldi yarın baska alcam yrn gtmsken saçını şekillendirmek için saç spreyi alcağım sınav sabahı bi terslik filan çıkar allah korusun ...

neyse kırtasiye olarak

2 tane uçlu biri Faber Castell Griphttp://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=212 bunların grisi metaliği ves siyahını kullandım harikaydı şimdi mavisini aldım biraz dikkat çekici ama bi tane şunlardan yeşil olanı aldım noolur ne olmazhttp://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=330 ikiside 0.7 en ideali bide evdeki 0.5 rotringimi götürcem.. ( 3kalem oldu)

2 tane kurşunkalem aldım biri çok ünlülerden faber castell resim kalemi 2b diğeri stalle galiba 2b oda çok iyi

bi kalemraşlı silgi (önceden kullandım çok iyidi çok kopya çektım bunun sayesinde arkadaştan :D ama sbs de olmaz ) bunların mavisihttp://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=325 bideşu silgiyi aldm ikisde iyi ama sizce sınav eskizin 4b silgisini alayımmı?http://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=187

bide kapaklı ortaboy bir kalemtraş aldım yedek olarak

2 tane uç aldım faber castell 2b 07 ve 05 2 uç + 3 uçlu kalem + 2 kurşun kalem + 2 silgi + 1 kalemtraş var sonuç olarak bunlarla girsem bişey derlermi??

bide sınav eskiz kalemi ile silgisini alaymm ı? biara kullandım süperdi silgisi kalemide optik form için uygun ...??

LÜTFEN OKUYUN!!

• Kesinlikle 4b Sınav/Eskiz almalısın bende bugün aldım. Çok memnunum
    Ben sınav/eskiz kalemini pek sevmedin rahat değil gibi duruyor. Poly Matic (http://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=223) tavsiye ederim
    Sırf link veriyoruz yav
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterighi -- 20 Haziran 2008; 0:07:52 >
  • PEKİ bu kadar kalem uç silgi filan ilegirilir dimi?
  • Bi' kere o kadar uç gereksiz 1 tane yeter.
    Ben 1 uçlu 1 normal kalem alıcam 3 uçlu falan gerek yok en fazla 2 uçlu 1 kurşun al.
    (Bence 0.5 ucu alma iyi olmuyor)
    Kalemtraşın yedeği mi olurmuş 1 tane de ondan yeter.
    Ha silgi 2 tane kalsın. Belli olmaz çok karalanır silmemeye başlar

Ama hepsini alıcam diyosan, o kadar aksilik üst üste olmaz, girebilirsin öyle sınava canım bişey yapmazlar. Bu kadar kendini çok kasma sınavda ben 1 kalem 1 silgi zaten.
    İyi geceler.

• @ChnGT/GTS
    Hiçbir şey demezler.Ama bayağı abartmışsın.Al benim envanter,sana örnek olsun:

Kalemler

Rotring Tikky 0.7
    Faber Castell Grip 1347

Uçlar

60 MM Faber Castell Uç
    Tombo Uç

Silgi(ler)

Milan Silgi(x2)

Sınav Esnası:Tofita şeker,su.Üstümde de köstebekten aldığım bir tişört ve sürekli giydiğim bir kot olcak inşallah.
  • Tamam benim liste değişti zaten

kalemler

faber castell grip 2011

faber castel grip matic

stabilo 2b sınav kalemi (harika bişey)

silgiler

faber castell kalemtraşlı silgi

sınav eskiz 4b silgi

faber castell 07. ve 05 uç

noolur ne olmaz diye 2 uçlu alıcam biri bozulur(daha yeni ama) kurşun kalemde elimi terletir sonra sınavda s...rm o yuzden 2 uçlu olsun :D

bide sosyal öğretmenimiz söylemişti @Tavuklu Pilav sınavda şeker yemenin faydası yokmus yani anca 2 saat sonra etki ediyormus sindirilerek ben 2 saat önce yicem saat 8 :30 da filan ama yanımda götürürüm yine tofita su kesinlikle alıcam bide KOT PANTOLON giymeyin bence bende bu sene sırf kot pantolon giydim alışmama rağmen bi türlü sınavlarda rahat olmadım dün penye gibi bir alt aldık çok rahat tavsiye ederim ( n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 20 Haziran 2008; 10:38:43 >

• http://www.faber-castell.com.tr/urun.asp?k=212 >>> Şu ürünün 0.5 'i var mı????
  • Beyler ben 6 olduğum için dualarınızı eksik etmeyin yarın giriyorum. Pazar günü öğleden sonra topic fena patlama yapacak
  • hayır yok ama sakın 0.5 uçlu kalem kullanma sınavda hem optik formu doldurmak zor olur hemde ucun zırt pırt kırılabilir
  • Merhaba...Bende 6. sınıf öğrencisiyim ve sınava 1 gün var :)....Fakat hiç heyecan yok ve kendime güveniyorum...En az 80 sorudan 60 doğrum olur diye düşünüyorum...Pozitif bak o zaman heyecanını yenebilirsin ;)...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.