Arkadaşlar meb in yayınladığı örnek sorulara baktım çok güzel 6lar için konuşuyorum en dişe etmeyin çok basit valla matematikte tam istediğim gibi olcak galiba geometri ağırlıklı.
geometriyi çok sever türk milleti sınavlara bol koymayı acaba 7sınıf örnek soruları da varmı?
Arkadaşlar meb in yayınladığı örnek sorulara baktım çok güzel 6lar için konuşuyorum en dişe etmeyin çok basit valla matematikte tam istediğim gibi olcak galiba geometri ağırlıklı.
geometriyi çok sever türk milleti sınavlara bol koymayı acaba 7sınıf örnek soruları da varmı?
pdf lı uzantıları hangı pro ıle acıoz lınk gonderebılır mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
inş güzel bi net yaparım + 70 net yaparsam laptop galio 2 pc olcak bende (not:7. sınıfım )
ya ben en çok matta takılıom zor gelio çokgenler dikdörtken kare felan onların bazılarını zor yapıyorum
beyler bu arada taktik paylasın yaw 80.50 felan geldı karne notu benım bıde 420 puan veya 380 puan yapsam iyi mi olur?? 8. sınıfta ztn full calıscam basında ordanda bayagı ıyı beklıom
Geometri de baya iyiyim,İstanbuldaysan çalıştırabilirim gerçi sınava 5 gün kaldı (Bende 7.sınıfım)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kamasylar
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
quote:
Orjinalden alıntı: kamasylar
inş güzel bi net yaparım + 70 net yaparsam laptop galio 2 pc olcak bende (not:7. sınıfım )
ya ben en çok matta takılıom zor gelio çokgenler dikdörtken kare felan onların bazılarını zor yapıyorum
beyler bu arada taktik paylasın yaw 80.50 felan geldı karne notu benım bıde 420 puan veya 380 puan yapsam iyi mi olur?? 8. sınıfta ztn full calıscam basında ordanda bayagı ıyı beklıom
Geometri de baya iyiyim,İstanbuldaysan çalıştırabilirim gerçi sınava 5 gün kaldı (Bende 7.sınıfım)
yok calısmaktan deıl o sırada bana heycan basıo herseyı unutuom kafam calışmıo nıe ıse 20 dk sonra 1 deneme cozcem bıde bu meb de sbs puan olcer war calısmıo bende :D
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_06
Bizim sınava 5 gün kaldı. Günde kaç soru çözüyonuz*
Günde 250 soru+Konu tekrarı+ 1-2 deneme Çok yoruyor ama sıkıcam dişimi bir kaç gün.
off kaydı bize ne b*k yicez
hasssss ..... 7. sınıf ornek sorularında almanca fransızca war ne ayak bu yaw???? tırstım ha bı bakıon almanca sorular fransızca sorular :D
6. sınıf öğrencileri! Geçen seneki bursluluk sınavını çözün. Çünkü o sınav da yeni müfredata göre hazırlandı.
quote:
hasssss ..... 7. sınıf ornek sorularında almanca fransızca war ne ayak bu yaw???? tırstım ha bı bakıon almanca sorular fransızca sorular :D
Sen onları yapmıyacaksın 6dada var. Sen hangi yabancı dersi okuyorsan onu yapacaksın yani ingilizceyi
Bende 7. sınıfım.Dershanenin yaptığı "özel" denemelerde 6 yanlışım çıkıyor ve öğretmenler gayet doğal bu sınavlarda bu kadar yanlışınız çıkıyorsa SBS'de Derece yapabilirsiniz diyolar.Valla bilmiyorum bekleyip görücez.