Bende sbs yolcusuyum Karne 87.07 den takdir geldi.
Yırttın kardeş
kardeşimde girecek. 99.7 den takdir aldı. sınavlarda 100 üzerinden 97 net falan yapıyor. inşallah herşey istediğimiz gibi olur
ya 97.26 karne ortalaması ve 72+ net kötü mü?(80 soru.)
quote:
Orjinalden alıntı: kamasylar
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Bende sbs yolcusuyum Karne 87.07 den takdir geldi.
Yırttın kardeş
96.70'ten takdir aldım. Yedinci sınıflar içinde birinci, okulda beşinciyim.
Bende bu sınava giricem ama senin kadar heyecanlı değilim bence
1=>şu sınav giriş kartını gözünün önünden kaldır 2=>SBS lafını aklından atmaya çalış 3=>Gez , toz , eğlen vs. 4=>Test kitaplarını görmiyceğin bi yere koy (test çözerken alırsın) 5=>Aklına şunu koy "OKS soruları çok kolaydı bize daha kolaylarını soracaklar ve ben başaracağım" Ben bunları yapıyorum heyecanlanmamak için sanada öneririm Ve gece yatarken dua et.....
Örnek sorulara baktım iyicene rahatladım cs oynarken unutuyorum herseyi sadece cs oynarken tek mutlu oluyorum.
Yazmayın şu ortalamaları baktıkça moral 0 ra iniyor.
Üst konu olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Unidad Popular
Üst konu olmuş
evet
Bir şey soracağım. İnternette nerede SBS deneme sınavı bulabilirim?Burada bulabileceğim yayınevleri sınırlı ve az.
Pek iyi ve fazla soru olacağını sanmam internette hep sorular olsa yayın evleri batar
quote:
Yazmayın şu ortalamaları baktıkça moral 0 ra iniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav
ya 97.26 karne ortalaması ve 72+ net
Tavuklu Pilav
quote:
Tavuklu Pilav
quote:
quote:
Tavuklu Pilav
quote:
quote:
quote:
Tavuklu Pilav
Bi daha tek smileyle konuşursam ban yiycem kusura bakma.Neyse son olsun bu.
arkadaşlar internette bir program buldum gerçekten çok güzel içinde deneme sınavları dinleme metinleri proje performans nasıl hazırlanır bunun gibi şeyler var isteyen varsa pm atsın linkini yollıyayım
Bendende son: son olamıyor forumda hata var galiba
ugur pmne bak
quote:
Orjinalden alıntı: ugur9595
arkadaşlar internette bir program buldum gerçekten çok güzel içinde deneme sınavları dinleme metinleri proje performans nasıl hazırlanır bunun gibi şeyler var isteyen varsa pm atsın linkini yollıyayım