Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ata326

quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

21 Haziran 2008 Saat 11.41 benim rahat nefes aldığım zaman.

En işime gelen şeyde süre sıkıntısı yok 80 soru 1.40 dk. 80 soruyu 90 dakikada bitiriyorum. 10 dkde yanıtları kontrol etme

Oksyi ben 30 dk önceden bitirmiştim.

ben 45 dk önce bitirdim sınavı 3 kere çözdüm 35 dkde 10 dk de mal gibi bekledim

Bismillah

Matematikler beni çok oyalıyor.

• bende matematikte çok oyalandım

25tr25sos25 fen sorusunu 40 dkde bitirdim 35dkde matematiği zor bitirdim

oks üzerinden konuşuyorum

kendine güven ve bu kadar geç yatma( bir abi tavsiyesi)bunu sana çok söylediler biliyorum ama
  • Kardeşim fazla heycana gerek yok.Bende 7. sınıfa gidiyorum ve dershaneye falan gitmiyorum.Deneme snavlarında genellik 480-450 civarı aldım.Hem senin önünde 2 sınav daha var bende sadece bir sınav daha var.Notların iyiyse bu seneyi atlatırsın ama 7. sınıfta çok çalışman gerekli.Hani bunu küçükleri korkutmak için söylerler ya "7. sınıfa gel görüceksin sen" falan gibisinden söylemiyorum.7 harbiden zormuş.Neyse ben 8e geçtim atlattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Kardeşim fazla heycana gerek yok.Bende 7. sınıfa gidiyorum ve dershaneye falan gitmiyorum.Deneme snavlarında genellik 480-450 civarı aldım.Hem senin önünde 2 sınav daha var bende sadece bir sınav daha var.Notların iyiyse bu seneyi atlatırsın ama 7. sınıfta çok çalışman gerekli.Hani bunu küçükleri korkutmak için söylerler ya "7. sınıfa gel görüceksin sen" falan gibisinden söylemiyorum.7 harbiden zormuş.Neyse ben 8e geçtim atlattım.

Sınav puanların çok yüksek

7 zor kuzenim 7ye gidiyor hep 5 gelirdi 7de teşekkürü zor aldı.

6.sınıf &25 etkiliyo puanın 7de dahada fazla 8 çok önemli %55 ini alıyor.

Bu yıl bocalama oldu dersler çok ağırlaştı birden üstüme 7 de dahada iyi olmaya bakıcam ileri gittikçe daha iyi olmam lazım çünkü puanında önemi artıyor.

Matematikte sayısal okadar değilde geometri sorularını iyi yapıyorum

Oks ye giden arkadaşlar sınavda hangi konular ağırlıklıydı?

• Beyler en kötü ihtimalle 350 puan alırım.

Bununla anadolu lisesine giremezmiyim?

Abim Oks den 290 puan ile anadolu iletişim lisesini kazanmıştı.
  • quote:

üste

ilk defa üste diye uplayan birini gördüm
  • quote:

7 zor kuzenim 7ye gidiyor hep 5 gelirdi 7de teşekkürü zor aldı.

Bir lise 4('e geçecek) öğrencisi olarak ilköğretim 7'yi özledim ha.

Tabii o zamanlar bize de ağır geliyordu. Matematik ve Fen Bilgisi. Matematik kolay geliyordu da, Fen Bilgisi ağır gelmişti çoğumuza. Bana öyle pek ağır gelmemişti, çünkü mekanik konularını sevmiştim. Hâlâ fizik dersinde en sevdiğim bölüm mekanik konularıdır.
  • Bizde özlicez lise 4 e geldiğimizde 7yi
  • Ben OKS'ye bile bu kadar kasmadım, ama kazandım çok şükür
  • Kaç puan aldınız ve nereyi kazandınız?
  • Benim bir arkadaş var 7.sınıfta SBS ye girecekti bu sene. Ama sitelerinde basket oynarken potaya smaç basmış , eli kayınca düşmüş kafa üstü. Kafası çatlamış , çok fena kusmuş , bayılmış oracıkta. Şimdi hafıza kaybı yaşıyor annesini falan tanıyamıyormuş çok canım sıkkın. Arkadaşımın SBS işi ne olacak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Benim bir arkadaş var 7.sınıfta SBS ye girecekti bu sene. Ama sitelerinde basket oynarken potaya smaç basmış , eli kayınca düşmüş kafa üstü. Kafası çatlamış , çok fena kusmuş , bayılmış oracıkta. Şimdi hafıza kaybı yaşıyor annesini falan tanıyamıyormuş çok canım sıkkın. Arkadaşımın SBS işi ne olacak ya

Çok geçmiş olsun çok kötü bir durum bu durumda sbs yi düşünmemelisiniz bile inşallah kalıcı hasar bırakmaz. Aklıma geldiğinde bile ürküyorum. 1 yıl bekliyecek malesef bir dahaki seneye giricek. Tekrar geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Benim bir arkadaş var 7.sınıfta SBS ye girecekti bu sene. Ama sitelerinde basket oynarken potaya smaç basmış , eli kayınca düşmüş kafa üstü. Kafası çatlamış , çok fena kusmuş , bayılmış oracıkta. Şimdi hafıza kaybı yaşıyor annesini falan tanıyamıyormuş çok canım sıkkın. Arkadaşımın SBS işi ne olacak ya

Çok geçmiş olsun...Gerçekten üzücü bir durum...Benimde küçük kuzenimde sınava gircek.Ona sordum ve 2 sene olacağından sağlığı seneye kadar düzelirse, seneye girerek eğer kurtarmak için yırtınması gerekirse seneye en az 10.cu olmalı dedi.Ayrıca okul puanıda baz alınıyormuş.Bu yüzden seneye çok çalışmalı nitakim sağlıklı olması şart.Çok geçmiş olsun...

• Bi 6.sınıf öğrencisine göre çok iyi konuşuyorsun daha doğrusu yazıyorsun diyim.
  • Tüm notlar alınıyor. Davranış notları bile ben 7 puandan taktiri kaçırdım

78.74 ortalama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

Bi 6.sınıf öğrencisine göre çok iyi konuşuyorsun daha doğrusu yazıyorsun diyim.

1.sınıf çocuğuda imlalı yazabilir.

Bunda şaşırıcak bir durum yok resmimi koymak istemiyorum siteye babam öyle yerlere resim filan vermeyin diyor
  • 7. sınıfta yıl sonu başarı puanının %35 etkisi var.Davranışın ise %5 etkisi var.Benim yıl sonu notum 81,11 inş puanımı güzel etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 16 Haziran 2008; 15:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

7. sınıfta yıl sonu başarı puanının %35 etkisi var.Davranışın ise %5 etkisi var.Benim yıl sonu notum 81,11 inş puanımı güzel etkiler.

70 in altına düşmedikçe bir sorun yok

Taktir gelmedi dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamasylar -- 16 Haziran 2008; 15:42:43 >
  • Bende sbs yolcusuyum
    Karne 87.07 den takdir geldi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Something

Bi 6.sınıf öğrencisine göre çok iyi konuşuyorsun daha doğrusu yazıyorsun diyim.

1.sınıf çocuğuda imlalı yazabilir.

Bunda şaşırıcak bir durum yok resmimi koymak istemiyorum siteye babam öyle yerlere resim filan vermeyin diyor

Baban haklı.

Bu forumda penkala ve Sedat Abi varken benim de gö"üm yemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.