Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur9595

not:program 7. sınıf için

PM ne bak pls bende 7. sınıfım ama bi sorunum war zaman bana yetımıyor benı matamatik çok oyalıyor sınav taktıklerınızı buraya yazın ılk once hangısınden baslıonuz sonra hangısı vs vs vs....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orjinalden alıntı: ugur9595

not:program 7. sınıf için

PM ne bak pls bende 7. sınıfım ama bi sorunum war zaman bana yetımıyor benı matamatik çok oyalıyor sınav taktıklerınızı buraya yazın ılk once hangısınden baslıonuz sonra hangısı vs vs vs....

Baktın ki yapamıyorsun boş bırak ve boş bıraktıklarına işaret koy tekrar dön o sorulara.Bazı soruları hayatta uğraşsan yapamazsın gibi gelir.Onları sınav sonu işaretleme.0.33 net karın olur.Ama sanki biraz uğraşsan yaparsın gibi gelenlerle mutlaka ama mutlaka uğraş.
  • 81, 11 yıl sonu başarı puanı.Deneme sınavlarında ise en yüksek 500 üzerinden 481.hatta 3-4 kez daha bu civarlarda puan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 16 Haziran 2008; 20:15:05 >
  • Bende 22'sinde gireceğim,kendime güveniyorum 70+ net
  • Hay ben bu sbs nin Alayına go :D Bende 6 ya gidiyorum karne notum 94,56Hayırlısı bakalım napcaz sınavda.İnşallah çok iyi geçer
  • benim kardeşimde girecek karne notu 73.58 gelmiş geçer inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 16 Haziran 2008; 21:27:18 >
  • inş güzel bi net yaparım + 70 net yaparsam laptop galio 2 pc olcak bende (not:7. sınıfım )

ya ben en çok matta takılıom zor gelio çokgenler dikdörtken kare felan onların bazılarını zor yapıyorum

beyler bu arada taktik paylasın yaw 80.50 felan geldı karne notu benım bıde 420 puan veya 380 puan yapsam iyi mi olur?? 8. sınıfta ztn full calıscam basında ordanda bayagı ıyı beklıom
  • Arkadaşım şu 1 hafta içinde matematiğe çalışabildiğin kadar çalış.Sınavda ise diğerlerini çabucak yapmaya bak matematiği sona bırak ve diğerlerini çabucak yapki matematiğe biraz fazla süre kalsın.Ben öyle yapıyorum.Matematiğe 30 dakika falan kalıyo rahat rahat düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 16 Haziran 2008; 23:34:51 >
  • Bir de dikkatinizi çekicek bir şey söylüyorum.6 ve 7 ler için. İlk önce 7 lerden başlıyim.Bu sene bir sınav olup önümüzdeki sene bir sınav daha olucaz ve bunların ortalaması sayesinde gidicez liseye.Ama 8deki puanımızın ortalamaya etkisi çok daha fazla.Yani 8e daha fazla ağarlık vermemiz gerekli.6lar içinde geçerli bu
  • arkadaşlar bende 22 sinde giriyorum ama çoğu insan çok kolay olcak diyo bende kolay diye düşünüyorum sizce?
  • Evet , ben 7.sınıfım , gayet sakinim sanki bilmediğimiz konu mu çıkcak hepsini rahat yaparım
  • Arkadaşlar meb in yayınladığı örnek sorulara baktım çok güzel 6lar için konuşuyorum en dişe etmeyin çok basit valla matematikte tam istediğim gibi olcak galiba geometri ağırlıklı.
  • forumdaki genç üyelere başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire gl

forumdaki genç üyelere başarılar

Sağolun.

Beyler yanımızda giriş belgesi birde nüfus cüzdanı getireceğiz dimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

quote:

Sağolun.

Beyler yanımızda giriş belgesi birde nüfus cüzdanı getireceğiz dimi.

Tabii ki
  • quote:

Saol inş oks den daha kolay olur oks den 7. sınıfım hıc calısmadan 70 net felan cıkardım acele yapmasam 80 cıkarırdım :D
  • Benim arkadaşım 1 ay önce sırt agrısı ile sırt üstü yatamıyordu ayakları tutuluca ege ünüversite hastaneinde inceleme sonucunda aniden gece 2 de amaliyata aldılar omirilikte tümör bulunmuş 13 yaşındada tümörmü olurmüş şimdi sbs sınavına giremeyecek ne zor yaaaaaa isyan eedesim geliyoooo şimdi ne olacak sbs sınav ına giremeyecek kaybı olacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Saol inş oks den daha kolay olur oks den 7. sınıfım hıc calısmadan 70 net felan cıkardım acele yapmasam 80 cıkarırdım :D

Maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

Arkadaşlar meb in yayınladığı örnek sorulara baktım çok güzel 6lar için konuşuyorum en dişe etmeyin çok basit valla matematikte tam istediğim gibi olcak galiba geometri ağırlıklı.

geometriyi çok sever türk milleti sınavlara bol koymayı acaba 7sınıf örnek soruları da varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.