Şimdi Ara

^^^2008 SBS Sınavı Gazileri Buraya^^^(21-22 Haziran) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Bende 7. sınıfım.Dershanenin yaptığı "özel" denemelerde 6 yanlışım çıkıyor ve öğretmenler gayet doğal bu sınavlarda bu kadar yanlışınız çıkıyorsa SBS'de Derece yapabilirsiniz diyolar.Valla bilmiyorum bekleyip görücez.

Peki, senin gibi 6 yanlışı olan kaç bin kişi olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phantom217

quote:

Bende 7. sınıfım.Dershanenin yaptığı "özel" denemelerde 6 yanlışım çıkıyor ve öğretmenler gayet doğal bu sınavlarda bu kadar yanlışınız çıkıyorsa SBS'de Derece yapabilirsiniz diyolar.Valla bilmiyorum bekleyip görücez.

Onu bilemem ama dershanenin birinicisinin(Genelde 1 yada 2 yanlışı çıkıyor) bile 5 yanlışı çıkıyor.Zaten lise önemli değil.Önemli olan ÖSS.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Phantom217

quote:

Onu bilemem ama dershanenin birinicisinin(Genelde 1 yada 2 yanlışı çıkıyor) bile 5 yanlışı çıkıyor.Zaten lise önemli değil.Önemli olan ÖSS.

Dershane birincisi önemli değil senin için. Çıtanı çok yükseltip istediğin sonuca varamaman psikolojik açıdan kötü olur diye düşünüyorum sadece

• Ben çok havalarda beklemiyorum 400-420 filan.
  • yapma 6. sınıf bebek ısı alırsın 450 bu arada 7. sınıfım ben iyi bi liseye gitmek için bu donem iyi bi puan ıstıom 8. sınıf da pc yok full soru full tekrar full deneme
  • Bu gece NBA maçına kadar test çözecem. 3 deneme hedefliyom.

Deminki denemede 7 yanlış çıktı. 3'ü Fen...
  • arkadaşlar biraz eksiğim var onları kapatıp full test çözücem ama bir soruyu kaç dakikda yada 90 soruyu kaç dakikada yapıyorum diye illede zaman tutman lazımmı?
  • Bende SBS ye girecem deneme sınavların En son 500 war ben 460 yaptım SBS den ümidin Çoook
  • Sınav 10 da değil mi?Yanlış hatırlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoMeRcYOkAn

Bende SBS ye girecem deneme sınavların En son 500 war ben 460 yaptım SBS den ümidin Çoook

Eğer bu bir tek sınavda ise daha çok asıl,daha çoğalt bunları.Bunun üstünde yapan çok var.Örn:Bizim dershane.Dershanenin ilk 20'sinin(maalesef ben de 11. sırada dahilim.)en ama en fazla(kısaca taş çatlasa)
    9 Yanlışı olabilir o da zor denemelerde.İşlerimiz zor.Hedeflediğimiz liseleri de yazsak?

Kabataş veya İstanbul Erkek.

Eğer çok çok kolay olursa GS Lisesi.(o da çok kolay olursa hani.)

• Trabzon Anadolu lisesi veya teyfik serdar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

yapma 6. sınıf bebek ısı alırsın 450 bu arada 7. sınıfım ben iyi bi liseye gitmek için bu donem iyi bi puan ıstıom 8. sınıf da pc yok full soru full tekrar full deneme

meb in örnek soruları gibi çıkarsa 80 sorudan 4-5 yanlışım çıkar. Bana o iş tuhaf geldi. Bizim deneme sınavları ondan 3-5 kat daha zor öyle sorular çıkıcaksa 450yi rahat tuttururum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

yapma 6. sınıf bebek ısı alırsın 450 bu arada 7. sınıfım ben iyi bi liseye gitmek için bu donem iyi bi puan ıstıom 8. sınıf da pc yok full soru full tekrar full deneme

meb in örnek soruları gibi çıkarsa 80 sorudan 4-5 yanlışım çıkar. Bana o iş tuhaf geldi. Bizim deneme sınavları ondan 3-5 kat daha zor öyle sorular çıkıcaksa 450yi rahat tuttururum.

+1905
  • Babamın dediğine göre kolay sorarlar dedi. Deneme sınavlarında zor soruyorlarki kolayları yapabilesiniz diye.
  • evet sorular oldukça kolay olacak zor ve çok zor soruları araya belki serpiştiriler (zor kesin olacak ama göze batacak miktarda değil) örnek sorulaa bakın fen hocası bütün sene söyledi sorular yoruma dayalı olacak diye ve olduda D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

evet sorular oldukça kolay olacak zor ve çok zor soruları araya belki serpiştiriler (zor kesin olacak ama göze batacak miktarda değil) örnek sorulaa bakın fen hocası bütün sene söyledi sorular yoruma dayalı olacak diye ve olduda D:

Bizim türkçe hocasıda söyledi hep paragrafta anlamdan çıkcak diye ordan hep örnek sorular. Bizim hocalardamı sbs soruları hazırlı yor ne
  • ya ben çok heyecan yaparım önemli sınavlarda ellerim terler sınav sırasında ve kesin SBS dede öyle olcak acaba stresi heyecanı ve terlemeden kurtulmak için ne yapabilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ya ben çok heyecan yaparım önemli sınavlarda ellerim terler sınav sırasında ve kesin SBS dede öyle olcak acaba stresi heyecanı ve terlemeden kurtulmak için ne yapabilirm?

Dostum yaptığın şey çok kötü herşeyi unutursun ve süren yetmeye bilir tutulup kalabilirsin sabahleyin kalk hep olumlu şeyler düşün deneme sınavına gidermiş gibi yap.
  • Son deneme 473 yaptım yehuu
    Arkadaşlar eğer çok zaman kaybettiğinizi düşünüyorsanız saat kullanın öncelikle. İkinci olarak Türkçe+Matematiği 40-45 dk de bitirmeye çalışın olmadı Fen-Sosyal-İngilizce'yi biraz daha hızlı yapın. Ben bu taktiği kullanarak 100 dk'lıkta 15dk kala bitiriyorum. Sonra boşlara falan dönüyorum en son kontrol ediyorum. Kesinlikle taktiğimi denemelisiniz.
  • ya kardeşim buraya sen puanını yaz diye açmadılar !!! sorun varsa sor muhabbet et ama puanını bi zahmet hava atarcasına yazma ona bakılırsa benim en yüksek puanım 490 en düşüğü 300 (4 kere filan 300-400 arası yaptım) ama ben yazıp hava atmıyorum :D buna mecbur bıraktınız beni !'
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.