ArkadaşLar 2008 SkodaFabia 1.4TDİ dizel ALmayı Düşünüyorum Araba 1422 CC 70 HP Ama Aklıma Takılan Bir Kaç soru war ve bunu sizlere sormak istedim. Kullanan WArmıdır Bu araçdan Aldıgıma Pişman Olurmuyum ? Yakıt'ı nasıldır? Sürüş Keyfi Nasıldır En önemlisi ise Bu araç olmazsa 0 2009 transit connect alıcam Sizce Hangisini Almak Daha Makbulür
Ben seat ibizamı almadan önce skoda fabia elegance 85hp benzinli alacaktım. Test sürüşünü de dizel araçla yaptım. motoru inanılmaz gürültülü, sanki kucağında motor. Ses beni ilgilendirmez diyenlerdensen çok ekonomik ve "yeterli" performans sunan bir motor. Araç genel olarak iç hacmi ve bagajı sınıfına göre baya geniş, koltukları rahat, sürüş pozisyonu hafif yüksek, direksiyon tepkileri kılıç gibi keskin (altın direksiyon ödülüne sahip) süspansiyon sistemi konforlu bir şehir içi aracı. kullanılışı sürüşü frenleri gerçekten etkileyici. Mantıklı bir araç hem şehir içi için hem de küçük aileler için. Ama o dizel motorun sesi var ya.... bu hale getirebilir seni. Ha benzinliğe gidip depoyu doldur derken de aynı oranda gülümsemene yol açabilir. Saygılarımla.
aynı aracı 2008 ocaktan beri kullanıyorum (0km aldık). çok memnunum. sağlam, kaliteli ve konforlu bir araç. dizel olduğu için evet biraz sesli çalışıyor ama hiç rahatsız olmadım. sürüşü keyifli. yakıt yönünden oldukça ekonomik. bagaj çok geniş (sınıfına göre). arkada yolcu olacaksa biraz sıkışabilirler, arka dar. 17bin km'lerdeyim henüz bir sorun çıkarmadı. fiyatı uygunsa (bir de ambiante ise) tavsiye ederim.
WAlla KArdeş 19,000 Km de 20.500 Tl istiorlar Fiyatı konusunda biraz Tereddütlüyüm :S