Şimdi Ara

2008 tdci ghia yakıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler.2008 ghiam var dizel.ancak yakıtta gözle ve para ile görülür bir artış var.km 100 km de karma 6 litre yakıyo. yani 50 lira ile 150 km zor gidiyom.sizce neden kaynaklanıyo şimdiden teşekkürler.

• hergün cayır cayır para yakıyo bu araba bişeyler söyleyin
  • bende 2007 model dizel gia var 100 liralık mazotla 380-430 km gidiyorum istanbul trafiğinde. bence sen iyi bir ustaya göster, en garantisi servise göster.
  • ciacı78 C kullanıcısına yanıt
    abi peki aracımda bir sorun olduğunu düşünüyormusunuz acaba filtrede sorun olabilir mi
  • kardeş bende de aynı araba var karma 4.5 lt yakıyor. aracının bakımları yapıldı mı? bazı insanlar araba kullanmayı bilmiyor, gaz pedalı ayağımda diye ne varsa basıyo akıllı kullanmak lazım. Bir de 140 bini geçtikten sonrası sıkıntı tabi. bilmiyorum senin km kaçta?
  • enjektörlerle yakıt filtresine bi baktır, 150 binden sonra bu arabaların çok yaktığını söylemişti bnm usta.
  • ford_lord F kullanıcısına yanıt
    ab, araba yakıyo diye gaza dokunamıyorum .ama önerileriniz için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    MONDEO TDCİ YAKIT
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ciaci78 senin arabanın km.si kaç? yakıt tüketimin gayet uygun. Benim ford servis geçmişim var oradan biliyorum. bir kaç kez bakıma gitmiştim...
    abi benim araç 170 binde ondan kaynaklanıyo olabilir mi yardım lütfen
  • 115000 de bnm araba 110 bin tüm ağır bakımları yaptrdım enjektörleri değiştirttim.
  • doğubey40 170 bin bu araç için fazla. arabana aşık değilsen değiştirmeni öneririm.
    ABİ BU ARAÇ BENİM İÇİN TUTKU LÜTFEN YANİ BÖYLE KONUŞMAYALIM DUYMAMIŞ OLAYIM
  • dizel araba dediğin 140 binden sonra satılır zaten. 170 bindeki araba için bu yakıt normaldir. 160 binle 170 bin arasında bile 1-2 kuruş fark ediyo km'de, 180 binden sonra 6,5-7 litre yakıyo.
    ABİ BU ARACIMI SATMALIMIYIM YARDIM LÜTFEN
  • kardeş aşık olan insan çöllere düşer, sen de çöllerde petrol kuyusu arama sonra :D
  • kardeş yapacağın en mantıklı davranış servise gitmek olur. burada ne söylesek boş. ama bu yakıt normal değil söyleyeyim. motor sesinide fazla hissediyorsan bekleme
    ABİ SESDE LAFMI BİLDİĞİN MÜZİK KUTUSU GİBİ MOTOR YARIN HEMEM SERVİSE GİDİYORUM ABİ YARDIM LÜTFEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.