Şimdi Ara

2008 Volvo S40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir araç almayı düşünüyorum ve pazarlığını yaptım ancak aracı henüz almadım, araçla ilgili bilgiler aşağıda olup volvo hakkında bilgisi olanlar fikirlerini (fiyatı ve donanım seviyesi göz önünde bulundurulursa artı ve eksilerini) yazarsa sevinirim.

Araç:

2008 model(2007 son aylarda trafiğe çıkmış)

Volvo s40 dizel premium 27.000 Km'de,

arka tampon değişmiş başka değişeni boyası yok.

şimdilik bakıma ihtiyacı olmadığı söylendi.

aracın fiyatı 38.000 TL.

• aracın internette linki varmı ?
  • s40 lar güzel araçlar fakat ben olsam 38.000tl yi s40 a bağlamam çünkü
    -ikinci eli çok zayıf
    -ikinci elde çok değer kaybediyor
    -servis ve parça sıkıntısı var

dediğim gibi başka araçlarda olabilir o fiyatalarda
  • s40 ikinci eli zayıf olsa da parasını sonuna kadar hakkeden bir araçtır.ayrıca zaten siz fiyatı düşmüş bir şekilde alacağınızdan bundan sonraki satışta da zararınız daha az olur. bu devirde her araç değer kaybetmekte. volvo s40 1.6d kullanıp memnun olmayan kullanıcı ben görmedim. yakın arkadaşımda 2007 model olanı var. focusla aynı altyapıyı paylaşsa da ondan daha konforlu ve kaliteli bir araç. güvenlik mevzusuna girmiyorum bile volvo güvenliğine laf söyleyecek adam daha anasının karnından doğmadı.biraz iddialı oldu ama şu an kullandığımız birçok güvenlik ekipmanının mucidi volvodur.fiyat da ise pazarlık yapmanız mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 28 Eylül 2009; 17:42:13 >
  • Volvo for life.
    Adı üstüne konforuyla,verdiği güvenle,yakıt tüketimiyle parasını hak eden bir araç.2-3 sene içinde değiştirmeyecekseniz aracınızı alın güle güle kullanın.Çünkü 2. elde çok sıkıntı çekerseniz.

Yine de ben olsam gözü kapalı alırdım.(Evet Volvocuyum:) )

Ayrıca Premium editionın içerdiği aksesuarları incelerseniz içinin ne kadar zengin olduğunu anlarsınız
  • volvolar s60'dan başlar alabiliyorsanız s60 almaya bakın
  • Fİyat konusunda yetkili satıcının birisi şu mantığı yürütüyor, aracın 0 km si 54.000 * 0,82 (%18 kdv düşüyor) = 44.280 sonra 44.280*0,85 (%15 2 yaşında olduğu için düşüyor) = 37.638 TL diyor. ama biz alsak 36.000 tl ye alırız diyor. ama keydod da ekspertizi kendim yapıyorum 39.300 civarı bi fiyat çıkıyor.

ötv indirimi eylül sonunda biticek o zaman volvo s40 0 km ler 58.000 tl ve bizim hesaba göre İKİNC elimiz 40.400 TL civarı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregulec_1905

aracın internette linki varmı ?

araç internete düşmemişti henüz.
    satıcısı ticaretle uğraşıyo, vergi avantajı için gider yapması gerekiyordu bu aracı satıp daha pahalı üst sınıf yeni bir araç alacaktı bende aracı biliyordum, temiz ve fiyatını 2. el satan sitelerden araştırdım iyi gibi geldi o yüzden alayım dedim.
  • volvonun ikinci el piyasası o kadar kötü mü? babamda gönülsüzdü, ben babamın sözünü dinlemediğimde sonunda üzülecekmişim gibi bir hisse kapılırım, sizlerde bunu söyleyince iyice kararsız kaldım. Şunu da belirteyim, ben aracı nasip olursa en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum. Sırf ikinci el piyasasını önemsiyorum ama sır 2.eli zayıf diyede bu araçtan vazgeçmekte istemiyorum. 2,5 yıldır araba almayı düşünüyordum, hangi araca talip olsam hep bir kusur eksiklik belirtildi. Ben olumlu ve olumsuz yorumların oranına ve derinliğine bakıyorum, ona göre vaz geçiyorum. Son ana kadar yorumları bekliyorum. Bir hafta sürem var.
  • abimin kayınpederinde vardı s40 adamın araba nerdeyse kapalı garajdan cıkmamıs müthiş düşük km de ve pırıl pırıl sıfır ayarında bi aractı ama satarken cok sıkıntı cekti, araba cok güzel benimde cok hosuma gidiyor ama ikinci elini iyi düşünmekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.