Şimdi Ara

2008 yılında Güiza'ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 milyon euro bonservis verildiğini hatırladıkça sinirleniyorum

• Bende bukadar boş konular acanlari adminler nasil engellemiyor ona sinirleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını bir Diagne parasına İspanya ligi gol kralını almışız zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro kaç paraydı o zaman şimdi yarısını veremezsin 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • niye sinirleniyorsun ki, adam geldiğinde ispanya liginde gol kralı, ispanya milli takımının forvetiydi. şimdi öyle bi oyuncu kaç milyona gelir kim bilir.. zamanına göre ederinde alındı bence, he tutmadı orası ayrı.
  • Son yıllardaki forvetleri görünce Guiza 14 değil 20m euro az bile. Adamın yaptıklarını bir izleyin. adamın derbilerdeki aşırtmaları yeter. Asistleri yeter ve de Bucaspor maçındaki şampiyonluk golü yeter.

Gidin persieye slimaniye konu açın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUiza kaçırdığı kadar da attı . Keşke 14 versekte guiza gibi golcü bulsak . En azından kaprisli atarlı ergenin teki değildi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gol makinesi diye aldınız çamaşır makinesi çıkmıştı dimi
  • 14m olarak bakınca bile fazla ama durum daha da vahim çünkü o zamanın piyasasına göre 14m euro'nun gerçek değeri günümüz 30m euro'suna eşit.
  • ya bırakın guizaı sivasa da yenildik koca fenerbahçe bölümünde sivasspor maçının s sinden haber yok. herkes başka gözlük takmış ya da maç olduğundan kimsenin haberi yok. yeni sezonda kupa alamazsak bu kaçan cumhuriyet kupası teselli olacaktı. bunu da kaçırdık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

niye sinirleniyorsun ki, adam geldiğinde ispanya liginde gol kralı, ispanya milli takımının forvetiydi. şimdi öyle bi oyuncu kaç milyona gelir kim bilir.. zamanına göre ederinde alındı bence, he tutmadı orası ayrı.
    Onun dengi şuan Valencia da ki Rodrigo , 60 milyona satmadılar .
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    penaltı makinesinden daha çok işe yaramıştı ama
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Oluyor öyle şeyler, anelkanın bonusu olan ribery vardı bir de hatırlarsan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Oluyor öyle şeyler, anelkanın bonusu olan ribery vardı bir de hatırlarsan :)
    Hocam o muhabbeti bizden çok sizde yapmıştınız. Yönetime kızmıştı o zamanlar Gs taraftarı hatırlıyorum.

Nasıl verdiler size o adamı Fransa'da hala anlamadım, yanlış anlama ama birde salak gibi yanlış hatırlamıyorsam maaşını düzgün ödemediğiniz için bedavaya kaptırdınız o adamı.

Anelka'da bizde havuzdan çıkmadı gitti İngiltere'de gol kralı oldu. Yanlız seviye Anelka ve Ribery'lerden nereye düştü
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Benim tartıştığım tek nokta Diagne gibi bir kazığı herhangi bir transferle bir tutmak. Bienvenü kadar kötü topçu Diagne. Yoksa GS'nin de FB'nin de çok iyi oyuncuları oldu. Türkiye'de tabela yapan adama tapılınıyor. Bu transferi isteyen kendi takımımın taraftarı dahil herkes gerçekten futboldan uzak durmalı. Yoksa BJK de alsa FB de alsa, özellikle taraftarı olduğum fb alsa daha ağır şeyler yazardım.
  • aklınca diagneye laf çakmaya çalışanların tuttugu takımdaki forvetler vedat ve frey.

2 gün sonra falcao gelince frey kaç tane falcao edermiş öğreneceğiz bu tiplerden bir de.
  • O zamanlar euro ucuzdu. Türk lirasına çevirince josef de souza daha pahalıydı galiba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.