Şimdi Ara

2009 1.6 FSI COMFORTLINE ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar. PASSAT 2009 1.6 Fsi Comfortline almak istiyorum.(triptonik).Kusuruma bakmayın yeni sayfa açtığım için..

1-Sürekli sorun çıkartırmı? (FSI) motorlarda?

2-Lpg taktırmak istemiyorum,benzinde çok yakarmı? Litre bazında kuruş bazında ne yakar?

3-1.6 motor kasayı karşılıyormu? Performansı nasıldır?

4-Kilometre o kadar önemlimi?

5-Piyasası nasıldır?Geri satması kolaymıdır?

6-Ortalama fiyatı nedir?

Lütfen kullanan ve tecrübeli arkadaşlar yorum yazsın teşekkür ederim...

• sırayla cevap vereyim
    1- temiz çok km yapmamış motor ise sorun çıkarmaz
    2- benzinde şehir içi 50-55 kuruş şehir dışı ise sürüşe göre değişmekle birlikte 35 kuruş civarı
    3- 1.6 motor kasayı pek iyi çektiği söylenemez ama agresif kullanmayanların ihtiyacını karşılayabilir, performans idare eder. Aslında sorun şu; eğer performans istiyorsanız yüksek devire çıkmanız gerekiyor yüksek devir ise yüksek tüketim demek
    4- kilometre 100.000'i aşmasın hem motor için hemde şanzımanın sorun çıkarma ihtimali artar
    5-Piyasası pek iyi olduğu söylenemez ama fiyat biraz kırarsanız her galerici alır
    6- ortalama fiyat oldukça değişmekle birlikte temiz bir araç 35-40.000tl civarıdır

Umarım sorularınızı karşılayabilmişimdir :)
  • teşekkür ederim sizin bana önerebileceğiniz benzinli bir model varmı?
  • Merhaba
    Eğer 2007 veya 2008 passat fsi almayı düşünüyorsanız.komşum başka bir işyeri daha açmayı düşündüğü için aracını satıyor.
    Bildiğim kadarıyla daha 30000 km'de, bakımlarını daha yeni yaptırdı comfortline diye biliyorum.araç herhangi bir kazası yok çok temiz, severek kullanan birisinin almasını isterim.İlgilenirseniz size telefonunu vereyim:
    Kerim Bey 535 3285497
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.