Şimdi Ara

2009 - 2010 Mondeo 32 33.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 2010 ford mondeo 32 33.000 Tl civarı benzinli ve sıralı sistem tüplüsü 100.000 km civarında almak mantıklı mı sizce ? Bu arabanın hastası için ?
    Arabada abs - asr 8 hava yastığı vb bir çok özellikler var neredeyse full + full

Benzinlisi 100 km de kaç litre benzin yakar ? Bakım konusunda masrafı ne kadar olur ?

2009 - 2010 Mondeo 32 33.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemEnable -- 25 Şubat 2013; 13:42:11 >

• bakımları zamanında yetkili serviste yapılmışsa ve değişmesi gereken parçalar değiştirilmişse sorunsuz bir şekilde alınıp binilebilir. tabi kilometresinin oynanmamış olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

bakımları zamanında yetkili serviste yapılmışsa ve değişmesi gereken parçalar değiştirilmişse sorunsuz bir şekilde alınıp binilebilir. tabi kilometresinin oynanmamış olması lazım.

Konuyu değiştirdim abi asıl soracağımı yazdım yeniden yorum yazarsanız sebvinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

bakımları zamanında yetkili serviste yapılmışsa ve değişmesi gereken parçalar değiştirilmişse sorunsuz bir şekilde alınıp binilebilir. tabi kilometresinin oynanmamış olması lazım.

Konuyu değiştirdim abi asıl soracağımı yazdım yeniden yorum yazarsanız sebvinirim teşekkürler

yazdıklarım mondeo için de geçerli. ancak benzin+lpg dizele göre daha titiz inceleme gerektiren bir şeydir. lpg düzgün takılmış mı, kontrolleri yapılmış mı, motor ile uyumu nasıl vs vs.
    biraz daha fazla verip bakımlı bir dizel almak bence daha mantıklı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

yazdıklarım mondeo için de geçerli. ancak benzin+lpg dizele göre daha titiz inceleme gerektiren bir şeydir. lpg düzgün takılmış mı, kontrolleri yapılmış mı, motor ile uyumu nasıl vs vs.
    biraz daha fazla verip bakımlı bir dizel almak bence daha mantıklı.

teşekkürler

• lpg takılmamış temizini bulup, kendiniz lpg taktıracaksanız olabilir. fazla uğraşmamak adına
  • 1.6 lt motorlar LPG de 14-16 litre civarı yakıyor diye duydum. birbirinden bağımsız iki LPG'ciden...

karar sizin. benim önceki amacım bu aracı almaktı. ancak 17" jant olmadan ve 2.0 tdci olmadan tat vermeyeceğini düşünüyorum artık.

1.6 motorun bu kasaya yetersiz kaldığıyla alakalı kullanıcı yorumları ise oldukça fazla.

ha bir de yeni kasa bomba gibi geliyor , fiyatlar sanırım o yüzden düşmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 25 Şubat 2013; 14:12:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 Toyota Auris 1.33 Life ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

1.6 lt motorlar LPG de 14-16 litre civarı yakıyor diye duydum. birbirinden bağımsız iki LPG'ciden...

karar sizin. benim önceki amacım bu aracı almaktı. ancak 17" jant olmadan ve 2.0 tdci olmadan tat vermeyeceğini düşünüyorum artık.

1.6 motorun bu kasaya yetersiz kaldığıyla alakalı kullanıcı yorumları ise oldukça fazla.

ha bir de yeni kasa bomba gibi geliyor , fiyatlar sanırım o yüzden düşmeye başladı

hımm doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

1.6 lt motorlar LPG de 14-16 litre civarı yakıyor diye duydum. birbirinden bağımsız iki LPG'ciden...

+1
  • bir numarasınız valla..1 aydır aracım olmasına sorunsuz olmasına vede elimde para olmamasına rağmen 15 k kredi çekip bu aracı almak icin can atıyorum.Tabi 4 ay sonra taşınaacağım için bu olamıyacak Böyle 10 numara araç nasıl olurda bu kadar uygun olur halen kavrayamadım.Ha 2. eli yavaşmış.Yaw ben bindiğime aldığım konfora zevke bakarım..17 inç jant içinde mümkünse tercih etmeyeceğim bir ebat..55 yanaklı aracımın 15 inç jantları var 55 olmasın 60 olsun diye bu yaz değiştiricem.55 yanakta bile o kadar konforu etkiliyor vede jantlar a zarar veriyorkü ülkemin jantları ,yazlık kışlık değişiminde anlıyorsunuz..Ama bu Araba derler ya FTW
  • Şöyle bir araç B sınıfı parasına gidiyor resmen .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o yüzden b sınıfı araç parasına d sınıfına binmek için inşallah alıcam bu araçtan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

İşte o yüzden b sınıfı araç parasına d sınıfına binmek için inşallah alıcam bu araçtan..

Valla çok güzel bir araba bir akrabamızdada vardı resmen tank gibi.. Otomatik vitesti ondaki farlar otoamtik yanıyor siyah bir arabydı süper.. Otobanda sanki uzay aracıyla gidiyormuş gibi hissediyor insan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.