Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osman-ihsan-mm mi anlatacak maçları şimdi? al birini vur ötekine.. mm iyice hakem apaçiliğine dökecek işi.. ihsan ve osman'dan bahsetmiyorum bile.. kk radyodan anlatsın ona bile razıyım ya.. kk-kosova-yiğiter uluğ üçlüsü olması gerekirken hiçbiri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

osman-ihsan-mm mi anlatacak maçları şimdi? al birini vur ötekine.. mm iyice hakem apaçiliğine dökecek işi.. ihsan ve osman'dan bahsetmiyorum bile.. kk radyodan anlatsın ona bile razıyım ya.. kk-kosova-yiğiter uluğ üçlüsü olması gerekirken hiçbiri yok

zaten onu da yapmasa müthiş olacak ama..
  • Sırbistan-İspanya banttan da yayınlanmayacak sanırım
  • efes cup'da makedonlar final oynayınca bugün yunanlıları zorlar dedik tam tersi oldu. yunanlılar güle oynaya. hücumda çok rahatlar. makedonya, oyuncuları nedense çok geriden savunuyor anlamak mümkün değil. makedonyada biraz mejsi birazda 14 numaralı gençleri çabalıyor. spanoulis nasıl nbade tutunamamış anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.granger

efes cup'da makedonlar final oynayınca bugün yunanlıları zorlar dedik tam tersi oldu. yunanlılar güle oynaya. hücumda çok rahatlar. makedonya, oyuncuları nedense çok geriden savunuyor anlamak mümkün değil. makedonyada biraz mejsi birazda 14 numaralı gençleri çabalıyor. spanoulis nasıl nbade tutunamamış anlamak güç.

aynen eziyor yunanlılar.. devre 52-28 bitti. spanoulis ve bourisis dağıtıyor ortalığı..

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Sırbistan-İspanya banttan da yayınlanmayacak sanırım

banttan değil canlı yayınlanacak o maç. saat 22:00 ntvspor

umarım gece 00:00 ya da daha sonra Fransa maçını da verirler bant'tan..

• o diyil de hakem nereli merak ettim ? acayip Türk e benziyo
  • yunanlılar düşük tempoya aldı kendilerini sıkmıyorlar yinede makedonlarda kıpırdama yok. stefanov sözde bu takımın en önemli ismi oyun kuramıyor. hem hücumda hem savunmada bu kadar kötü olmak kolay değil. efes cup bizi çok yanıltmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.matsuyama -- 7 Eylül 2009; 18:48:56 >
  • sizce favori kim turnuvada arkadaşlar.
  • Güzel maç izlerim dedim ama Yunanistan çoştu. Yunanistan-Hırvatistan maçında Yunanlılar hakkında daha net fikir verebiliriz.
  • yunanistan maçın başından itibaren çok rahat oyunuyla galip geldi. makedonya beni yanılttı biraz mejsi etkiliydi. ama taraftarları çok iyiydi. yunanlılar diamantidis ve papaloukas olmamasına rağmen hücumda ve savunmada çok iyiler.

kamera açısı bana çok garip geldi.
  • keşke daha heyecanlı bir maçla başlasaydı turnuva. yunanistan ilk 3-4 dakikada kopardı zaten. ama yunanistan hakkında tam fikir sahibi olamadık bu maçta.
  •  2009 Avrupa Şampiyonası
  • Bizde nvt sürekli donuyor maça kadar düzelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

sizce favori kim turnuvada arkadaşlar.

otoritelere göre ispanya fakat benim kişisel favorim hırvatistan..
  • Türkiye Şampiyon olacak bu yazdığımı okuyun ilerde dedi dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Türkiye Şampiyon olacak bu yazdığımı okuyun ilerde dedi dersiniz...

İnşallah.
  • bu sene cok guclu takimlar yok
  • Yunanistan eksiklerini aramadı..Ama Makedon lar da baştan hiç beklmediğim fark yediler..
    Almanya-Fransa maçı iyi gidiyor..Almanlar alacak ;)
    İbrahim ve Doğan Hakyemez konuk olmuşlar..Ve doğru tespitleri var.

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Sırbistan-İspanya banttan da yayınlanmayacak sanırım

banttan değil canlı yayınlanacak o maç. saat 22:00 ntvspor

umarım gece 00:00 ya da daha sonra Fransa maçını da verirler bant'tan..

İşte bizim maç olduğundan keşke bant yayın olsaydı diyorum

• Hazırlık sürecine baktığımızda Litvanya'ya karşı şansımızın olduğunu düşünmüyorum.Bakalım umarım yanılırım.
  • Son dk haberi !!! Ömer Onan yok...Al işte..Bu seviyede ilk kez oynayan Bekir'e kaldık :(
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.