Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ters adamlar var yaa , yok İspanya alır yok Sırbistan alır kupayı

Biz alacaz bizzzzz , bu 2 takını nasıl pert ettiğimiz ortada , illa eleştiri yapacaksanız gidin tuttuğunuz istanbul takımlarını eleştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

yeni izlemeye başladım. durumu ozetleyecek var mı?

30 a 7 felan ribauntta öndeler.

hidayete kötü demek iltifattır o derece!

konsantre eksiğimiz çok

serbest atış kullanmadık

yinde 29-26 gerideyiz...
  • Daha durun be yok yenildik yok bilmemle yuh falan.Tamam kötüyüz ama yunanlılar iyi mi ? İyi olsalar fark 3 sayı olurmuydu ?

2.devre toparlanır bizimkiler bence ha yeniledebiliriz ama hemen karar vermeyin. Kötü oynayan da maç kazanır arkadaşlar yeter ki savunmada Hücum Rebound'ı vermiyelim ki zaten son 2 dakika rayına oturdu gibi.
  • yine de skor dusuk olmuş. toparlayamaz mıyız?
    hidayet toparlamış gibiydi son maçta aslında. bi kendine gelse. kimse duramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 18 Eylül 2009; 20:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

yeni izlemeye başladım. durumu ozetleyecek var mı?

İzleme boşver. Benim gibi kapat, sinir katsayın artmamış olur.

İyi oynasak şu Yunanlılara ezer geçeriz. Adam gibi hücum yapmak için takıma Mehmet Okur feci şekilde gerekli. Hidayet hiç iyi oynamıyor. Hiç olmazsa takımı sırtlayacak NBA oyuncumuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Ne ters adamlar var yaa , yok İspanya alır yok Sırbistan alır kupayı

Biz alacaz bizzzzz , bu 2 takını nasıl pert ettiğimiz ortada , illa eleştiri yapacaksanız gidin tuttuğunuz istanbul takımlarını eleştirin

Neyini eleştireyim ? Her maç 3-4 tane sallıyoruz...
  • ben kazanacagımıza inanıyorum.
  • umutsuzluğa gerek yok.
    ribaundlarda bu kadar etkisiz olunmasına rağmen skorda kopmalar yok. şuanda fark 3 sayı zaten.
    her an bir seriyle çevirebiliriz maçı.

alacağız bu maçı. ikinci yarıda, ribaundlarda daha etkili olalım yeter.
  • Serbest atış bile kullanamamızın nedeni hücumda etkili değiliz şöyle adam gibi skorer isim yok kadroda.Rakip için büyük tehdit oluşturacak..
  • İyi gitmiyoruz..Ama skor da dengeli gidiyor.Bu çok iyi..Üstelik hücumda tek istikrarlı silahımız Ersan suskun kalmışken fark sadece 3. Spanoulis'i şu ana dek devre dişi bıraktık.Zizis fazla etkili olamadı.Fotsis görünmüyor bile.Bunlar iyi.
    Ribauntlar da fark yedik ama eminim ki düzelecektir.
    Hücumda sorunlarımız devam ediyor.Bu durumda pota altını kullanmamak aptallık.Oğuz'un oyunda etkin olması çok önemli ,iyi ki Semih 3 faul almış.Ömer Oğuz ile maçın sonunu görelim artık..
    Tunçeri ve Ender en iyilerimiz olarak göze çarptı..
    Hadi bakalım.. (Ama maç her an Yunanistan'ın kontrolü altına girecek gibi görünüyor ki böyle olursa geri dönmemiz çok zor olacaktır.)
  • abi bu tanja neden kaya yı bu takıma almaz biri bana açıklayabilirmi.almış 3 tane fundementalı zayıf adamı.ya top kaybı ya steps.ribaundları adamlar alıyor sürekli.
  • Sinir krizi geçirecem şimdi.

Allahım paraçalayacam kumandayı falan.
  • Anlaşılan maç kötü gidiyor
  • Ömrümde böyle şey görmedimi tüm rebound lar adamlarda, basit pas hataları, sürekli steps, adamların araya kaçırdığı adamlar, yuh bu takım hiç antrenman yapmıyor mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 18 Eylül 2009; 20:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Ne ters adamlar var yaa , yok İspanya alır yok Sırbistan alır kupayı

Terslik başka objektiflik başka.Ayırt edemiyorsan yorum yapmazsın olur biter.Kimse sana neyi nasıl eleştireceğini soracak değil.
  • Abicim hadi ya hadi ya hadi hadi.
  • Kerem Tunçeri
  • Kerem Tunçeri olmasa bu takım bir hiç. Kesin ve net olarak söylüyorum, Mehmet Okur bu takıma acilen lazım.

3.çeyreği 47-46 geride kapadık. Zenci oyuncuyu durduramıyoruz bir türlü
  • Kaya Peker ve Mehmet Okur'da takıma gelirse süper olur bu takım.
  • Bir basketci 2/0 nasıl atabilir
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.